3tilføjet af

Lejlighed i KBH fra sommer

Jeg skal starte på KBH's uni til sommer og søger derfor en lejlighed i KBH. Problemet er bare at jeg bor i Århus og har boet der hele mit liv. Jeg har derfor ingen kontakter i KBH, så ved ikke rigtigt hvordan jeg kan skaffe en lejlighed. Har overvejet også at flytte derover nu og arbejde indtil jeg starter med ved det ikke. Er der nogle gode sider man kan søge på? Eller andre måder jeg kan få en lejlighed i KBH på?
tilføjet af

Studielejligheder

Har du prøvet at kontakte diverse kollegier?
tilføjet af

bolig i KBH

Som studerende i KBH kan det godt betale sig at tjekke www.ciu.dk. det er en stor portal både med boligforeninger og deciderede kollegier. Her kan du søge meget specifikt på hvordan du vil bo (størrelse, område osv.) Bare husk jo mere kræsen du er, jo længere skal du vente..
Held og lykke i boligjagten
Mette
tilføjet af

Roommate

Der er RIGTIG mange, der søger roommates. RIGTIGT mange. Sådan fik jeg da en lejlighed i København og 2 år efter flyttede hende jeg lejede værelse af og jeg overtog lejligheden. Hvis du søger på diverse boligsider, kan du finde mange ting. Fx. et værelse på 15 kvm2. Det er da ok. Og så kan du altid avancere, når du har fået lidt kontakter. Men PS: Jeg har aldrig fattet at man flytter fra Århus:-) Ved selvf. godt at nogle studier kun eksisterer i København. Men håber, du finder noget. Go for it
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.