46tilføjet af

Nye tider. Vi skal indordne os .

Nu skal man i skolerne lære om islam og lære arabisk. Det næste er vel , at det bliver en borgerpligt at gå i moskeen om søndagen . Herefter laver man saria love. Jeg synger nu *der VAR et yndigt land*. Sådan vil danskerne altså have det , de fester derefter sender penge til terror organisationerne. Derefter terroriseres vi. Det er lidt uforståeligt det hele. Mistanken har været der i flere år , at det er sådan danskerne vil have det. Tænk på dem der har været med i 2. verdens krig , hvordan vi nu forærer landet væk.
tilføjet af

noget lort

den 11-9.+3år. Og islamisterne er stædigvæk i DK. jeg er chockeret. de skal nedkæmpes med alle midler. hvis ikke de smides ud af landet, må vi kastrere dem (man slår jo ikke stakler ihjel) så de ikke kan formere sig. islam er DEN STORE SATAN.
tilføjet af

Regionsfrihed

Uha. Danskerne skal pludseligt ikke længere have diskriminerende religionslære. Tænk sig, at man faktisk lærer mere end én religion at kende og faktisk får et reelt valg istedet for at blive indskolet i kristendommen. Det kunne, hvilken som helst Gud forbyde det, jo være, at et par muslimer blev kristne eller omvendt! Så ville man ikke længere have det samme grundlag for at kritisere muslimer samt indvandrere og de fleste danskere måtte stå frem som rene racister!
Nu hvor du nævner "Der er et yndigt land", så henviser teksten mere til den nordiske mytologi end kristendommen, og hvor meget er det ikke, at den omvæltning har forandret os til det bedre? Kunne det ikke tænkes, at islam kunne gøre det samme for dem, der ønsker det?
Derudover kan jeg ikke se, hvad 2. verdenskrig har noget med sagen at gøre, med mindre du holdte med tyskerne. De allierede kæmpede trods alt MOD racisme, fremmedhad og religionsintolerance. De danske værdier, som er fastsat i grundloven bygger ligeledes på tolerance, så hvis vi vil bevare Danmark, så bør vi være mere åbensindede. Så længe det sker, så vil jeg ihvertfald blive ved med at synge "Der er et yndigt land".
tilføjet af

Perspektiv

Et mindre antal muslimer jævner to bygninger til jorden og hele den vestlige verden tager afstand fra muslimer. Hmm... Jeg vil først sige, at jeg tager stærkt afstand fra disse handlinger, men prøv lige at sæt tingene i perspektiv.
Amerikanerne har gennem flere årtier grebet ind rundt om i verden, og sønderbombet hele byer. Folk har set deres uskyldige venner, sønner, døtre, fædre, mødre, søstre og brødre blive dræbt i kampe, hvor USA enten selv har deltaget eller forsynet deres håndlangere med våben og økonomiske midler. Mange af dem lider stadig af fattigdom i vores kapitalistiske verden og så har de fleste ikke engang forståelse for, hvorfor man angreb.
Nu nævner du, at vi skal smide muslimerne ud eller kastrere dem, hvilket jeg finder ekstremt bekymrende, men alligevel må grine lidt af. Islam er en religion, der åbenlyst kun kan tilegnes ved tanker og holdninger, og når du skriver, at de ikke må formere sig, så viser du åbenlyst, at du er racist. Det er karakteristisk for racister, at de har seksuelle mindreværdskomplekser overfor fremmede, så det undrer mig ikke, at du vil kastrere dem, men den eneste satan i denne diskussion er vist dig med dine forrykte holdninger.
tilføjet af

TAK

noget kan du forstå. kan du forstå at du ikke er velkommen i europa. skrubb ad helvede til og tag din religion med!!!
tilføjet af

Lære om fakta

Det er kun rimeligt at de unge i skolerne lærer om Koranen
på linie med det nye testamente, det gamle testamente , toraen,
Buddah lære osv.
Kun gennem viden om andre religioner kan de unge
forsvarer sig på et sagligt grundlag. Samtidig kan de forsvarer sig
mod ekstremisternes holdninger med referencer til de hellige bøger.
Oplysning er meget vigtigt, hvis du skal bekæmpe ekstremisme. For
ekstremisme skyldes uvidenhed om de faktiske forhold.
tilføjet af

Race-ist

Race-ist
Nude-ist
Social-ist
Commun-ist
Capital-ist
Ate-ist
And motherfucking Islam-ist
tilføjet af

Hjernevask.

