5tilføjet af

Hej sol

jeg ved godt i samarbejder med et firma i Sverige på at få solen til at fungere optimalt. Menne det gør den altså ikke endnu. Normalt er min tålmodighed meget stor, og jeg har normalt en stor forståelse for at der kan være problemer der gør, at tingene ikke fungere som de burde. Og det gør solen ikke på nuværende tidspunkt.
Jeg bruger sol.dk mange gange i løbet af en dag. Og heldigvis fungerer det også det meste af tiden. Men her fra kl. 20.00 til et sted mellem 22 og 23, er der kludder på linien. Enten kan siden ikke vises, ens indlæg er man nød til at kopiere og indsætte på ny, igen igen, eller også tager det ca. 1 mn eller 2 at komme ind på den side man har klikket på. Når man betaler for den højeste hastighed, bør det ikke være tilfældet.
Jeg ved godt at er der problemer med serveren har min hastighed intet at sige. Men det er altså træls. Håber meget at i snart har løst problemet. Jeg er eller glad for sol.dk og som sagt en flittig bruger. Og jeg er ikke den eneste.
Med venlig hilsen
Manjana
tavse-vidner.dk
tilføjet af

Tilstanden er kronisk

er jeg begyndt at tro.
Det har været sådan her riiiiigtig længe.
Jeg har lige brugt 5 min på at komme ind på et indlæg.
Jeg er simpelthen så skidetræt af det.
Og det er en skam, jeg kan ellers rigtig godt lide at være her
tilføjet af

Ik' fordi der mangler bas-ører.....

SOL-opgang?
Nordens største netportal Scandinavia Online (SOL) er solgt til telefonbog-forlaget Eniro. Dets tre hovedaktionærer Schibsted, Telia og Telenor har ifølge Telenors pressemeddelelse underskrevet salgsaftalen 20. november. Eniro er tidligere udskilt fra den svenske Telia-familie som selvstændigt telefonbog-forlag. I Danmark har Eniro 350 medarbejdere.
SOL'en gik på børsen i fjor med en introduktions-aktiekurs på 115 skr, i oktober var kursen en overgang nede på en svensk tokrone, og salgsprisen er 522 mio skr svarende til ca. 415 mio dkr eller 11,50 skr kontant pr aktie.
De åbenbare økonomiske trængsler blev ikke løst med flere fyringsrunder, hvoraf den seneste blev gennemført midt i november. Da bebudede ledelsen omgående afskedigelse af 21 af SOL'ens 40 danske medarbejdere og lukning af portalens journalistiske indholdsproduktion. Danske SOL har en fast andenplads efter Jubii på portal-hitlisten.
Det er flere årtier siden man satte mænd af på månen,- man er så småt ved at ha' styr på det der med utætte mælkekartoner - MON IKKE man så kunne fremstille en skide server der kan betjene lidt flere end 37 brugere ad gangen?.......
:O(
tilføjet af

Tak for din store forståelse

Hej eks-vidne
Tak for din mail.
Tak for din store forståelse. Vi herinde forstår dine frustrationer og irritation. Vi sidder jo også selv med dem.
Jeg kan meddele, at vi er meget kede af situationen. Vi arbejder på højtryk for at få løst vores server-problem. En del af redaktionen rejser i den forbindelse til Sverige i morgen for at arbejde på sagen.
Jeg håber inderligt, at du vil have lidt mere tålmodighed.
Rigtig god dag til dig.
Hilsner Evamse
tilføjet af

Kanon - en rejse

Jeg håber virkelig der kommer noget godt ud af det. Kan godt forstå det må være skidefrustrerende for jer også. I skal jo lytte til os og uden i sidste ende at kunne stille ret meget op, bortset fra at håbe på de hører jeres bønner :-)
tilføjet af

ikke dårligt nej

...Hej Sambi
Nej ikke dårligt, selvom det vist, kan jeg høre, har været en hård arbejdsrejse.
Jeg er meget glad for, at der en som dig,og derudover også andre :-), der lige kan sende et par venlige ord, for det kan være svært at skulle holde modet oppe, når der er meget, forståeligt nok, brok. Jeg VED GODT, at det er møgirriterende og alt muligt andet grimt :-) men vi gør virkelig vores bedste.
Jeg ved, at Scherz engang i næste uge, når han har alle informationer, vil skrive et indlæg.
Indtil da - tak for den store tålmodighed til trods for alle teknikkens dårligdomme..
God weekend til alle.
Hilsner
Evamse
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.