2tilføjet af

Sjovt men mystisk eksperiment..

Min kammerat og jeg bor sammen og sad en dag og saa supersize me, som er en film, der omhandler vores allesammens forhold til Fastfood. En mand spiser hver dag paa Mcdonalds morgen middag og aften, for at se hvordan hans krop reagerer paa al den mængde af fastfood. Det viser sig at han tager meget paa og faar at vide, at hvis han fortsætter den livsstil at han vil dø. Vi aftaler at lave noget ligende, da vi alligevel hver fredag mødes og et sted, hvor man kan spise al det pizza man har lyst til for et konkret beløb... vi besluttede os for at spise pizza hver dag i en måned, for at se om vores kroppe ville reagere paa samme måde. Det skal liges siges at vi begge til dagligt er eliteløbere og lever relativt sundt.
Vi spiste fryse-pizza hver morgen, da pizza-pusheren var lukket, til frokost fik vi en pizza og det samme til aftensmad bare med andet tilbehør, hver eneste dag i hele maj måned (med forskelligt tilbehør), dette resulterede i at min kammerat, Simon - tog ca. 7 kg paa, mens jeg tabte mig 2 kg? Vi spiste næsten det samme til morgen, og aftensmad inden vores eksperiment og det samme under hele eksperimentet, vi vejede begge mellem 60-70 kg og var/er begge 180- 185 cm høj før forsøget, alligevel reagerer vores kroppe anderledes paa den mad vi indtager, hvor han tager meget paa, saa taber jeg mig, det giver ingen mening, nogen der kan give en forklaring?
tilføjet af

helt klart 1 2 3

1 Du er manden i jeres forhold, din kammerat er damen der bare nyder medens du yder !
2 Du boller mere end din kammerat
3 Er du ham utro ?
tilføjet af

Folk har forskelligt stofskifte.

Jeg havde en kollega med stillesiddende arbejde som heller ikke rørte sig meget hjemme.
Han holdt sig ikke tilbage når der var okse med krøllefedt samt rødvin mindst en gang om ugen hjemme.
Man kunne ikke se det på hans krop.
Lever jeg af god dansk mad med fedtemadder i en periode buler jeg ud og må leve af grøntsager og fedtfri kød .........yak 😕
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.