Ja,bare lær vores skoleelever mere om ISLAM så de kan blive mere hjernevasket og uddannet til Terrorister,hvor er vi dumme herhjemme,DUMME DANSKERE som Tyskerne sagde.
Snedkeren.
tilføjet af

?????

Er det den almindelige folkeskolelærer, som du mener kan eller skal lave hjernevask?
For det er almindelige folkeskolelærer, der underviser religion i skolerne
tilføjet af

JaDa

Ja,vores Lærere er ikke for KLOGE i forvejen så de må være nemme at INDOKTRINERE til at undervise i ISLAM.
Min mening.
Snedkeren.
tilføjet af

Du har ret.

ja du har fulstændig ret hvorfor skal vore børn læse i koranen og islam når muslimerne ikke må læse i biblen, du I ikke det er fordi de vil omvende os til muslimer og og tvinge vore kvinder til at være pakket ind i teltdug og tørklæde. Nej ud med dem inden de tager hele magten
tilføjet af

Forståelse

Noget du måske ikke kan forstå: Jeg er dansker med et stamtræ, der er solidt placeret i den jyske muld flere generationer tilbage, bortset fra en enkelt afløber fra Bornholm. Og jeg er forresten kristen og medlem af folkekirken. Håber ikke det styrter din verden i grus!
tilføjet af

Glemte lige...

at sige jeg er socialliberalist med stor vægt på liberalist og aldeles ikke racist, nærmere det modsatte.
tilføjet af

Indoktrinere

Hvis du kalder det at indoktrinere, når man underviser i alle større religioner på lige fod, hvad vil du så kalde det, når man kun underviser i Kristendom?
tilføjet af

Indoktrinere

IKKE at Indoktrinere.
Snedkeren.
tilføjet af

Spade *GG*

Du er da for dum *GGG*
tilføjet af

Tågehorn

Tågehorn
tilføjet af

Er du også ....

Er du også dum, når du sover.
tilføjet af

Dum

Hvis jeg er dum må vi være 2,du er enten Skolelærer eller Islamist.
Snedkeren.
tilføjet af

Mening.

Man må da have sin egen mening,jeg mener hvad jeg siger,det med ISLAM er ved at gå over Gevind.
Snedkeren.
tilføjet af

Ja....

Jeg er jo nok med i en sammensværgelse af skolelærere og islamister *GGGGG*
Hvem tror du, der ellers er med i sammensværgelsen. (Jeg trænger lige til noget at grine af :-D )
tilføjet af

Nej...

Du sagde, at undervisning i islam er indoktrinering. Men det er ikke indoktrinering, at undervise i kristendom.
Det er sgu da bare dumt.
tilføjet af

Debat

Du har ganske ret. Man har lov til at have sine egne meninger, men ethvert rationelt menneske kan simpelthen ikke forholde sig til din sære lille verden. Desuden giver du overhovedet ikke nogen begrundelse for dine holdninger. Hvad med at argumentere for en gangs skyld og prøve at have en debat?!
tilføjet af

Debat?

Jeg er for klog til at debattere på dit stadie.
God weekend.
Snedkeren.
tilføjet af

grusistan

en af de politisk korrekte motherfucking muslimlovers!! min verden styrter ingensteder, men jeg håber din ryger til grusistan hvor du kan slikke islamister dagen lang. din dobbeltmoralske kamel
tilføjet af

stupid stupid stupid

vores samfund bygger på kristne værdier og har ikke noget med islam at gøre. islam er en tilbagestående religion som har kun negative følger i vores moderne samfund. læser muslimske børn biblen? oonej det må de ikke, de går i koranskoler og bliver sendt til islamisering i allahland. INGEN KORAN TIL DANSKE BØRN. FUCK ISLAM. Go suck on a muslim, assviper.
tilføjet af

Så kan vi lære sandheden om Islam

Et stort flertal at muslimerne kender ikke engang Koranen
sande indhold, for de bliver oplyst af de muslimske præster
mullaherne.
Vidste du f.eks. at profeten Muhammed var pædofil?
tilføjet af

Halloooo!!!

