23tilføjet af

Møde med ukendt...

Jeg har mødt en fyr her på SOL, som jeg mailer sammen med ( det skal lige siges at jeg aldrig før har mødt nogen på den måde , og har faktisk til indtil fonyligt sværget på at jeg aldrig ville møde en på den måde. Kunne sgu da sagtens finde en fyr på andre måder , ingen problemer i det )!!! Vores kemi passer godt sammen , og jeg har vildt lyst til at møde ham. ..MEN...!!!
Da jeg luftede dette for min storebror , gik han nærmeste amok : Hvad jeg tænk mig , at han ( min bror) skulle finde mig i en grøft eller i et bagagerum efter mit møde med en sindsyg ukendt mand ???????
Hvad er jeres mening om det ?
Er jeg på vej ud på tynd is eller er det helt ok ?
Har selv hørt nogle ikke så sjove historier fra et par veninder, og det plejer at være mig , der sidder hovedrystende, og siger : hvad tænker I osse på ?!
Hjælp mig lige her .
Knuz Lucy .
tilføjet af

Tag du din...

storebror med til jeres første møde...
tilføjet af

Tag chancen

og prøv det! Muligvis kan det være lykken, der venter om hjørnet! Men overvej hvad det er du gør!
Jeg har selv stået i samme situation, hvor jeg mødte en kvinde på nettet og vi havde lyst til at mødes! Engang imellem skal man prøve, men man skal også passe på sig selv! Hvis du er usikker på ham, så mød ham et offentligt sted! Der kan du jo altid sige farvel igen! Jeg tror og håber på at det er de fleste der ikke kan tage et nej!
tilføjet af

Ja - her er grunden

Lad os sige at du og jeg mødtes i et chatterum...
Jeg skriver:
* Klaus skænker da lige en drink - sådan som hun virkelig kan lide den.
Uden at jeg nogensinde har mødt dig, har jeg skænket dig en drink som du virkelig kan lide den...eller hvad? Sandheden er at du SELV udfylder "hullerne" med præcis det du gerne vil have.
Så ham du tror du kender...kender du slet ikke - selvom det sagtens kan føles sådan.
Så hvis du endelig vil møde ham...så gør det et sted med masser af mennesker. Og hvis han virkelig gerne vil have dig væk derfra...behøver du bare sige: en rigtig ven ville respektere min mening - lad mig blive her.
Mere skal der ikke til.
PS - jeg har selv chattet på nettet siden 1996, og har snakket med mange "derefter".
Du KAN ikke gøre det om hvis der sker dig noget. Du kan ikke bruge "delete"-tasten i det virkelige liv.
tilføjet af

Små tips

Nu skriver du ikke hvor mange oplysninger i har udvekslet, men hvis jeg var dig ville jeg i hvert fald have et billed af ham så du kan se om han er den han udgiver sig for at være når I mødes. Have hans telefonnummer og få snakket med ham inden I mødes. Og så som andre siger mødes med ham offentligt, på en cafe eller lignende hvor du har den sikkerhed at der er andre tilstede, hvis det skulle vise sig at han ikke er hvad han udgiver sig for. Jeg ville nok ikke i første omgang udlevere din adresse (hvis ikke det er for sent) for skulle han vise sig at være psykopat er det jo rarest at han ikke kan opsøge dig hvor du bor!
Jeg mødte i øvrigt min kæreste over nettet ved at spille backgammon og vi har været sammen 2 år nu, så det kan lade sig gøre. Held og lykke.
tilføjet af

