9tilføjet af

Man må ikke lyve

Jeg er stødt ind i et interessant problem. Nogen vil sikkert grine over det og andre af jer vil ryste på hovedet og tænke at jeg er tosset, men det er I også velkomne til.
Problemet startede med, at der var lidt knas i vores ægteskab. Det var den helt klassiske med for meget arbejde og praktiske gøremål og for lidt kærlighed. Samtidig havde min kone en meget meget sød mandlig kollega, som jeg var utryg ved. Der var efter min smag lidt for meget flirt og lidt for lidt kollega. Jeg fik så det ganske gode råd her på sol, at jeg skulle gøre hende jaloux.
Jeg fik mig derfor en sød lille veninde, som sendte mig en sms besked i ny og næ - kørte med frem og tilbage til arbejde og kom og besøgte mig nogle gange, når konen ikke var hjemme. Alt sammen meget godt og ikke noget med utroskab eller den slags.
Nu har min veninde så inviteret mig med til koncert og det har jeg sagt ja til og desværre skal min kone også til den samme koncert med et par af hendes veninder. Når jeg bruger vendingen desværre, så er det fordi jeg dermed løber ind i et problem af de større: Problemet er nemlig, at min veninde slet ikke eksisterer i virkeligheden. Hun er rent opspind og findes kun i min fantasi. Når hun kan sende mig smsbeskeder, mens jeg er i bad, så er det pga teknik med forsinkede smsbeskeder. Når hun har været her og besøge mig, mens konen ikke er hjemme og efterladt læbestift på kopperne, så kan I måske gætte, hvem der har leget med læbestift *s*. Problemet er jo nu, hvordan jeg tager til en koncert, hvor jeg med stor sansynlighed møder konen, sammen med en veninde, som slet ikke eksisterer? Jeg har selv nogle ideer, men il gerne høre, hvad I andre kan komme med af forslag.
tilføjet af

LOL

Ikke et eneste, men jeg vil gerne høre hvordan det gik efterfølgende.
Har du ikke drevet det vidt nok nu? Sikke noget fnidder at rode sig ind i.
tilføjet af

Hvad skal vi ind og høre?

Stakkels sorte hingst:-( Jeg føler sq med dig. Jeg læste lige tilbage på dine gamle indlæg og jeg kan forstå, at det har stået på længe efterhånden. Jeg ved ikke, hvad jeg skal råde dig til, men jeg tænker lidt på om dit game nytter noget. Hvis du var min mand (og jeg var lidt uinteresseret i dig), ville jeg bare sætte min grænse efter din. Altså det du gør - det kan jeg også tillade mig, og så er der jo ikke så meget vundet ved din "fake-veninde".
Jeg tror altså mest på en direkte konfrontation af din kone. Meld ud hvad du føler og hvad du har brug for. Jeg tror ikke, at du opnår det ønskede resultat ad denne her vej... Held & lykke ...mee
tilføjet af

hø hæ

du er da den største nar ,endda af rang.hvad har du gang i,det er sgu da ikke den måde du tænder din kvinde.vil du hende eller vil du ikke?
tilføjet af

Hej Densortehingst

Som Qvinde, vil jeg godt nok sige, at nu er du kommet langt ud.

Fortæl din pragtfulde kone, at du elsker hende!! Og du er skide ked af, at hun har været for meget sammen med hendes kollega.
Du opfører dig, som mig da jeg var 5 år, jeg har nogle meget ældre søskende.

Og de havde alle en kæreste, det var jeg ked af, at jeg ikke havde som 5 årig, så jeg gik ud på trappen og ventede på, at der kom en der ville giftes med mig.

Jeg stod der ude i lang tid, jeg fik så en kæreste i min fantasi.
tilføjet af

hvad med at tage dulkis eller rosalilje med :-)

så er den skid slået .-)
tilføjet af

ved du hvad.....

Ku ikke lade være med at blive lidt grebet om hjertet - da det jo er ret uskyldigt, det du har gang i.
Jeg kan selvfølgelig ikke svarer for følgerne eller eventuelle konsekvenser. Du virker bare ret sød
- så har du base et sted i østjylland har du hermed en velformuleret og eftersigende ganske smuk (mørkhåret - halvlangt krøllet hår, store brune øjne, varmt smil, 1,72 cm høj, brasiliansk/tysk og opvokset i DK (skønne vestfyn), stærkt intelligent og humoristisk indehaver af 33 velgørende år) veninde at tage med til koncert.
Håber ikke at jeg støder dig og bliver bestemt ikke selv stødt hvis du takker nej - da jeg regner med at du elsker din kone og kun vil spille hende et uskyldigt puds.
tilføjet af

utroligt

klodset, vil jeg sige. Jeg hhar meget sympati for dit stunt, men helt ærligt tror du ikke din kone har regnet den ud for længst og skal hun ikek til den koncert netop for at kigge din veninde ud.Hvordan har din kone iøvrigt taget det?
tilføjet af

Lidt mere

mange tak for jeres søde svar - i alle tilfælde nogle af jer. Jeg viste godt, at jeg stod til bøllebank og tager dem med glæde.
For lige at svare på nogle nkelte af jeres indlæg, så har min kone ikke fattet mistanke til, at min veninde ikke findes - det er jeg sikker på. En enkelt tror at det er derfor hunvil tilkoncert, men det er det ikke. Forklaringen er en anden: Hun kommer og spørger mig, om jeg vil med til koncerten og det svarer jeg klart ja til. Herefter bliver hun inviteret med af veninderne og svarer glad ja til det. Problemet er så, at tøsserne fanden galema ikke gider slæbe rundt på en flok mænd, når de skal i byen. Det var nok det der fik mig til at fare i flint og "invitere" min veninde med til koncerten - for at gøre konen jaloux. Dumt måske, men jeg var dybt skuffet.... Vi havde et mindre skænderi i den forbindelse - med de sædvanlige tårer osv, men det bundede ikke dybere end, at hun dagen efter skrev rundt og spurgte om de ikke skulle tage ud og spise først :(.
En enkelt af jer - husker ikke lige navnet - ville gerne tage med mig og det er et flot tilbud, men jeg er fra københavn og du er fra jylland, så den går nok ikke. Ville ellers gerne have "købt" din krop (absolut ikke noget seksuelt i tankerne) til dette lille skuespil. Havde du været fra københavn eller omegn, så kunne vi godt have lavet en deal :)
tilføjet af

hør her!

Det er noget rigtig skidt. Hvis min mand skulle til en koncert med en veninde, ville jeg da blive vildt jalous, især hvis hun havde været hjemme forbi uden jeg havde været der. Du bliver altså lige nødt til at finde ud af om hun overhovedet elsker dig, for det virker som om hun er fuldstændig ligeglad ud fra det du skriver! Ked af at skrive det, men det er da trist at hun ikke bare er en smule jalous!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.