Har du læst koranen?? Hvad fanden er dit problem... Betyder det et hvert menneske i verden der elsker børn er pædofile.... Betyder det at din mor er pædofil, da hun elsker dig.... Ved du hvad du må slå ordet "pædofil" op i ordbogen... Der er foskel på en der bare synes børn er søde, og en der el´sker børn på den sexuele måde...
tilføjet af

Telefon til "o-ho"

Der er telefon til ”o-ho”. Det din psykiater .... Han leder efter dig .... Du skal hurtigst muligt henvende dig Rigs Hospitals lukkede afdeling.
tilføjet af

Muslimlover

Jeg er muligvis politisk korrekt, men mine holdninger skyldes i høj grad min medmenneskelige sympati. Hvis alle religioner bare overholdte de overordnede leveregler de forkynder, så ville verden være et bedre sted. Desuden prøver jeg for det meste at forholde mig neutralt og derfra rationelt argumentere mig frem til et synspunkt.
Jeg har ingen forståelse for din ekstreme tankegang, og du giver på ingen måde nogen begrundelser for den. Alt efter hvad jeg kan dømme, så går du enten stadig i børnehave eller så har du en IQ, der må sætte ny bundrekord for et menneske. Af ren nysgerrighed, så skriver du, at jeg er dobbeltmoralsk, men på hvilken måde skulle jeg overhovedet være dobbeltmoralsk?
tilføjet af

Pædofil

Du fordrejer teksterne. Jesus: "lad de små børn komme til mig". Bør jeg sige mere?
tilføjet af

"Hovedrysten"

Jeg kan kun ryste på hovedet når jeg læser et indlæg som dit...
Først og fremmest er bevæggrunden for at lære gymnasieeleverne om Islam at de skal få større indsigt i deres muslimske medborgeres situation og tankegang, det kunne måske fremme integrationen af muslimer i det danske samfund... Det har absolut ingenting at gøre med at forære sit land væk! Tror du virkelig at muslimerne er ved at overtage det danske land??? 2. verdenskrig har absolut intet med den nuværende situation at gøre, tværtimod blev der dengang slået et kæmpe slag for retten til forskellighed og til at være sig selv, og ikke leve op til et eller andet opstillet ideal, det var DET der blev kæmpet for, ikke for at vi kan isolere os selv i vores egen indskrænkethed og kun se til vores egen næsetip, og derudover sætte et ideal op for alle der kommer til landet om at sådan skal man bare være, ellers er det ud, jeg ser en meget stor lighed mellem den holdning og nazisternes holdning i sin tid...
Vi burde leve i et åbent og demokratisk samfund hvor alle er velkommen, men sådan forholder sig det åbenbart ikke, når folk har sådanne holdninger omkring indvandrere/flygtninge...
Er det ikke en god ide at se på baggrunden for den nuværende situation i stedet for at komme med diverse usaglige udsagn om situationen? Er det ikke en god idé at
lære noget om sine medmennesker så man bedre kan forstå dem og argumentere på deres præmisser? Jeg synes du skulle tage at få din bagrundsinformation i orden inden du kommer med så indskrænkede og usaglige udsagn som du her kommer med... Jeg synes du virker som om du er meget uoplyst og egentlig ikke har sat dig ind i noget.
tilføjet af

You said it!

Det er sgu godt at læse at der findes andre mennesker i denne verden der ejer et gran af medmenneskelighed og kan se tingene i det store perspektiv.
tilføjet af

Afmagt for frit skue.

