6tilføjet af

Rabobank er lunken - vasker hænder

Hvorfor nedsætte en "undersøgelseskommission" for noget så enkelt?
Kunne det tænkes, at de har brugt de godt 100 dage på at vaske hænder og at slette alle spor? Banken er på skideren, hvis det opdages at Theo de Rooij og Breukink har været indblandet...Måske derfor de har ofret summer på denne undersøgelseskommission?
Det er da logik for perlehøns, synes jeg...
tilføjet af

Logik for perlehøns

er at MR har snydt dopingkontrollen Kan godt være Rabobank har kvajet sig, men det friholder overhoved ikke MR. Det gør ikke noget om han trækker, som den første, bagmændene med i faldet. MR står til 2 års karantæne, og jeg kan ikke se hvem der vil ansætte ham dersom han trækker den tidligere arbejdsgiver med. Men dopinglæger går vel igen fri, det er dem, sammen med cykelrytterne, der har skidt på fingrene.
tilføjet af

Det er ikke dét mit indlæg handler om

Du kører mit indlæg af sporet. Hvis det stod til mig, så er jeg helt på linie med Pat McQuaids udtalelser idag, så det er altså ikke fordi jeg er ude i nogen forsvarstale for MR - slet ikke!
Men at et helt cykelhold kan gå fri, når der med tydelighed er ugler i mosen hos dem...ja, jeg tvivler ikke på, at de slipper godt fra det - men det bevirker blot at den forløjenhed der er indenfor cykelsporten blot kan fortsætte i én uendelighed.
Dét Team Rabobank har at fremlægge på mandag er med garanti ikke noget overraskende: de vil fremlægge en række "beviser" (efter de nu har haft tid til at skjule alle spor), der renser dem helt i Rasmussen-sagen. Og det skulle ikke undre mig om både UCI, ASO og alle andre labber det i sig.
Dog håber jeg, at der vil være mindst én journalist på pressemødet der vil stille følgende afgørende spørgsmål: Hvorfor sagde Theo de Rooij pludselig op som sportsdirektør?
tilføjet af

Ingen

undskyldninger for cykelhold der har haft noget med doping, debatforumet er "doping", så det skal frem dersom også Rabobank har været med til doping, ligesom alle de andre hold der er udeladt for det samme.
tilføjet af

... gør de nu også det??

Jeg har svært ved at finde ud af det. Den danske presse siger ét, cyclingnews.com citerer Henri van der Aat for noget andet:
[Henri van der Aat, the interim team manager, partly confirmed Rasmussen's version. "The team management knew that he was not in Mexico the entire time in June. We knew that already. But if it is true that he was not there at all, then it is clear that [former team manager] Theo de Rooij was right to dismiss him. We will see what the commission has to say about that on Monday.]
Altså indrømmer Rabobanks teammanager at man på Rabobank vidste, at MR ikke var i Mexico i hele perioden, som han ellers havde opgivet.
Er det så halve indrømmelser vi kan se frem til på mandag?
Probably not - som du nævner, har Rabobank nu haft 100 dage til at slette alle spor efter de har nedsat deres egen "undersøgelseskommission".
Jeg håber at du og jeg ikke er de eneste, der synes den er en tand for tyk.
tilføjet af

Så begynder han igen

Her har vi igen Rodvad som udtaler om noget der ikke debatteres. Det er han god til.
tilføjet af

Der debatteres ikke

doping under emnet Eniro>SOL>Debat>Sport>Doping?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.