17tilføjet af

One in a million!

Er det ikke fantastisk at jeg, og mange af jer, er den stærkeste ud af mange millioner?
Tænk at man uhæmmet dræber så stærke børn, samtidig med at man laver masser af kunstige befrugtninger med sædceller, der slet ikke var stærke nok fra naturens side.
tilføjet af

Tror nok..

Jeg tror der menes,at vi er den sædcelle/æg der overlevede kampen i "mor´s" mave,tror også hun mener at alle de aborter der foretages skulle overleve og adopteres af barnløse,hmm ved ikke om jeg ta´r fejl men så bliver jeg nok rettet af hende.
Tror ihvertfald,hvis det er ment sådan,vil holde vand.De fleste der ønsker børn,vil vel gerne have det er eget kød og blod,trods alt.Ved godt det ikke er muligt for alle,desværre,men er vel det største ønske..
Glædelig jul..
tilføjet af

Du er ikke en af mange millioner

Hver gang en mand har udløsning, ryger der millioner af sædceller. Det vil du måske også kalde mord på babyer?
Halvdelen af dig blev lavet af den sædcelle der tilfældigvis kom først igennem æggeskallen.
Hvis ikke der havde været så mange i et skud, ville chancen for befrugtning være lig nul. Tænk lige på hvor mange ubeskyttede samlejer der ikke ender i graviditeter.
For slet ikke at tale om sex uden samleje. Holda op må være det være et voldsomt stort spild i din verden.
Og hvad med alle de gange en kvinde misser en befrugtning? Endnu et spild hvor reproduktionen ikke kommer til sin ret.
Reproduktion alene for reproduktionen skyld - det klarer de fint i Afrika, vi behøver ikke gøre dem den kunst efter.
Dyrk dog sex uden at lave børn. Det er så uendelig meget sjovere.
tilføjet af

din tolkning er logisk

til fordel fra visse andre debattører. Du kan da i hvert fald tænke og jeg kunne sagtens have tænkt det på den måde du beskriver, med den formulering jeg har brugt. Men det med adoption er dog ikke umiddelbart min point, idet jeg ikke mener der bør skabes flere børn til bortadoption, da der jo i forvejen er alt for mange stakkels forældreløse børn ude i verden, der kunne få glæde af en adoptivfamilie.
Jeg mener blot det er en tankevækkende sammenligning (se ovenstående svar) og jeg mener at samfundet burde lave nogle gode mødreforberedende kurser m.m., så færre ville vælge abort. Der burde også blive informeret om psykiske og fysiske risici ved abort inden indgrebet. 15.000 årlige drab på så stærke børn (ja den stærkeste sædcelle vandt jo og befrugtede ægget)er alt for mange.
tilføjet af

du misforstår fuldstændig

Jeg går ind for prævention, men betragter ikke abort som prævention. Jeg er da ligeglad med de sædceller der døde i et kondom f.eks. Men jeg er ikke ligeglad med den stærke sædcelle, der befrugtede et æg.
tilføjet af

Abort er ikke prævention

Abort er en sidste udvej.
Lad være med at fordømme de kvinder der vælger abort. De tager ikke sådan en beslutning uden nøje at have overvejet alternativet.
Det er så usmageligt at jeg ikke engang kan finde ord for det, når jeg læser din fordømmelse af disse kvinder. Din verden må være uendelig lille og begrænset, siden du kan være så fordømmende.
tilføjet af

Hvorfor tror du jeg fordømmer de kvinder...

...der vælger abort? Jeg ved da godt at de nøje har overvejet alternativet. Jeg mener bare at alternativet skulle gøres meget mere attraktivt, så flere ville se det som overskueligt at beholde det barn, der nu engang er i maven. Og det skulle gøres til tabu, når fædre ikke gider deres børn, som de selv har valgt at lave.
tilføjet af

tilføjelse

Det med jeg skrev at manden ikke har noget at skulle have sagt for om kvinden betragter abort som prævention eller ej, var ment for at stille dumme mænds tankegang på højkant! Mange mænd mener jo at det bør være en ret at dyrke ubeskyttet sex og fyre kanonen af op i kvinden uden at skulle tage ansvar for sine handlinger. De kan jo endda finde på at bede kvinden om at vælge mellem ham og barnet. Hvor er vi dog henne... Skal det til at være en mands ret at gøre kvinder gravide og kræve tvangsaborter...
tilføjet af

Jeg tog fejl

Du er one in a million.
Tænk engang, at du bifalder at kvinder føder uønskede børn.
Det er sådan set ikke nok for barnet at være ønsket af en mor, eller et par adoptivforældre for dne sags skyld.
Der kommer en dag hvor du skal se dit barn i øjenene og sig "Ja skat, jag valgte at få dig, selvom din far ikke ville have dig". Og det skal du leve med, og dit barn skal leve med det.
Og den vished vil hos barnet for altid efterlade en lille snert af, at du sikkert også bare var nødt til at få det, men egnetlig ikke rigtigt ville.
Der er INTET i denne verden der er mere grusomt, end at vokse op som uønsket.
Men det tror jeg ikke du nogen sinde lærer at forstå.
One in a million - thats for sure!
tilføjet af

Du lyder som om du lider af had

og hvorfor skal det gå ud over mig?
Jeg synes det er tragisk at skulle vælge mellem skyldfølelsen af at slå et barn ihjel og skyldfølelsen af at sætte et barn i verden, der er uønsket af sin far.
Jeg kan dog ikke være enig i, at man altid skal vælge abort, hvis manden ikke ønsker barnet. Jeg mener der bør ændres på den generelle samfundsholdning til disse mænd. Det er i dag alt for accepteret og let at smutte fra sit ansvar og det er medvirkende til at det i nogle tilfælde går ud over barnet. Jeg synes det er forkert at tænke "barnet skulle have været en abort" for disse tanker kan barnet jo mærke. Jeg synes man bør ændre på nogle regler og holdninger i samfundet.
tilføjet af