Ja, for det er jo utroligt klogt at fremføre synspunkter uden argumenter som overhovedet ikke bunder i virkeligheden, det kan jeg godt se. (Jeg håber ikke at ironien gik over dit hovede, det er der vist ellers stor sandsynlighed for).
Det er fuldstændig umuligt at have en seriøs og saglig debat med folk som ikke fremfører nogen form for begrundelse eller empiriske beviser for deres sag, det har jeg for længst indset.
Måske skulle du tage at sætte dig ind i sagerne før du udtaler dig, der virker trods alt lidt mere troværdigt når man har noget at have det i, synes du ikke?
Prøv at se tingene i et større perspektiv og undersøg bevæggrundene for situationer osv, ikke at gøre det, se det er virkelig for dumt...
Du er tydeligvis blev uddebateret af "Viperalias" og skriver sådan noget ud af total afmagt...
Tag lige at tænk lidt over det, måske kunne det åbne dine øjne lidt.
tilføjet af

tåber

   Kristendom og Islam – et af samme stykke

Jeg er nået dertil, hvor den hjemlige diskussion om den ene eller anden religion er den rigtige hænger mig langt ud af halsen. Hvorfor er der ingen der reelt siger hvad det drejer sig om – nemlig svage mennesker! Uanset om man støtter den ene eller den anden religion er det et tegn på, at man som menneske har brug for hjælp.
En tanke: Hvis man virkelig tror på at Gud skabte mennesket på seks dage og at der fandtes en Edens have, en Noahs ark og at Jesus kunne genopstå fra de døde – Ja så har man et problem. Og hvis man virkelig tror på, at Allah lod sig transportere gennem luften for at lande i Mekka – ja så er man ikke meget klogere.
Hvorfor sker det så i dagens Danmark? Jo de kristne præster og menighedsråd, der buldrer mod Islam udstiller blot deres egen fortvivlelse over, at egne menigheder er så små at de kan tælles på én hånd, samtidig med at ingen gider involvere sig i den danske folkekirke. De er oppe imod en involvering omkring Islam, der må få enhver Kristen præst til at overveje en konvertering, samtidig med at vi andre kan sidde og dybt rystede overveje hvordan det kan lade sig gøre at styre så mange personer udfra en tro, der stort set ikke lader Kristendommen noget efter i overtro og overleveringer.
Det kan ikke passe i det 21 århundrede at der findes så mange uoplyste mennesker i Danmark at de uden blussel kan mene, at en tro på et overnaturligt levn på niveau med Walt Disney og Peter Pan kan lade deres liv styre af en bog bygget på overleveringer. Der er stort set ingen forskel på Biblen og Koranen når det gælder overnaturlige overleveringer som INGEN kan bevise! Hvad skal vi så med den ene og den anden religion?? Svaret må stå hen i det uvisse, men hvis vi ønsker at leve fredeligt og roligt sammen så lad os dog for pokker leve i nuet og i en verden der bygges på fakta og ikke eventyr beskrevet i den ene eller anden eventyr bibel, hvis eneste formål er at bibeholde mennesker i uoplysningens vælde!!
tilføjet af

De er alle efter dig!!!

Så du mener simpelthen at vores borgerlige regering som har lavet utroligt mange stramninger på indvandrerområdet bliver styret af en større muslimsk sammensværgelse om at overtage verdensherredømmet, som har beordret dem til at indføre undervisning af Islam i skolen sådan så de rigtigt kan hjernevaske danske unge ved hjælp af skjulte underbevidste budskaber gemt i Koranen??? Jeg synes lige du skulle tage at tage dig sammen og se lidt mindre X-files.
Det er da godt nok det mest useriøse og ubegrundede indlæg til dato i hele SOL's historie.
tilføjet af

hvorfor i helvede

skal du altid angribe folk som ikke enes med dine latterige holdninger. du må være for dum til at stå inde for lortet, skal vi mødes face to face.det ku´da være sjovt min ven, gi, tlfn, eller addresse, så kan vi diskutere. OK.
tilføjet af

har lige

snakked med ham. siger jeg ikke fejler noget. suck my cock sweety.
tilføjet af

Ring til mig

Ring 35 35 14 48 ... any time
tilføjet af

i-hate police and -police hate me

men den var go´nok.du tør bare ikke, din stakkel. jeg elsker konfrontationer, bare ike panserne er der. live and let die.
tilføjet af

kom så?

