2tilføjet af

Nytår i Stettin

Da jeg var i Stettin i sidste uge fandt jeg ud af at alle de store restauranter holder fantastiske nytårsfester, og at mange danske rejsebureauer kører specielle ture til nytår. Og til meget populære priser. De fleste er med i det meget store 4-stjernede SAS-hotel Radisons nytårsparti.
Rejsebureauerne kan du se en liste over i indlægget om Juleindkøb i Stettin.
Selv fandt jeg frem til en restaurant hvor de laver fantastisk mad. Hvor betjeningen er i top og som ikke er ret stor. Et af de steder som turisterne endnu ikke har fundet.
De kan have 80 gæster nytårsaften og prisen er 250 zloty hvilket er mindre end 500 kr. Der er endnu 20 pladser tilbage. (checket med værten idag)
Restauranten hedder SEKSTANS og ligger på
ul. Kazubska 3/2. tlf. 0048 488 1816. Spørg efter værten Krzysstof Paluch.Han taler tysk og engelsk.
Der serveres naturligvis en god middag og vin/vodka ad libitum. Og der danses til den lyse morgen. vil man møde nogen af de mennesker i polen, der er mest gang i, er det her et af stederne. Indtil nu er det ikke mange turister der har fundet derhen, Men
Afgjort et mål der er værd at rejse efter.
Yhe old baker

.
tilføjet af

Det er nu...

...anden gang på få dage, at du lovpriser rejser til Stettin, så jeg selv kunne få lyst til at tage afsted.
Jeg så også forleden i SOL-debatten, at en rejse- og tandlæge-arrangør fik lov til at have sin reklame om Stettin-eventyret stå uantastet.
Hvem scorer kagen på det her. Arrangøren, SOL eller får du selv en bid, oldbaker
tilføjet af

Ingen fiduser her

Du behøver ikke at være bange for min fuldstændige uafhændighed.
Jeres tiltro til min fuldstændige uvildighed er meget vigtigere end penge eller andre goder.
Så altså når jeg rejser og finder gode steder så fortæller jeg om det.
Hvis du iøvrigt bemærkede det, da min gode ven Rainer, skrev i min del af debatten, blev han omgående fjernet, da han overskred reklameforbuddet.
Men da hans hjemmeside er en utrolig guldgrube hvis man vil vide noget om Stettin, så henviser jeg også til den og gør hver gang opmærksom på hvor han får kommissioner fra. Men hans hovedindtægt ligger helt andre steder, og iøvrigt kan man med sindsro bruge de leverandører han anbefaler, og bruge hans firma som tolk, hvis man har brug for det.
Det var iøvrigt turistchefen i Stettin, der satte mig forbindelse med ham, og med mange rosende ord.
Sø han er faktisk en dansker vi kan være stolte af.
Men atter engang. jeg modtager intet fra nogen leverandør. Ofte til deres store overraskelse.
Men der må aldrig herske tvivl om hos de leverandører der ikke bliver nævnt, at der ikke ligger gaver bag mine anbefalinger. Iøvrigt hvis jeg ikke nævner en leverandør, som burde være almindelig kendt, har det sikkert sine årsager. Hæft dig ved em jeg skriver positivt om. Og husk du er altid velkommen til at skrive om steder, som du synes er gode. Men du må altid være indstillet på at møde kritik fra folk der ikke er enige med dig.
the old baker
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.