6tilføjet af

Verdens bedste opskriftssite?

Hej allesammen!
Der findes en masse gode opskriftssites på nettet, men alligevel synes jeg der mangler noget. Det varierer en del hvad jeg har brug for, nogle gange ved jeg præcist hvad jeg har lyst til (f.eks. tandoori kylling), og så søger jeg måske på Google for at finde forskellige bud på opskrifter. Andre gange er jeg ret åben, og så er Google for bredt, så jeg kigger på forskellige sider, men det kan tage ret lang tid at se dem igennem for netop det jeg har lyst til. Så jeg kunne godt tænke mig et website, hvor man kunne søge på nogle flere parametre, f.eks. om alle ingredienser kan fås i Netto og også få nogle forslag som rammer min smag. Også gerne billeder, der viser processen at lave maden step by step.
Hvis du skulle forestille dig det perfekte opskriftssite, hvilke funktioner skulle det så have?
Hilsen Mads
tilføjet af

Det er da Karolines opskrifter

der med typisk landbrugs-tradition er helt præcis med mål, vægt, temperatur, tid m.m., i modsætning til franske eller andre udenlandske opskrifter, der er meget primitivt upræcise, ofte helt uden mål, vægt, temperatur, tid og lign.
tilføjet af

Er så rigelig velforsynet med muligheder

Jeg har mere brug for "Tøm Køleskabet", end for at tømme Netto, så mine ønsker er opfyldt. Så har jeg Lindhardt og Ringhoff liggende i bogform på mit bord, så jeg ønsker mig ikke rigtig mere end jeg har.
tilføjet af

Verdens bedste?

Den findes da ikke, da der er mange gode. Men ligefrem step by step
synes jeg ikke rigtig er at finde.
Personligt gør jeg selv brug af denne, jeg linker til dig, da den
er med til at give lidt inspiration til den ugentlige madplan.
http://www.dk-kogebogen.dk/
tilføjet af

ingen højere?

Dvs. de opskriftssider der findes på nettet nu, opfylder alle jeres behov? Er jeg den eneste, der godt kunne tænke mig éet enkelt opskriftssite, der samler alle de gode funktioner og opskrifter fra de eksisterende, og tilføjer noget nyt?
tilføjet af

De fleste der laver mad hver dag kan jo

Så opskrifter er vel mest for fornyelsens skyld. Ja du er nok den eneste der ikke får opfyldt dit behov, men det kan jo være, fordi du ikke har set dig godt nok for.
tilføjet af

min side

Jeg synes at min egen madblog er ret god.........måske lidt uoverskuelig mener nogle, men jeg er ret glad for den. Der er billeder af maden når det er færdig og mens det laves - opdateres næsten dagligt :-)
www.newyorkerbyheart.blogspot.com
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.