3tilføjet af

Nye vinduer ??

Huset skal ha´ nye vinduer - er i tvivl om hvad jeg skal købe - kan man købe for billigt og hvad er godt/ bedst til prisen osv.
Har du god eller dårlig erfaring med diverse vindues fabrikater❓
På forhånd tak
tilføjet af

Vinduer

hej
jeg har arbejdet på 3 vinduesfabrikker den ene er skjern vinduer hvor det kun er træ både ud og indvendig (kan ikke anbefales!!!) ellers har jeg været på Velfac og pro-tec det er begge meget gode vinduer med masser af kvalitet men de er nok begge lidt dyre men det skal så siges at det er aluminum rammer udvendig (skal aldrig males udvendigt) og træ indvendigt ..selve Velfac har 15 års garanti men som sagt er de lidt dyre men du får meget for pengene syntes jeg,,
jeg håber du fik nogen gode råd og held og lykke med det
Hilsen Lars
tilføjet af

Tak for svaret

Hej Lars
Det hjalp mig på rette spor
Ved du også om de 15 års garanti som velfac yder er betinget af, at en fagmand monterer vinduerne - eller må man selv ?
mvh.
Lars (navnebror ;-)
tilføjet af

nye vinduer

hej lars (godt navn)
jeg har væet på deres hjemme side den hedder velfac.dk og der har jeg kopieret noget om garantien men du kan finde meget mere der inde på deres hjemmeside også noget om priser og størrelser osv
jeg håber du kan bruge det ellers må du jo lige skrive herinde igen
hilsen Lars

Landets bedste vinduesgaranti:
Kvaliteten er med andre ord til at stole på. Derfor kan du også få landets bedste vinduesgaranti hos os.
Vi giver 10 års garanti på VELFAC vinduer - også på ruderne. Det er en fordobling af den normale produktgaranti på markedet.
Det med småt
Med garantien i hånden er du sikret mod fabrikations- og materialefejl fra leveringstidspunktet og ti år frem. Vi påtager os ansvaret for at udbedre eventuelle fejl i garantiperioden og erstatter om nødvendigt det fejlbehæftede vindue med et nyt. Garantien dækker også, hvis termoruderne punkterer i perioden.
Det er en forudsætning for vores garantiforpligtelse, at vinduet er blevet monteret og brugt korrekt, og at det ikke har været udsat for fx hærværk eller anden form for skade.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.