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tilføjet af

Angreb

Det er vist dig, der angriber folk, men jeg vil gerne indrømme, at jeg rakker ned på folk, som ødelægger debatten ved overhovedet ikke argumenterer for deres holdninger og samtidig kun er ude på at svine folk til, genere eller true.
Jeg anser ikke mine holdninger for latterlige, men du kan jo prøve at se, hvor ofte mine holdninger står beskrevet i Grundloven såvel som europæisk lovgivning samt internationale konventioner og så drage sammenligning til hvor ofte dine står beskrevet. Til sidst kan du så prøve at sammenligne dine holdninger med dem fra Nazityskland, hvor du burde finde et par overensstemmelser.
Dine trusler har ikke den største effekt på mig, det bekræfter kun mine anelser om, at du ikke er istand til at føre en debat og må ty til vold og trusler for at skræmme folk væk og redde dig selvværd. Du generer kun folk i dette forum, hvis du ikke kan føre en debat, og så synes jeg ærligt talt du skulle tage og fucke af.
tilføjet af

Jeg fordrejer ikke noget

A’ishah rapporterede at Profeten skrev ægteskabkontrakten med henne da hun var seks år gammel, og han fuldbyrtede hans ægteskab da hun var ni år gammel.
Link: http://www.pigeliv.dk/sofa/viewmsg.asp?id=4675&ForumID=10
Så profeten Muhammed var pædofil!
tilføjet af

Hvad er virkelighed og hvad er fantasi

"Allah lod sig transportere gennem luften for at lande i Mekka"
Ja, for Gud og Allah er ikke den samme person. Allah var
en rummand, for ellers kunne han ikke lade sig transportere
gennem luften på daværende tidspunkt. *S*
tilføjet af

begge veje

Hvis vi ved at lære om islam får bedre forståelse for deres religion, hvorfor så ikke lade det gå begge veje og lære dem om kristendommen? men sagen er jo den,at de allerede i folkeskolen kan vælge kristendommen fra,så skulle læren om islam også være valgfri,det må vel gå begge veje eller ?
tilføjet af

Sammenligningsgrundlag

Du skriver, at Muhammed var pædofil, men der hersker tvivl i forbindelse med hvornår profeten ægtede pigen. Du har konsekvent valg at tage den laveste nævnte alder og så vise "sandheden" om Islam. Han kunne såvidt have ventet med at ægte hende til hendes første menstruation og så vente med at fuldbyrde ægteskabet til hun var mere moden, hvilket var almindelige praksis på det tidspunkt. Dette er fx ligeledes beskrevet i det link, du har lagt ned, men da du kun er ude på at lave en skræmmekampagne, så har du valg at udvælge de stærkt omdiskutede oplysninger du behøver.
Sammenligningsgrundlaget er desuden helt forkert, da man taler om to vidt forskellige tidsaldre, der ikke direkte kan sammenlignes. Tænk blot på de krigsglade vikinger, der hærgede hele europa og voldtog kvinder til højre og venstre. Vil du sige, at danskerne idag er et krigerisk folkefærd? Og hvad med den kristne praksis med at brænde hekse på bålet? Der findes sikkert stadigvæk mange stride kvinder, men fortidens praksis og forblændelse har ikke hold i nutiden.
tilføjet af

Der var et yndigt land!

Sig det i perkermiljøet og din straf er 20 slag med stokken, men det er nemmere med en kniv!
Og du/vi kommer ikke op til de røvpulede jomfruer?!
Islam I love you??????????????????????????????
NEJ ALDRIG, jo flere i dræber, af jeres egen art, jo mindre skal mine børn forholde sig til!
Så i sorte enker/skide arabere slå så mange ihjel som i vil, det spare den DANSKE skatteyder mange penge?!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.