10tilføjet af

Hulahopring

Ja, alle piger/kvinder uanset alder, kan vel huske den. Der kunne bruges timer på at "svinge" den rundt om taljen og jeg erindrer at jeg var temmlig skrap til det ENGANG. Har lige prøvet dette stykke legetøj igen efter mange år, da en lille pige i omgangskredsen, fik en i fødselsdagsgave og det var mig fuldstændig umuligt at få den til at rotere om taljen.
Jeg satte den i "sving", vrikkede det bedste jeg havde lært og BANG så lå den nede på gulvet. Blev noget irriteret over ikke at kunne finde ud af det og købte fluks næste dag BR's den bedste hulahopring.
Nu har jeg så i et par dage fosøgt at få denne tingest til at rotere om mit liv, men den vil sgu ikke. Er der nogen derude der har nogle tips/tricks så det vil lykkeds? Vil jo gerne vise den lille tøs hvad jeg kan med sådan en, næste gang jeg komer på besøg.
tilføjet af

Ikke for at være fræk...

... men er det taljen, der mangler :-) Jeg prøvede faktisk selv fornylig sådan en tingest, og var meget overrasket over, at det jeg var så god til engang, idag var helt umuligt.
Jeg skulle også lige en dag vise en lille pige hvordan man hopper "dobbeltswing" i sjippetov... Hvor pinligt - mutter her røg lige på halen.
mus47
tilføjet af

Kvalitetsskifte

Hulahopringe har det desværre med at miste kvaliteten ret hurtigt. Beklageligt nok. De bliver stivere og langsommere med årene, og der er mere og mere der synker mod jorden, men pyt det bliver jo nok sommer alligevel.
tilføjet af

Hemligheden er.......

Du skal bevæge undervlivet frem og tilbage; ikke i cirkler. Lyder tosset men det virker:-)
tilføjet af

som

andre har nævnt kan det måske skyldtes omfanget ringen fyldes med
prøv med en større ring end dem i br
fortsat god dag og hop
tilføjet af

Voksen hulahopring?????

Anede ikke man kunne få dem i flere størrelser. Det skal lige tilføjes at jeg har en meget fin talje og at jeg ikke er overvægtig. Men jeg har selvfølgelig en anden livvidde end da jeg var 10 (hvor der absolut ingen talje var)
Må på jagt efter en større, for det skal lykkeds.
tilføjet af

Øvelse, øvelse, øvelse!

Hey :)
Jeg har også for nyligt generhvervet mig en hulahopring. De første par timer ville den slet ikke, men nu går det fint (eller... Der er stadig problemer, men det er vidst mere kondien; kan kun klare højest to minutter, inden jeg går død ;)).
Det er altså bare et spørgsmål om at komme ind i rytmen, og som en af de andre sagde: det hjælper at "vrikke" underlivet frem og tilbage i stedet for at køre i cirkel.
tilføjet af

Og hvor fandt I så en god hulahopring ?

Hej
Jeg søger nu en hulahopring, har nogen af jer fundet et godt sted at købe disse❓Jeg tænker at en størrelse med diameter på 80 cm. er passende (jeg er en størrelse 38), men hører gerne kommentarer til dette.
tilføjet af

Hulahop

Kig under PowerHoop.....
tilføjet af

Hula hula

På hjemmefitness.dk kan man købe en voksen hulahopring, den er større og så vejer den 1,5 kg - så den er nemmere at få til at svinge rundt. :O) - god fornøjelse.
tilføjet af

køb dem med vand

hvis man køber dem med vand er det nemmere, og det giver bedre træningsresultater. de koster kun 50 kr i legekæden
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.