3tilføjet af

Unge og fanatisme

Hej
Jeg har en datter på 12 år. Hun har igennem længere tid været fan af B-Boys (et drenge band). Efterhånden er det blevet sådan at hun stort set ikke taler om andet, hverken hjemme eller blandt kammerater. Det bevirker at hendes kammerater ikke gider at være sammen med hende, da det er for ekstremt. Selv hendes helt store interesse for heste er blevet nedprioteret. Jeg er faktisk bekymret, behøver jeg det? Har I nogle erfaringer, gode råd, e.lign?
tilføjet af

Problem eller periode?

Det eneste sted i din/hendes situation jeg kan se et problem -er det med hendes venner tager afstand fra hende pga. hendes store interesse. Det problem synes jeg ikke engang er særlig stort. Det er normalt i en periode at være meget fan af nogle. Jeg har selv en dreng på 11, som i en periode var "besat" af "POKEMON" og der var jeg ligesom dig, begyndt at bekymre mig lidt. Han beskæftigede sig kun med det og så aldrig noget til sine venner, som han ellers plejede. Min mand og jeg talte meget om det, men blev dog enige om, at det nok bare var en periode. Vi snakkede også med ham og han kunne godt se "problemet". Efterhånden gled pokemon ud af hans hjerne. Jeg tror ikke du skal bekymre dig for meget - som sagt er det nok ikke noget vedvarende. Men snak lidt med din datter.
Susanne
tilføjet af

MIG

det tager nok af med tiden, kender mange som var syge med Bands i Lang tid men, blev da trætte af dme til sidst
tilføjet af

Læse fanatiker

Det jeg begyndte at læse, havde jeg en mani med at skulle læse alle bøger i en serie, f.eks var der en serie, der hed De 5. Det er jeg lidt ked af idag, jeg havde opnået mere ved at læse meget forskelligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.