4tilføjet af

En rigtig prinsesse

- er Alexandra det, eller er hun en intetsigende ligegyldig snoreklippende person?
Hun kom fra et land i Østen og blev hele Danmarks darling.
Darlingen svigtede danskerne, for hun viste sig at besidde en almindelig kvindes seksuelle drifter, hvilket bevirkede, at hun satte sin opnåede position over styr.
Hun blev mor til 2 dejlige prinser.
Prinserne står vores hjerter nær. Moderen rager mig (os)? en høstblomst.
Hvad mener I andre om dette?
tilføjet af

Hvis Alexandra rager dig

en høstblomst, hvorfor skriver du så om hende?
tilføjet af

Naiv

Jeg mener du er hamrende naiv, hvis du tror kongelige og kendte mennesker tænker og handler anderledes end vi andre dødelige mennesker. Så vågn dog op fra din drømmeverden.
tilføjet af

Et så nedladende..

.. indlæg som dette rager min en høstblomst ville jeg ønske at kunne sige, men det kan jeg ikke!
Du kan da ikke seriøst mene Alexandra bare kan komme føde nogen børn og så "puffe ud" i intetheden!
Og hvordan får du den idé at det er hendes skyld at de er skilt?!
Jeg er selvfølgelig som mange andre meget ked af at de ikke længere er det "perfekte par" den rolle blev jo også overtaget af Mary og Frederik, som jeg i øvrig synes er et bedårende par!
Jeg synes det er SÅ modigt, og modent at prinseparret har taget den beslutning at blive skilt for, som jeg ser det, er det noget af det bedste der kunne ske for dem, når de ikke er lykkelige sammen! Jeg er som sagt ked af at det ikke virkede, men de gav det dat virkelig en chance, og det er blot et eksempel på at kongehuset føler tiden, man gemmer sig ikke længere bar ægteskabets lukkede døre!
Hvad der angår Alexandra, så er jeg meget glad for hun er i Danmark, hun er blevet en del af Danmark, hun bør få samme respekt som da hun var gift med prinsen.
Jeg mener klart at det som prinsen i den dokumentar på DR1 giver udtryk for er, at det er enn svær situation de står i, men han giver da på ingen måde hende skylden, og han virker til at kunne se hende som mere end du kan!
Sorry hvis jeg virker stødende, klokken er også mange, men jeg er forundret over en så grov holdning mod Alexandra, jeg synes hun har en fantastisk personlighed, og jeg er stolt over at hun repræsentere landet!
tilføjet af

Royalist

Tja...
Prinsen har gjort det godt... og ja.. Alex... hun har nok mere skuffet... Det undre mig, at en mor sender sin lille søn i skole så tidligt...
Jeg mangler nu bare drengene her i sønderjylland.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.