10tilføjet af

Problemer i sengen!

Hejsa, for et par måneder siden, fik jeg fat i en pige jeg havde "jagtet" længe. Vi har et dejligt forhold og er enormt glade for hinanden og endvidere meget åbne overfor hinanden! Vi er begge rimelig nybegyndere med hensyn til sex. Mit problem ligger i, at når vi dyrker sex vil min kæreste altid starte i missionær stillingen (da alt andet gør ondt til at starte med - hvilket også er fair nok!) derefter ender det som regel med, at hun helst vil sidde op. Det er også dejligt og jeg har som sådan heller ikke noget imod dette. Min kæreste kan utrolig godt lide at sidde op, men på et tidspunkt når hun til et punkt, hvor det ikke længere er muligt for hende at bevæge sig (min idé er, at dette forekommer netop inden en orgasme melder sig - er jeg galt på den?) - hun går fuldstændig i stå og det er ikke muligt for mig, at tage over eller noget som helst andet - derfor er hun heller aldrig kommet og det begynder at blive et større og større problem for mig, da jeg på en måde føler mig utilstrækkelig og bliver ked af det! Det er vel også meget normalt - men hvad kan jeg gøre, for at min kæreste ikke går i stå? Jeg har prøvet at ligge hende ned hurtigt, men så er det "gået over"! En anden ting er, at hun forleden begyndte at tude midt i mens vi dyrkede sex - samtidig begyndte hun at grine, fordi hun slet ikke kunne styre det, jeg blev ret overrasket over dette, men hun påstod at der ikke var nogen grund til at hun begyndte på det - hvad kan grunden til det være!? Et sidste spørgsmål er, at når min kæreste sidder oven på mig gør det ufatteligt ondt på hende - hun siger at jeg "rammer" noget? Hvad kan det være og er der noget jeg kan gøre for at det ikke gør ondt?
Jeg håber I kan hjælpe mig.
Mvh.
tilføjet af

2 svar

til næst sidste spørgsmål:
Godt klaret, du er en rigtig guttermand, fortsæt det gode arbejde :o)
til sidste spørgsål:
grunden til dette er at hun ikke er dyb nok, ikke færdig udviklet.
det som du kunne prøve er at du kunne lad være med at komme så langt ind
tilføjet af

Her er et forsøg på hjælp.

Hej. :)
Jeg kender lidt til flere af dine/jeres problemer.
Vi, min kone og jeg har haft nogle af de samme.
Vi fandt så af, at når vi nåede dertil, hvor hun ville sidde op, så satte jeg mig på sofaen, i en god stol, el. bare et sted hvor jeg kunne finde rygstøtte. Men på en måde hvor jeg alligevel lå sådan næsten halvt ned. Og hende med front imod mig.
Det havde nemlig den fordel, at når hun så "gik dø", så kunne jeg tage fat i hende, under hendes numse, og på den måde hjælpe hende, med fortsat at ride, og så vi kunne fortsætte og gøre det færdigt. For du har sikkert ret i, at der hvor hun går dø, er sikkert lige før hendes orgasme.
Det du evt. kan støde på, inde i hende, er sikkert hendes "livmoderhals", det kan nemlig gøre særdeles ondt, og det sker fordi hun ikke er særlig "dyb". (Også det kender vi)
Stillingen jeg beskrev, kan måske også her være en fordel, da hun jo faktisk selv kan bestemme, hvor dybt den skal ind.
De der underlige "ting" og lyde, el. hvad hun nu finder på at gøre, det sker fordi hun er lidt ude af kontrol med sig selv, altså fordi den seksuelle nydelse kører på højtryk og hun derfor har det rigtig dejligt. Nogen piger griner, andre græder lidt, mens andre igen, hyler og skriger helt vildt, og det endda uden de selv ved noget af det.
Hvis du engang opnår du at give hende orgasme, hvad jeg håber du gør, så bliver det sikkert endnu værre. Jeg har oplevet piger, der når det gik rigtig vildt til, virkede det som om de kortvarigt (måske 10-15 sekunder) er bevistløse.
Så alt dette skal du nok ikke tænke så meget på, men bare tage det som en ekstra oplevelse.
Håber dette hjælper dig/jer... Held og lykke.
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

