4tilføjet af

Flimmerbudding

Som barn fik vi ofte "flimmerbudding" til dessert om søndagen - en slags rød frugtbudding - tror det bare var saft med husblas. men ved det ikke rigtigt. Har søgt på nettet men ikke fundet noget.
Vi fik råcreme til.
Er der nogen derude der kender opskriften?
tilføjet af

Nok rigtigt

Mulighederne for at bruge frugtsaft med husblas er jo uendelige, man kan jo så pynte med flødeskum og makroner, hælde sherry i etc.
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/retter-3.php?id=552
tilføjet af

Budding?

Det er da normal furgtgele, og var populært en gang - enten med råcreme som du skriver, eller bare med ren flødeskum 🙂
tilføjet af

Flimmer Budding

1,5 l vand
1 kop sukker
1/2 flask ananas essens
1 tsk citronsyre
25 husblads
1 flask rød frugtfarve
kog vandet tilsæt husblassen,rør til husblassen er smeltet,tag citronsyren og annas essens
og rød frugtfarve,det hele røres sammen,og hæles i en skål,stilles koldt Skal laves dagen før,det tage lang tid inden det er stift. spises med vanilje creme
tilføjet af

Flimmerbudding

7 dl. vand
10 bl. husblas
175 g. sukker
1½ tsk. ananasessens
1½ tsk. citroncyre
rød frugtfarve
Husblas lægges i blød i koldt vand. Vand og sukker koges. Husblas knuges fri for vand og
kommes i den varme væske. Ananasessens, citronsyre og rød frugtfarve tilsættes. Hældes i en skål og stilles koldt i ca. 1 døgn. Serveres med råcreme til.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.