Jeg har mødt eeeeen her fra SOL-en

Han var dog det sødeste og fineste menneske jeg har mødt meget længe. Vi deler en fælles passion HEAVY METAL, og det var til et brag af en hevey metal koncert vi mødtes. Har faktisk enormt mange andre fælles interesser også, og vi hyggede os ganske fantastisk.
Vi var 4....to andre her fra solen også...enormt søde mennesker....Det var en kæmpesucces....det er e uge siden...og følelsen sidder i mig endnu
De kunne alle tre være mine børn, men det gør sgu ikke denne succes mindre på nogen måde! Det er hyggen, samværet og interessen, det handler om, og den var som sagt helt i top....
Det var da "ikke normalt", at kvinde45 mødes med tre unge mennesker for at gå til hævymædl-konc...men den fede aften ville jo alkdrig have været et levende billede i vores hoveder, hvis ikke vi havde turde binde an med at gøre noget usædvanligt...hvorfor skal man undlade det?
Ja, og nu synes du måske ikke det er så interessant mere, det jeg har på hjerte, fordi det ikke lige var et stævnemøde...han,hun og amorinerne, men jeg synes alligevel jeg svarer direkte på dit spørgsmål...for du taler om en frygt for, hvad fremmede mænd kan finde på i mødet med kvinderne (her dig). Jeg tror bare det er forfærdeligt at være en mand, som overhovedet ikke ahr de tanker, men bare er ude på at møde en fremmed kvinde....for at få kontakten.
Men hvad med at mødes med ham, som menneske til menneske først og fremmest, og lade de interesser og samtaleemner I har haft oppe, fylde billedet?
I kunne jo mødes et offentligt sted de første par gange, indtil I føler jere mere trygge ved hinanden(det har du garanteret også selv tænkt på tror jeg).
Jeg synes det er så ærgerligt at de meget, meget få tilfælde, hvor folk er blevet slået i hjel i sådan en situation, skal skræmme mange helt almindelige mennesker fra at mødes med hinanden.
Men i øvrigt synes jeg, du er en heldig kartoffel at du har sådan en sød bror, der vil passe på dig :o)...han mener det helt sikkert kun godt, men han må jo alligevel kunne forstå at du har dit eget liv....
God tur i byen
tilføjet af

Du skal helt sikkert tage chancen

Men som den kvindelige part er der lige foretage et par sikkerhedsmæssige foranstaltninger.
1: Sørg for at I mødes et offentligt sted med mange mennesker. Der vil du altid kunne afslå uden risiko for at manden ikke kan tage et nej for et nej.
2: Få evt. din storebror eller en veninde til at ”udspionere” jeres møde lige dér hvor i mødes. En der er god til at vurdere om der er tale om en ”alm. fyr” og ikke en eller anden voldspsykopat.
3: Få din bror eller en veninde til at sende dig en sms ½ time efter jeres mødetidspunkt, for at høre om alt er i orden, som du så helst skulle svare tilbage på. Får din bror/ veninde ikke noget svar fra dig, er det så op til dem at foretage de fornødne handlinger.
Grunden til jeg synes du skulle tage chancen er, at jeg kender da nogle der har været heldige med net-dating. Fx har jeg en ven der er meget genert anlagt, som ikke lige er ”gå-i-byen-og-score-typen”. Han har meget lettere ved lægge genertheden fra sig når han fx sidder og chatter. Og han har faktisk været heldig at finde en rigtigt sød pige, som også er den her lidt indadvendte type som ham selv, netop ved net-dating. Uden net-dating tvivler jeg på han nogensinde havde fundet sig en pige, men det er så noget andet *g*. Så held og lykke med det, og husk at ta´ fornuften med dig.
tilføjet af

offentlige sted

Du kan start med at møde ham på et offenligt sted hvor du ikke er alene sammen med ham. efter du fandt ud af hvem han er og hvor han bor så kan du besteme om du vil møde ham privat eller ej.
Man skal ikke være bange for møde andre på den måde men man skal også være forsigtig.
God fornøjelse og fortælle mere om hvordan det er gåret med ham.
tilføjet af

:-)

Jeg skal nok fortælle , hvordan det går !!!
tilføjet af

Tak ...

for rigtig mange gode råd , der er flere af dem jeg godt kan bruge .
Er overrasket over at de var så seriøse alle sammen , dejligt !
Take care , L.
tilføjet af

Hvis du var lidt klog

Så mødte du ham på en café, men jeg er sikker
på at han er en venlig mand. Det er jo sjældent
at du hører om psykopater i det danske samfund.
Personligt har jeg kun mødt et par stykker i løbet
af 20år.
tilføjet af

møde et offentligt sted!

det første møde: en cafe el. lignende i dagtimerne.
tilføjet af

Tak....