ikke ualmindeligt

Hej Jobbe
Det er nok lidt svært at give dig et endegyldigt svar, for i sidste ende er det jo hende som må vide, hvordan det føles og hvordan det kan blive bedre. Men jeg kan da fortælle, at jeg også somme tider oplever, at det er lidt ømt i bestemte stillinger, det føles som om at han "rammer et eller andet" og jeg ved fra mine veninder, at de også oplever det nogen gange. Det er ikke altid, og måske hænger det sammen med hvilket tidspunkt af måneden det er. Jeg ved det ikke, men jeg er altså bare nogen gange meget følsom dernede og det opstår altid i missionærstillingen. Og ja, også nogen gange når jeg rider ham. Og jeg er 27, så det er nok ikke fordi jeg ikke er færdigudviklet, som en anden herinde er inde på :)
Som sagt er det kun nogen gange og når det sker, ja så er det bare om på alle fire og få den bagfra. Når vi gør det sådan, så får jeg aldrig ondt. Har i prøvet dét? Evt. at starte med dén stilling? Det er i øvrigt også en fed stilling, synes jeg :)
Nu skriver i at i er forholdsvis nybegyndere, så i skal jo prøve en hel masse og prøve jer frem til, hvad der er bedst for jer. I skal snakke om det og eksperimentere lidt og så er jeg sikker på, at i når frem til det.
Der er jo også den mulighed, at i nogen gange kunne prøve nogen andre steder end lige i sengen. Hun kan godt li at sidde op skriver du - hvad så med at placere hende på et bord, hvor hun kan læne sig op af et eller andet. På den måde sidder hun op, men er ikke den der skal bevæge sig så meget. Personligt elsker jeg når min kæreste kommer ud i køkkenet og begynder at lægge op til noget og lige løfter mig op i vindueskarmen, spreder mine ben og trænger ind i mig, mens vi kigger hinanden dybt i øjnene imens.
Der er mange muligheder, det er bare med at prøve sig frem.
Med hensyn til hvorfor hun græder, ja det kan jeg ikke svare på. Det har jeg aldrig selv oplevet. Men jeg ved, at der var et indlæg herinde på et tidspunkt, hvor en mand oplevede det samme med hans kone og undrede sig over det. Så vidt jeg husker, kom der en masse respons fra både mænd og kvinder der havde oplevet det samme og at der ikke lå noget specielt til grund for det. Måske er det bare den intense oplevelse hun reagerer på. Måske kan du finde indlægget et eller andet sted.
Held og lykke til jer🙂
tilføjet af

Tusind tak!

Smart med den stilling - problemet er jo bare, at hun får ondt når hun sidder overskrevs på mig på den måde du beskriver😕Men tusind tak for din respons - hjælper meget!!
tilføjet af

Tusind Tak

Tak for svaret, det er sgu fedt! - Problemet med at tage hende bagfra er ikke, at jeg ikke har lyst - men hun føler at det er nedværdigende overfor hende, jeg ved at hun har prøvet det en enkelt gang med en tidligere kæreste og derfor hun har den mening, jeg har accepteret at hun ikke vil, men vil stadig sige at jeg godt kunne tænke mig at prøve! Skal jeg måske presse hende lidt mere? Eventuelt noget jeg skal gøre for at det ikke bliver "nedværdigende"?
Tak...
tilføjet af

Hmmm.

Hej igen. :)
Jeg troede kun hun fik ondt, hvis du lå helt fladt ned på ryggen.
For det undrer mig lidt at hun får ondt på den måde jeg beskrev, men har I forsøgt, så skal det jo nok passe.
Men der findes jo også andre stillinger, hvor fyren ikke trænger så langt op i pigen. Prøv at kigge efter nogen bøger på Biblioteket, de plejer at have nogle forskellige at vælge imellem.
Held og lykke.
Gavtyven
tilføjet af

Kom i tanke om.

