3tilføjet af

din mening

hej
Jeg er en fyr på 26 år som er single. Af en eller anden grund har jeg det med at tiltrække piger som er i et fast forhold. Jeg er i lidt af et moralsk dilemma da jeg ikke helt kan finde ud af om det er mig der skal sige nej eller om jeg bare skal gribe chancen og se hvor lagt jeg kan komme. Derfor vil jeg gerne høre om der er andre i samme båd og hvad i mener der er det "rigtige"
tilføjet af

Sig nej.... også til en steg...

Hej Jesper !
Selvfølgelig er du i et dilemma men ikke mere end du selv ønsker. Ved ikke om det bare er for at komme i seng med pigen og så slut. Hvis det er det hvorfor så ikke bruge din højre hånd. Syntes når du er bevidst om hun har en anden bør man være klog nok til at sige fra. Der er så mange søde singler indefra kvindeverden som du kan møde, enten via sigel klubber, netchat eller what ever. Håber for dig du møder en dejlig steg hilsen fra mig. Tror også selv du får for mange moralske skrupler over at sige ja. Jeg ville sige nej tak og skrup så hen til din kæreste.
Det er lige så meget din pligt som hendes at sige fra.
Hilsen Peter
tilføjet af

Min mening kommer her.

Vil du ikke nok trække følehornene til dig?
Det er meget muligt, at du føler dig fristet og måske ligefrem smigret. Men tænk på ham hun ER sammen med.
Og vil du dele hende med en anden? Vil du gerne være nummer 2?
Jeg synes du skal afvise de "non-single" kvinder du tiltrækker. Find dig en pige, som ingen forpligtelser har til anden side. Find hende og nyd at være nummer 1.
Af respekt for et andet menneske, så skal du sige fra overfor hende. Også selv om hun "tilbyder" sig. Hvis hun ikke er menneskelig nok til at forhindre utroskab, så må du være det.
Et lille eventyr kan simpelthen ikke være det værd.
Jeg har været "den derhjemme", og ville sådan ønske, at hun havde sagt fra overfor min kæreste. Ikke at det havde gjort ham bedre, men så skulle jeg kun bruge mit krudt på at tænke på ham - og rase mod ham.
Personligt kunne jeg ikke selv være sammen med en, når jeg er i fast forhold. Vil såmænd helst bare undgå at såre andre.
tilføjet af

Øhhh... Tænk før du handler...

Hej..
Vil bar sige til dig... SIG DOG NEJ...!
Hvis du VED at den pige du finder er i et forhold, så er det DIG der skal sige nej.. Du kan jo ikk rigtig gøre noget hvis du ikk ved noget om det, men tænk dig om.. Det ender med du både sårer pigen og hendes kæreste, for det kan jo være at pigens kæreste skrider fra hende hvis hun har været utro, og du gider ikk være sammen med hende fordi "det har du prøvet, og der er mange andre..."
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.