;-)
tilføjet af

Hej Lucy

Det du skriver, kunne nøjagtig lige så godt have været skrevet af mig. Har faktisk tænkt på at gøre det. Men du kom mig så i forkøbet.
Jeg har også mødt den sødeste fyr her på sol. Det var slet ikke meningen, ville bare chatte lidt og snakke med nogle nye mennesker.
Og så lige pludselig, så var han der. Total kemi + en masse andet. Vi har heller ikke mødtes endnu. Men for at komme tilbage til dit spørgsmål, så har jeg helt sikkert tænkt mig at gøre det.
Og hvorfor skulle jeg ikke det. Tænk nu hvis han virkelig var manden i mit liv. Skulle jeg så lade den chance gå forbi mig, fordi der findes nogle meget få psykopater. Nej vel.
Disse psykopater kunne man vel ligeså godt møde på et diskotek, eller hvor man nu kommer for at møde andre mennesker.
Så gør det dog. Men som andre så rigtig har sagt. Første gang et offentligt sted. Så du har en chance. Det kunne jo også være, du blev skuffet, så er det nemmere at komme videre derfra.
Jeg selv er ved af aftale frokost med ham den dejlige der. Vi har snakket i knap 3 måneder, har udvekslet billeder, og han har webcam. Så helt galt går det vel ikke. Vi har dog også hinandens mobilnr. nu.
OSB: Han ringer faktisk næsten hver morgen, sådan bare lige for at høre, hvordan jeg har det....dejligt ikke.
Til slut vil jeg lige ønske dig held og lykke - og mig selv med....hehe - Jeg vil dog også tilføje, at havde jeg ikke selv haft denne her oplevelse, havde jeg nok svaret dig anderledes, noget mere i retningen af din storebror.
Men man har vel lov til at blive klogere. Selv I min alder.
tilføjet af

...

"Han var dog det sødeste og fineste menneske jeg har mødt meget længe"
*Bukker dybt, tavs af manglende og passende ord*
tilføjet af

Net dating

Hej.
Du er jo tydeligvis i tvivl om, hvorvidt det er fornuftigt at mødes med "ham fra Sol", og så længe du er i tvivl, bør du lade tvivlen råde.
Mit forslag til dig er, at du foreslår "ham", at I mødes til en kop kaffe, og at du tager din bror med.
Hvis "han" er oprigtig, forstår han selvfølgelig, at du er nervøs, og at du derfor vil tage din bror med.
Hvis både du og din bror fornemmer, at det er en OK fyr, så kan brormand jo meget passende lige så stille luske a hjemad efter en stund, så du og "han" kan få lejlighed til at få lidt alenetid.
Efter nærmere omtanke lyder ovenstående næsten FOR fornuftigt, men hva pokker...
tilføjet af

...

;o)
tilføjet af

Hej Topsi

Har du mødt din "ven" ?
Er lidt nysgerrig , om hvordan det er gået!
Jeg mailer og ringer med "min" , og jeg er tæt på at tro , at han er manden i mit liv , det er lidt underlig, og jeg er fuldstændig fortabt i ham , og han er rigtig sød og alt , hvad man kunne tænke sig !

Glæder mig til at høre fra dig ,
Mange nytår knus ,
Lucy .
tilføjet af

Hej Topsi.....

Nu har jeg mødt ham .....
Det var helt vild , selvom der ikke "skete" noget , men manner hvor er han sød !!!!! Det var nu lidt tilfældigt , men MEGET hyggeligt.
Så held og lykke til dig osse !!!!
tilføjet af

Hej Lucy!

