3tilføjet af

Fortvivlet af alt og ingenting........

Vi sidder i en "dejlig" knibe [:*(]
Det hele startede med en ekstra varmeregning på over 10.000 kr og nu er der skam tilføjet en del, og vi skal igennem fogedretten ifølge LLO.
Et nemt regnestykke. Aflæst på vores tællere (sidder en ved hver husstand)
Os nabo 1: brugt 21 mWh
Nabo 2: brugt 12 mWh
Nabo 3: brugt 41 mWh
Fyret har lavet 98 mWh
Ergo fyret har lavet 24 mWh mere end der er brugt.
Vi får en regning på 21 mWh plus 18 mWh, som blir kaldt forrige periode.
Det vil vi selvfølgelig ikke betale!!!!
Sagen går gennem LLO som sender udlejer et brev om at regningen ikke lever op til lovkravene. Udlejer gør intet i 1½ måned. Efter den tid modtager vi så et brev fra en advokat, som udlejer har hyret. Som siger at vi skal rømme en lade inden 1 dec ellers blir vi opsagt. Og advokaten sender samme varmeregnskab med ud plus et vandregnskab som ikke er lovligt.
Ingen hjælp at hente ved LLO, for vil gerne vide om vi kan få medhold i vores sag eller ej.😕
I vores lejekontrakt står der intet om at vi ikke lejer laden. Så i teorien er det vores.
Men skide være den lade, er mere interesseret i af vide om varmeregnskabet, Men igen LLO er igen hjælp. NU SVARER DE IKKE TILBAGE.[:|]
Igår var udlejer der pludselig med en aut. afmåler for vand og varme. Og det selskab er som regl et der bruges når man skal flytte ud fra et lejemål.
Er simpelthen så forvirret............!!
Ved ikke hvor vi står om vi skal være ude af lejl. inden 1 januar, om vi får en kæmpe regning på varme og vand eller hvordan og hvorledes...
tilføjet af

Hvis det er planen du skal ud af lejligheden

- så havde du modtaget en opsigelse/udsættelses, og det nævner du ingenting om, så det er vel ikke det, men udelukkende varmeregningen sagen handler om.
- LLO har rigeligt at se til, giv dem lidt tid til at svare dig og så forstår jeg ikke hvorfor man i Jeres område bruger forskellige typer kontrollører til aflæsning, når det er den almindelige og fraflytningsaflæsning - er du helt sikker på det?
- Skal I i fogedretten vil I også høre om det, så indtil videre kunne noget tyde på, at udlejer blot er igang med at undersøge om der kan være noget galt med den aflæsning, der tidligere er foretaget. Tal med ham, og find ud af, hvad han selv mener.
tilføjet af

forsat....

Jo hele sagen startede med varmeregenskabet, men udlejer har drevet den videre, meget videre.......
I brevet fra advokaten stod der at hvis vi ikke havde rømmet ladebygningen inden 1 dec blev vi opsagt pga vi havde misvedligeholdt lejekontrakten. Det er så her at LLO har sagt at vi skulle gennem fogedretten, da man sår tvivl om laden hører under os.
Har endnu ikke modtaget opsigelse, men udlejer var har forleden og sagde at de gik igang med sagen den 28 nov, så det var nok det han mente. Så kan vi jo få opsigelsen i weekenden eller d 1 dec.🙁
Det skal lige siges at vi bor ved en privat udlejer, så nok derfor det med forskellige kontrollører. Vi har i de 4 år vi har boet her, ikke fået aflæst varme eller vand og har ej heller modtaget regnskab derpå. Men nu skal det hele gøres. Vi holder selvfølgelig selv tal på hvor meget der er brugt, ved at vi modtager et regnskab fra Nabo 3.😕
Synes bare det hele ser så "træls" ud lige i tiden.....[:*(]
tilføjet af

P.S

det er udlejer selv der havde lavet udregningen....Så han vidste udemærket godt den ikke holdt en meter. Men derfor holder han stadig på at vi skal betale for de ekstra 18mWh der er brugt, hvilket jeg ikke forstår en brik af. Vi skal for h... da kun betale for de vi har brugt menlig de 21 mWh og ikke plus de 18mWh som han så fint kalder forrige periode.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.