18tilføjet af

Designersolbriller--- Oh no

Jeg tror der er kommet vand på mine meget dyre designer-briller. Den ene side er i hvert fald blevet hård at klappe sammen. Skyldes det vand? Og hva kan man gøre ved det?
tilføjet af

????

???????
tilføjet af

*LOL*

tak for en griner.
tilføjet af

Hmm

Der er åbenbart en racist som sidder og keder sig et sted derude hva??
Nå men angående dine briller. Jeg synes at du skal tage derhen hvor du har købt brillen og fådem til at ordne det. Der et nok som "racisten" siger, noget rust som har sat sig i skruen! I øvrigt har jeg selv lige været ude at købe et par fede "STING" solbriller det var derfor dit indlæg lige fangede min interesse:) Held og lykke med dine!
tilføjet af

Pas på statisk elektricitet

Der kunne springe en gnist fra mullahens skæg som laver et blivende mærke i brillerne.
tilføjet af

Dine briller

Er det nogen du har købt i Aldi?.
tilføjet af

Designersolbriller i Aldi?

camaaaaaan!
tilføjet af

SOL-formørkelse - Døgnracisme!

Det er sgu da TRALS!
Du kan åbenbart ikke bede om et råd uden at blive svinet til. Det er sgu imponerende, men absolut ikke chamerende. Nærmere enerverende, generende, irriterende, forstyrrende osv.
Hvis det er designersolbriller, skal de så overhovedet kunne gå i stykker på den der simple måde? Det burde jo være lavet noget mere solidt. Det skulle man mene, man betalte for.
Ellers en minimal dråbe syrefri olie (symaskineolie) og så vippe forsigtigt med brillestangen.
Håber det er forbigående - Både denne SOL-formørkelse, men også dit problem med brillerne.
tilføjet af

Til Socrates--Alle andre: Don't read

Jeg er krafteddeme ved at være træt af din type, din lille mide. Jeg kan ikke en gang spørge om et råd, uden at du begynder på dit racistiske pis. Kan du så ikke bare lade være med at svare???
Jeg har fandeme aldrig svinet dig til, men jeg gør det nu. Du er fandeme BUNDEN...Du sidder sikkert hjemme og modtager kontanthjælp og læser B.T dagen lang....For fanden da, har du ik andet at tage dig til? Er SÅÅÅÅÅÅÅÅ træt af dig, du er så fucked up i dit lille hoved.....
tilføjet af

TAK

for et seriøst svar jeg kan bruge til noget. TAK fordi det ikke er racistisk, og TAK fordi du holder dig til emnet, og ikke leder min tråd hen på islam...
tilføjet af

Tak for svaret

Mange tak
tilføjet af

måske ville

der komme en ånd ud af skægget. Som kunne opfylde hendes ønske.
tilføjet af

Hehe

Jeg tror han læser BÅDE B.T OG Ekstrabladet så dum som han er walla!! HAHA
tilføjet af

Der kunne nemt komme en

ånd ud. En dårlig ånd(e) :-D
tilføjet af

Mærkevarer og kvalitet

har sgu da ikke en skid med hinanden at gøre. Et par solbriller til en 50'er da lige så holdbare (skrøbelige) som nogle købt i en smart modebutik til flere 1000 kr. Det er mærket du betaler for. Brillerne koster i begge tilfælde næppe mere end en 10'er at fremstille og bliver masseproduceret i Kina. Tør du vædde!
tilføjet af

Ikke helt rigtigt

Jeg vil så sige prisen på designerbriller kan diskuteres- pris i forhold til værdi. Men der er gjort væsentligt mere ud af designerbriller end discount briller viser min erfaring. Har eksembelvis altid købt de "billige" briller, men fornylig købte jeg så en designerbrille. Der ER forskel. Belægningen skaller ikke bare af! Lyset ser fantastisk ud og er anderledes behagligt når man kigger igennem dem! Brilleglasset er udarbejdet specielt og har en meget fin belægning som reflekterer lyset væk! Skruerne sidder ikke løs og rasler ikke lige pludselig af. Alle de ovennævnte "finesser" har jeg haft problemer med når jeg har købt billige briller også dem til 200,- denne gang købte jeg et par "sting" nedsat fra 1000,- til 500,- det er det værd synes jeg, Ik mere pis!
tilføjet af

Jeg har mine

tvivl om du er den du udgiver dig for.
Det sprog du betjener dig af er for maskulint.
Fis af :::: eller opfør dig ordentligt.
tilføjet af

Snakker du til mig??

???
tilføjet af

Godt

....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.