6tilføjet af

Ta' en tudekiks Tina Lund!

Jeg har lige set Tina Lund i Go' aften Danmark snakke om sit styrt.
Jeg er slet ikke i tvivl om at det var slemt (efter hendes standard) og at hun har slået sig, men hold dog op hvor hun smører tykt på. "Jeg troede, at nu var det slut", yeah right!
Hun var alene på banen på en velredet hest til ridebanespringning (i rolig galop), hvor slemt kan det være?
Hvis du skal prøve noget, der gør ondt, Tina Lund, så prøv at styrte på en jagt (blandt 30-40 andre ryttere) eller under et trav- eller galopløb. Prøv at styrte her med omkring 60km/t i en gruppe på op til 20 andre heste. Det kan gøre ondt!
Så tag en tudekiks Tina Lund - og kom videre!
Og én ting til: Der er en del ryttere, der styrter i mange forskellige hestesportsgrene. Hvor mange er det lige man ser skal på landsdækkende tv og fortælle, hvor meget de har slået sig og hvor tæt på at dø, de var?
tilføjet af

Samtlige kendte

Det er som sådan ikke Tina Lund den er gal med, ok hun kunne have sagt nej til et interview men der er nu engang mange semikendte og ukendte der ikke kan modstå fristelsen til at blive hørt på i bedste sendetid.
Man kan så sige at den er gal med Go aften danmark men de sender jo hvad Hr. og fru danmark vil se. Så der er her vi har problemet. Danmark er en flok fucked up mennesker der finder helt almindelige dagligdags ting voldsomt interessant hvis det er en kendt der har oplevet det.
Vh Jacob
tilføjet af

Jantelov..

Så kom der gang i janteloven, hva´???
tilføjet af

Håber at hun

slog sig rigtig meget,det eneste soen er kendt for,er at benytte berygtede tyske metoder til at træne sine heste
tilføjet af

Jeg husker

tydeligt da Tv2 sendte programmet "Heste sladre ikke" for snart mange år siden! Tina Lund er en førende spring rytter her i Danmark og var også med i dette program. Der var hun kun en ung pige, men man så tydeligt hvordan hun sad og tæskede løs på sin lille forpinte pony,så blodet sprøjtede ud af siden på den
tilføjet af

Pr er en rar ting

Pr er jo aldrig at fornægte når man er kendt. Heller ikke selvom den enten handler om at man udstiller sig selv som en spejlblank blondine eller som et tudefjæs.
Inge tvivl om at det har været en ubehagelig oplevelse, men det var nu alligevel lykkedes at dulle hende fint op til at stå frem på tv... og så krakelerer den alligevel lidt for mig.
tilføjet af

hej

HEJ VU SYNES OGSÅ DET VAR ET VILDT STYRT
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.