Undskyld, jeg ikke har svaret på dit spørgsmål. Men jeg har slet ikke været inde og se på denne debat.
Måske fordi det ikke rigtig var aktuelt mere. Men hvor er jeg da glad for at høre, at det er gået så godt for dig (o; Ser du ham endnu så?
Vedrørende min "ham" så blev det desværre aldrig rigtig til noget. Vi havde faktisk en aftale, men han blev forhindret på grund af sygdom i firmaet.....øv surt.
Dette gjorde så at jeg lige tænkte mig om en ekstra gang, og trak den næste aftale lidt langdrag. I denne periode fik jeg så lejlighed til at snakke en hel masse ting igennem med min da- og nuværende kæreste. Vi var dengang blevet enige om at gå fra hinanden, men han havde åbenbart fortrudt, og ville give det hele en ny chance.
Så der er jeg så nu. Jeg er dog stadig meget i tvivl, om det er det rigtige, jeg gør.
Jeg snakker så stadig med "ham" den anden, men kun på mail engang imellem. Han er p.t. i udlandet og arbejde, og det hele er vist gledet lidt ud i sandet......så lige nu tager jeg bare en dag af gangen.
Knus Topsi
tilføjet af

Hej igen ......

Det er ok , du først svarer nu.
Jeg så ham 3 gange , OG manner ...skøn fyr! Han havde det hele , som om hele min ønskeliste blev opfyldt på en gang!!!! Han fik mig til at flyve OG jeg havde svært ved at nå jorden ....den bedste "kysser" jeg endnu har prøvet! OG kys betyder MEGET for mig ! OG nej , jeg ser ham ikke mere... Surt , for jeg er tæt på at kalde ham mit livs bedste "oplevelse", og han havde rigtig mange gode kvalitet´er !!!
Og selvom jeg ikke "fik" ham , og jeg blev meget ulykkelig , da han ikke ville mere, så har han vist mig , hvad der er muligt og nu ved jeg præcis , hvad jeg ville have , og jeg aldrig mere vil nøjes, men det sætter osse store krav til den næste, for intet mindre end "HAM" kan bruges ! Så den næste skal mande sig MEGET op for at vinde mig !

Jeg ønsker dig held og lykke med din kæreste !

Masser af knus ....
tilføjet af

Tak Lucy!

Jeg vil da også lige ønske dig held og lykke med dit fremtidige kærlighedsliv. Og så lige poienterer, at man skal aldrig nøjes.
Derfor burde jeg vist også komme videre, for det er vist lige nøjagtig det, jeg gør nu. Springer over hvor gærdet er lavest. )o:
Men det må jeg jo så lige arbejde lidt med.
Søde tanker og knus til dig
Topsi
tilføjet af

Søde,............

Der findes masser af geniale fyre derude , det er jeg sikker på!!! OG "ham" jeg lige har været sammen med , har vist mig det!!!! Det var SÅ tilfældigt , at jeg stødte ind i ham , og derfor må der være flere derude til os to !!! Og for at være helt ærligt , så har jeg "nøjes" indtil videre , og det skal være slut nu , jeg vil have hele pakken ; fed sex og hed kærlighed , intet mindre !!!
tilføjet af

Go for it!

Hej igen!
Det lyder så rigtigt, det du siger, og jeg er sikker på, at du har ret. Jeg er glad for, at du har opdaget det i din endnu så unge alder.
Men skal aldrig "nøjes". Jeg gjorde det heller ikke selv, da jeg var i din alder. Men men men som tiden går, former livet sig alligevel ikke altid, som man selv ønsker det.
I dag sidder jeg med to helt fantastiske dejlige unger, som jeg selvfølgelig er overlykkelige for. Jeg valgte da også dengang, den rigtige far til dem....synes jeg. Men gnisten er desværre forsvundet til faren, og jeg sidder lidt tilbage med den følelse, at jeg alligevel må "nøjes".
Vi var ellers blevet enige om, at prøve hver for sig. Men det er en meget stor beslutning, som jeg også tager på mine børns vegne....og den er svær. Så er det ikke kun ens egne følelser, der betyder noget mere.
Derfor kører vi på sidste chance, og jeg tager en dag af gangen, og ser hvad livet byder (o;
Knus og god vind til dig.
Topsi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.