5tilføjet af

Kombi-ovn/mini-ovn

Jeg er lidt i tvivl om en kombi-ovn har samme funktioner som en mini-ovn. Jeg tænker på om der er varmluft i en kombi-ovn?
Jeg skal måske flytte i en lejlighed for der kun er kogeplader, så jeg skal have købt mig en ovn. Men ville en kombi ovn være nok? Tænker at det er smart nok hvis den både har mikro funktion og varmluft.
tilføjet af

Smag og behag

En varmluftsovn er en forbedring af ovnen. Men hvis du ikke er vant til at bruge den. Så hop op og fald ned på det.
Men vær i stedet mere kritisk omkring en mini-ovn. Hvis den tiltaler dig. Den skal være isolert godt nok til at varmetabet ikke fiser op i den blå luft. Sørg for det er en god kvaslitet. Mín erfaring emd miniovne er at de ikke holder på varmen på samme effektive måde som en alimnedlig ovn. Det fandt jeg ud af ved at vi bagte i en miniovn og kagen var rå i den ene side. Siden mod lågen.
Så hold det i mente ved et køb af en miniovn.
tilføjet af

Jeg har....

haft en kombi microbølgeovn, hvor der også var almindelig ovn i. Men synes bestem ikke det var godt. Det tog ca ½ time før den var varm, og så var temparaturen slet ikke til at stole på. Så hvis det er det du tænkte på at købe vil jeg klar anbefale en rigtig ovn.
tilføjet af

Rigtig ovn

Der er desværre ikke plads til en rigtig ovn.
tilføjet af

Kombiovn

Jeg købte en kombi-ovne da jeg flyttede hjemmefra for 7 år siden. Jeg har været meget glad for den og har ikke haft problmer med varmetab og sådan noget. Desværre er den gået i stykker for et par måneder siden så den kun kan bruge microovns-effekten.
Hvis jeg stod og skulle vælge i dag valgte jeg klart en kombiovn.
tilføjet af

Perfekt

Det lyder som en kombi ovn jeg godt vil have fingrene i. Ved du om den stadig sælges?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.