Igen tager du fejl

Jeg er ikke på nogen måde fuld af had. Jeg kan ikke engang mønstre lidt foragt, for sådan nogen som dig. Ynk er nok den rigtige term at bruge om hvad jeg tænker om dig.
Du er simpelthen et ynkeligt menneske, der ikke kan rumnme andre end dig selv, derfor skal alle bare rette ind, koste hvad det vil. Og børnene bliver dem der betaler for din forkvaklede holdning.
Forhold dig dog til, at der ALTID har eksisteret provekeret abort, og det vil der altid gøre. Du kan gøre det lovligt, og helbredsmæssigt forsvarligt for de kvinder der vælger den vej, eller du kan gøre det ulovligt og helbredsmæssigt dybt uforsvarligt.
Jeg er ikke længere i tvivl om dit valg! Ynkeligt, siger jeg bare!
Du kæmper for at få folk - kvinder - til at forholde sig til og anerkende DIT behov for at få et barn som enlig mor.
Du er revende ligeglad med barnet. Du kan ikke tvinge en mand (eller kvinde) til at deltage i et barns opvækst, uanset hvor meget du fordømmer dem. Hvis de ikke vil være, med så vil de ikke være med. DU kan plante barnet hos dem, og tvinge dem til at forholde sig til deres tilstedeværelse, men du KAN IKKE forlange de skal elske dem, ikke engang holde af dem, og du kan ikke forlange de skal beskæftige sig med dem.
Og stakkels de børn hvor det rent faktisk lykkes dig, at få en ligeglad far med på banen, blot fordi du udtaler dig foragteligt om hans manglende deltagelse.
Tror du virkelig at barnet har godt af samvær med en mand der ikke gider barnet, men blot gør det fordi der ikke er nogen vej udenom?
Og tror du virkelig, at en kvinde som er blevet uønsket gravid, bliver en bedre mor, fordi samfundet ser foragteligt på en kvinde der vælger abort?
Du tager fejl.
tilføjet af

Du fordømmer

simpelthen for meget. Hvorfor begynder du nu at tro jeg har et behov for at blive enlig mor? Osv. osv. Jeg har intet behov for at kalde dig eller noget andet menneske for ynkeligt. Dine indlæg fortæller kun noget om dig selv.
tilføjet af

Kunne være spændende...

...med noget mere konstruktiv kritik.
Jeg besvarer ikke flere indlæg fra anonym.
tilføjet af

Tværtimod

Så har du en trang til at betemme hvem der kan få abort og hvem der ikke kan.
Du vil indføre rådgivning, og mindske adgangen til fri abort.
1) Der er allerede rådgivning.
2) Hvem skal så bestemme om 16 årlige Anja eller 42 årlige Dorthe må få en abort? Dig? Arme de kvinder der ender med at blive en case for dig. Du vil give afslag i hvert enkelt tilfælde, fordi du har en indgroet holdning om, at der altid er en anden udvej.
Hvad tror du egentlig der får kvinde til at rejse til Spanien for at få en abort i 32. uge?
Og jeg kan oplyse dig om, at Spanien ikke er alene om den sag. Skulle det lykkes EU at få stoppet fra trafikken til Spanien, kan jeg henvise til mindst 2 andre lande, hvor det er lige så simpelt at få en sen abort. Og jeg gør det glad og gerne, for at befri de kvinder for et barn der er uønsket.
tilføjet af

du der anonym

er da fuldstændig fra forstanden. Den rådgivning der er i dag er slet ikke god nok. Nogle får dog tilbudt lidt psykologhjælp ved abort, men ikke hvis man beholder barnet. Der er jo ingen aflastningstilbud, når fædrene svigter osv. osv. osv. Du må respekterer at mange kvinder ser et foster som et barn!
tilføjet af

Du der 'bare en'

Hvem skal betale for de aflastningtilbud?
Så ikke nok med at tilfældige tankeløse kvinder vælger at sætte børn i verden som enlige forsørgere der skal have forhøjet ditten og datten tilskud, nu vil du også have der skal være aflastningstilbud?
DE KAN SGU DA BARE LADE VÆRE MED AT FÅ BARNET, HVIS DET ER SÅ STOR EN OPGAVE AT DE IKKE MAGTER DEN SELV!
Og skulle de endelig stå alene i graviditeten, kan de jo vælge at bortadobtere, sådan som mange af dem mener uønskede gravide bør gøre, istedet for at få en abort!
HJERNEDØDE NAR! Hvad tror du lige det er det her? Har du tilfældigvis deltaget i programmet om de unge mødre? Du lyder som en forkælet 16 årige, der tror, at det at få et barn er lige som at få en batteridrevet grædedukke!
Et barn er et menneske, som man ikke bare kan smide fra sig når det bliver for meget. Har man valgt at få et barn, så er det 24/7 resten af livet. Og har man været så hjernedød at få et barn alene, så man altså alene! KLAR DET ALENE, ELLER LAD VÆRE!
tilføjet af

Det er jo hvad du får fra mig

Men du magter åbenbart ikke at nogen er uenige med dig.
Hvor sølle!
tilføjet af

jeg giver qqq ret

Anonyms indslag handler ikke bare om uenighed, men om fordømmelser. Hvorfor skulle man tage det alvorligt?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.