8tilføjet af

forbandede ensomhed....

Hej derude....
Jeg er en mand på 39 som fornylig blev separeret. Jeg sidder nu i en lille lejlighed, og er ved at kvæles i ensomhed. Jeg har ingen nære venner og det eneste sted jeg fungerer socialt er på mit arbejde, sammen med mine kolleger.
Et eller andet sted, har jeg bare så meget lyst til at komme ud og møde andre, men jeg bliver hele tiden bremset af manglende mod og selvværd:
Jeg har ikke noget at tilbyde andre...
Hvad tænker de andre om mig...
De andre har styr på deres liv...
Jeg er ikke sjov...
osv osv.
Jeg ved jo godt inderst inde, at det bare er mig der er sær, og at jeg bare skal 'få fingeren ud', og gå ud og møde verden med oprejst pande, men...
Det er så forbandet svært, det kræver så meget mod, som jeg bare ikke kan finde inde i mig selv.
Der er sikkert mange andre i samme situation, eller som har været i samme situation. Hvordan klarer I Jer?
M.
tilføjet af

løft dit hoved

hej du, nu må du holde op med alt det der livsstil pjat, man behøver ikke være supermand for at nogen skal gide at tale med en. når man først har isoleret sig er det enormt svært at komme ud af selvkritikens trummerum, der er jo ingen der som kan bede en om at tage sig sammen og komme over selvmedlidenheden. der er masser af plads til navlepilleri når man er ensom, men det er altså begrænset hvor meget man får ud af sådan en navle, ik?
derfor bliver du nødt til at gå ud og finde nogen at være sammen med, prøv måske noget i starten, der ikke kræver at du skal være åh så spænnende i en social sammenhæng. er der ikke noget du kan lide at lave som du kan lave sammen med nogle andre? det eneste der hjælper mod ensomhed er andre mennesker. lad nu vær med at stille så høje krav om hvor fantastisk du skal være. jeg lover dig for at i virkeligheden er der ingen, der ved lige præcis hvordan det hele skal være. vi skaber vores liv hvert sekund af dagen, kom nu bare ud med dig. venskaber blomstrer de underligste steder!!!
tilføjet af

.-)

Jeg tror ikke at graden af ensomhed kan defineres af hvor mange mennesker man kender og omgås. Jeg tror nærmere at ensomhed defineres af det forhold, man har til sig selv. Hvor god man er til at acceptere og elske sig selv. Jeg tror faktisk, som du selv er inde på, at det er dér du skal sætte ind.
En seperation er jo en traumatisk begivenhed, som efterlader begge parter med sår og skuffede forveninger. En sådan begivenhed påvirker ens selvværd - ofte i negativ retning til begynde med. Især hvis man er den "forladte" part, vil man føle sig kasseret og ikke god nok. Hvis man så ydermere ikke har et godt netværk, der kan hjælpe til i den første kritiske tid efter bruddet, vil man nemt kunne føle sig enormt ensom. Den fysiske ensomhed forstærkes af følelsen af utilstrækkelighed, og det kan meget let udvikle sig til en selvforstærkende negativ spiral. Man får måske endda en tendens til selv at søge isolationen!? Det er hér det bliver farligt. Så mit råd må være at du ikke giver dig selv lov til at isolere dig.
Du kunne prøve at søge efter nogle venner igennem internettet!? Der er masser af chat-foraer, hvor der sidder mennesker, der har brug for gode venner.
Samtidig tror jeg du skal arbejde på at styrke din selvtillid. Måske gennem at dyrke noget sport eller en anden hobby, som gør dig glad og fylder dig med positiv energi.
Jeg ved selv hvor svært det er at komme ovenpå efter en skilsmisse, og jeg har gjort et hestearbejde for at indrette mit liv, som jeg ønsker det. I begyndelsen var jeg sikker på at mit liv var forbi, men når jeg ser tilbage kan jeg se at det blot var begyndelsen til noget nyt - og bedre!
Sæt dig nogle mål. Nogle realistiske konkrete mål - og gør noget ved dem. Sig f.eks. "i week-enden vil jeg lave dejlig mad til mig selv og købe en dejlig flaske vin og drikke mens jeg hører noget god musik" - og gør det. Min pointe er at du skal gøre så meget som muligt, som illustrerer at du værdsætter dig selv og dit eget selskab. Jo mere du nyder dit eget selskab, jo mere udstråler du at du er i balance og harmoni med dig selv, og jo bedre bliver du til at være ven med andre mennesker - og give.
Jeg håber alt det bedste for dig. Skriv gerne hvordan det går med dig.
Mange hilsner
Andrea
tilføjet af

Hej med dig.

Internettet er jo en god måde at møde andre mennesker på. Det er en nem måde. Jeg siger altid , hvorfor kede sig , vi har jo internettet. Der er: www.hotmail.com gå til søge siderne. En ny kæreste www.love.dk , der er en masse muligheder på internettet.Jeg er msn bestyrer - medlems sider som jeg selv har lavet. Du skal videre i dit liv , der er en masse muligheder.
tilføjet af

Hej

Føler med dig. Vennerne forsvandt længe inden mit ægteskab blev opløst. Og nu bagefter er det meget svært at finde nye venner. Har selv prøvet via internettet, men dem der er der er kun interesseret i at finde en kærste.
Håber det en dag lykkedes for dig.
Hilsen
Q
tilføjet af

Et godt råd..(måske)

Jeg har prøvet det samme som dig..efter 18 år med samme pige..og ingen venner bagefter..kun kollegaer..men mit råd er det der hedder logen.dk..meld dig ind der..der er massere af medlemmere..(1500 stk) som mødes til alt muligt forskelligt,og der er der store muligheder for du finder nye venner....God jagt:O)
Hilsen Ole
tilføjet af

Ensomhed

Hej M.
Jeg har også problemer på det område......
Hvis du ønsker, kan du skrive til mig på skorpion_1974@yahoo.dk jeg er også usikker og savner nogle flere at snakke med.

MVH.
Maria.
tilføjet af

UPS

Er du tosset elle hvad,,???...Skal han lavo dejligt Mad og Glo i Tomt Luft...EJ hvor er du Dygtigt.,,Hvorfor du spise ikke det mad med ham, og i kan nyder jeres Selvskab,,???
tilføjet af

Weekend starter i Morgen

Kl.23.45, du skal være Klar.
Så, skal du UD i byn.
Så, musik starta kl.24....og hvis du kommer 5 minut i 24 du kan får Gratis Ingang.
Så, skal du tage en ØL....og..Kigge lidt rund omkring.
Så, skal du går til lille damme. og DAns startade,,RESTEN DU VED DA GODT_'
Kærlig Hilsen ...(..HEJ DU,,,Weekend Starter i Morgen)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.