10tilføjet af

hvordan dater man en fyr?

Jeg er pige, der gerne vil på date med en fyr jeg ikke kender, hvordan gør jeg det????? jeg kan godt få mulighed for at snakke med ham måske, for jeg ved hvor han arbejder...men det er ikke nemt.Vi hilser på hinanden, for jeg har handlet med ham, men hvordan dater man? har aldrig prøvet det, er nervøs for det og nervøs for at han ikke vil.Hvordan skal jeg spørge? direkte, når jeg ser ham? el skrive det på en lille seddel, som jeg afleverer til ham med mobilnr på Fx (har tænkt p den mulighed) for jeg er meget genert.
Hej fra hh
tilføjet af

gør det.

Gå hen til ham. Giv ham sedlen med dit nummer og sig :
Hej.. her er mit tlfnummer. jeg vil meget gerne på en date med dig hvis du har lyst. Ring til mig.... og så gå..
DET kan vi godt li.. Hvis en knægt får sådan et tilbud så er han fyr og flamme. good luck
tilføjet af

desværre..

virker det også lidt billigt når en pige gør det, måske sku hun flirte med ham istedetfor så han kan se hun er int. i ham.
så spørger fyren vel sikkert
tilføjet af

god ide!

Hej skal jeg kun skrive mit nr på den seddel?? el. skal jeg præsentere mig på seddelen? skrive hvad jeg hedder fx.?
Kunne jeg ikke også skrive på seddelen om han ville på date med mig? for jeg er nok for genert til at spørge ham face to face..Virker det ik godt? Aflevere seddelen med mit ønske og mit nr, er det yt syntes du?
Hvor tager man hen på den første date? en cafe el. andet?? er meget i tvivl..Er det mig der skal betale for det han skal ha, hvis han vil med mig på date? el. betaler vi hver for sig? jeg er meget i tvivl har jo aldrig dated før..hjælp
tilføjet af

invitere ham hjem på date???

glemte lige at spørge, om man kan invitere fyren hjem til sig selv 1. gang?? virker det for febrilsk? hvis det er en god ide, hvad skal man så byde på 1. gang? en middag el bestille noget udefra? el bare lidt drikkevarer og eller lidt chips måske? er der nogen der akn svare mig på det, måske er der erfaringer med "hjemmedates" 1 gang?
tilføjet af

Date...

Det er en KANONDÅRLIG idé at invitere ham hjem til dig, helt klart det bedste at mødes på neutral grund.
Find et lille hyggeligt sted, hvor priserne er overkommelige - cafeer er et dejligt, uformelt sted og en afslappet atmosfære.
Du skal selvfølgelig ikke betale for ham.
Når du giver ham sedlen, kan du sige, at du godt kunne tænke dig at lære ham bedre at kende og han kan ringe til dig, hvis han er interesseret.
Hvis/når han ringer, finder I ud af, hvad I skal.
Held og lykke...;o)
tilføjet af

sms

DU kender ham.
Hans navn og kan let finde hans mobilnummer.
Du sender en sms at du har noget du gerne vil snakke med ham om og så finder du på noget han skal hjælpe dig med i din bolig - hvad som helst!!
Om han er sød at hjælpe dig.
Han har allerede gættet det, men møder op og nu kører HAN resten af historien hvis han er bare lidt interesseret og hvis ikke du er tyk som en elefant.
Når han har hjulpet dig - så har du tilfældigvis lige maden klar og sat 2 tallerkner på bordet eller 2 glas og 1 fl rødvin - så ved han godt hvad.... kig på hans lynlås - han er allerede begejstret nu !!!
Tine J.23 år
tilføjet af

Trænger også til et godt råd

Uha.
Gid jeg turde gøre det.
Jeg er lige startet uddannelse, og der er den dejligste fyr. Han er sgu så dejlig så han umuligt kan være ledig. Har ikke fået snakket meget med ham endnu, jeg er også den generte type.
Men hvor ville det være fedt, hvis jeg bare turde kaste mig ud i det.
Men nu hvor I har så mange gode ideer. Hvordan får jeg så ud af ham om han er optaget eller ej, uden at udstille mig selv for meget❓Skal snart til fest. Har ikke været på "markedet" i mange mange år, er helt lost.
HELP me too....
tilføjet af

Helt neutralt

Du kunne jo opsøge en af hans mandlige venner, og så spørge ham.. Han ved bestemt om han er singel eller ej.
Er han singel så er det jo bare at klø på, og ellers har du i hvert fald intet tabt.
Det skal nok lige siges at hvis du spørger hans ven om det, så går der ikke lang tid inden din drømmefyr hører om det, men det kan bestemt også være en god ting. :)
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

Kom lige ud af din egen fantasiverden

Helt ærligt. Hvor billigt - se på hans lynlås..... Han vil da tro hun er billig osv
Og hvad f..... har hendes størrelse med noget at gøre.
Jeg fraråder at gøre det på den måde.
tilføjet af

tag chancen

Hej hhh,
Det er svært når man er genert. Jeg synes alligevel du skal tage mod til dig og høre ham om han kunne tænke sig at tage på café eller lignende med dig. Kunne evt. være efter arbejde. Så kan i lære hinanden bedre at kende inden i tager på date.
Du kan selvfølgelig også invitere ham på en date med det samme. Det er også en mulighed. Gør hvad du føler du har mest lyst til og så nyd aftenen med ham. Skulle det så ikke lykkes med ham så skal du tænke på at der findes hundrede andre søde fyre som bare venter på at blive inviteret på en date :-)
Held og lykke med det. Håber der er gevinst :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.