0tilføjet af

Manglende forskning ved kvindesygdomme.

Rigtig mange kvinder, inklusiv mig selv", lider ufattelig meget under menstruationen.
Når man går til lægen og siger, man ligger syg med kvalme, svimmmelhed, hovedpine, sløret syn, smerter i led, ledt feber, ufattelig træthed, diaré, ømme muskler, hukommelses svigt, depression, overfølsom, og så stærke underliv og len smerter, at man får koldsved og ikke kan stå på benene uden at støtte sig op af noget, så vil lægen tilbyde p'piller eller bare bede dig om at dyrke mere motion.
Pillerne hjælper ikke på alle kvinder, og tværtimod for nogle. Nå, men så kan man prøve at motionere lidt mere. Det hjælper heller ikke. Så må man bare lære at leve med at man er syg hver måned.
Mine gamle kollegaer spurgte mig altid om jeg var fuld eller bagstiv. Det var jeg selvfølgelig ikke, jeg havde bare fået menstruation, og jeg blev ofte sendt hjem fordi jeg bare sad ved bordet og dinglede.
Chefen forstår slet ikke man kan blive så syg under mens, og man bliver til sidst ikke taget alvorligt, men nærmere anklaget for at have ondt i skulketarmen, og det var nok også derfor jeg altid tog på arbejdet så de selv kunne se jeg faktisk havde det ad helvede til.
Ingen ved hvorfor at nogle kvinder bliver så syge ved menstruationstid, og ingen ved hvad man reelt kan gøre for at få et normalt liv på lige fod med alle andre.
Samfundet vil ikke acceptere eller tro på, at nogle kvinder bliver så syge under perioderne.
Nogle vil nok mene det hele er et stort drama hysteri, for de fleste kvinder har det jo ikke sådan. Ingen kan forholde sig til det, og man bliver ikke taget alvorligt.
Jeg er træt af at man bare bliver overladt til sig selv, og at menstruationen for de hårdt ramte ikke er en acceptabel sygdom ved siden af influenza og alle de andre normale sygdomme.
Er der nogle andre end mig, som her fra solen har haft problemer med samfundets syn på sådanne problemer, så del endelig historie. Jeg savner at der bliver gjort opmærksom på emnet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.