Hejsa igen du. :)
Jeg kom lige til at tænke på. At jeg før har hørt at enkelte kvinder kunne få en slags krampe i underlivet, ligefør de fik orgasme.
Og det vil jo netop gøre forbandet ondt på hende, tænk bare på hvor ondt det gør, hvis man får krampe i et ben, hvordan så ikke i underlivet.
Tror du det kan være en mulighed, for så skal hun måske lige undersøges om hun fejler noget.
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

Well...

Måske vi ikke har prøvet det du beskrev ordentligt... Så vidt jeg kan forstå på hende, gør det ondt lige så snart jeg bare ligger mig lidt ned... Men vi kan jo give det et forsøg ;)
Når hun går i stå tror jeg IKKE at der er noget forbundet med smerter, blot det, at hun ikke kan kontrollere sig selv og går helt i baglås... Hun forsvinder ligesom du beskrev tidligere, i et par sekunder hvorefter hun "kommer tilbage" :).... Jeg prøver at følge dine råd - tusind tak!
tilføjet af

Okay

Du behøver jo egentlig heller ikke at ligge mere ned, end at I kan komme til at "arbejde". Sidder I f.eks. i en sofa, du med fødderne på gulvet, er det begrænset hvor meget ned du kan ligge.
Og så tror jeg faktisk det kan lykkes for jer.
Og som du beskriver det, så tror jeg også hun er MEGET tæt på at opnå rigtig orgasme,(det lyder sgu' næsten som med min kone.*GG*) Nå men, her skal du så have ordentlig fat i hende, evt. under hende, så du kan hjælpe til med at løfte hende op ned, når hun er ude af kontrol, og ikke kan selv kan klare mere.
Og bliv så evt. ved, indtil hendes orgasme er "klinget" af igen, og hun er faldet lidt til ro.
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

find ud af hvorfor

Ja ok, det kan jeg selvfølgelig godt se er et problem. Har du snakket med hende om, hvad det var helt præcist der føltes nedværdigende? Måske var ham fyren bare generelt en dårlig oplevelse/elsker? Det kan sagtens gøres med kærlighed. Bed hende lægge sig på maven og start med at kæle og nusse hendes krop - få hende til at slappe af. Personligt så elsker jeg at blive kysset i nakken og omkring skuldrene - det sender små gys gennem mig og tænder mig helt vildt. Kæl hende ned over ryggen, hen over balderne, ned af lårene og i det hele taget bare kæl for hende. Det tror jeg at meget få piger kan stå for :)
Lyt efter hendes åndedræt og evt. små støn og hvis du kan fornemme at hun er klar, så rejs hende forsigtigt op på knæ, stå på knæ bagved hende, træk hende op og ind til dig og nus hende i nakken mens du kærtegner hendes bryster, evt. hviske kærlige ord til hende imens - det kan vi altså heller ikke stå for :)
Hvis hun stadig ikke har lyst til at du så tager hende bagfra, ja så ved jeg snart ikke...
Det handler vel i bund og grund om, at hun har haft en dårlig oplevelse med dét og du kan vel prøve at snakke med hende om det, om give udtryk for, at det behøves det jo ikke at blive sammen med dig. Du er en anden og i har et andet forhold, det skal hun ikke sammenligne.
Personlig synes jeg slet ikke at det er en spor nedværdigende stilling, sex er altid smukt sammen med den man elsker. Men jeg kan da godt følge hende, hvis han bare har vendt hende om, taget fat og pumpet løs - ikke alle er lige gode elskere ;)
Men du skal nok ikke presse hende - snak med hende om det og håb på det bedste. Hun må vel også ha en interesse i, at i finder ud af det.
Jeg synes det er sjældent, at man har et perfekt sexliv fra starten af - man skal snakke en hel masse, eksperimentere og prøve sig frem. Men begge parter skal være åbne for det, ellers kommer man sjældent nogen vegne. Jeg synes sex bliver bedre og bedre jo mere man kender hinanden og finder ud af hvad man kan li at gøre ved og for hinanden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.