2tilføjet af

Contador stopper!

Ifølge El Pais, så har det spanske cykelforbund idømt Alberto Contador 1 års karantæne.
http://www.elpais.com/articulo/deportes/federacion/espanola/sentencia/ano/Contador/elpepudep/20110126elpepudep_13/Tes
Da Contador tidligere utvetydigt har sat, at hvis han bliver dømt i nogetsomhelst, så stopper han karrieren omgående.
Spørgsmålet er nu, om Contador holder sit ord, eller om han vælger en halv løsning, ligesom så mange andre cykelmyg i det profesionelle felt.
Underligt, at der er gået så mange timer, uden det er forsidestof på Ekstrabladet eller B.T. Kun Feltet.dk har haft nyheden stående længe...
Så er spørgsmålet, hvad Riis nu gør.
tilføjet af

Dope dig eller bliv nummer 2

det lærte Riis tidligt i karrieren. En halvdårlig cykelrytter som Bjarne Riis kom lige pludselig i verdenseliten ved at dope sig så meget at han egentlig burde være død af det. Han blev ejer af et cykelteam og tjente masser af penge på at pumpe kroppen til grænsen - hvordan kan det undre ham at folk der vil arbejde for ham gør det samme - det kan vel kun kaldes hylkeri.
Gør det dog lovligt med doping i cykelsport for dem der vinder er dem der har fundet et stof der ikke kan spores. Så kan vi tippe på hvem der dør i det næste sving af en overdosis - cykelsporten ville ikke eksistere uden doping. Ingen ville kunne gennemføre touren uden.
Stop hylkeriet og gør doping lovligt i cykelsporten da alle i denne sport doper sig - Contador har kun gjort hvad de andre gør og det skal man da ikke straffes for.
tilføjet af

Sikke mange der stopper lige i øjeblikket!

Henriette Kjær, tennistjernen(har glemt navnet) og nu Contador.
Det går sløjt for verden i denne tid.
Niels
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.