5tilføjet af

Jeg har mistet interessen for fodbold

Hejsa
Jeg har et stort problem. Jeg har pludselig mistet interessen for fodbold. Det kører stadig fint med andre sportsgrene som f.eks. skak, dart og polo.
Giv mig igen nogle gode grunde til at se fodbold. Jeg havde bestilt en fodboldrejse til Spanien, men den er nu aflyst. Det er nærmest fra det ene til det andet øjeblik, jeg har mistet interessen.
Er der nogen, der kan hjælpe mig?
tilføjet af

Tillykke

Jeg led også lidt under fodbolden på et tidspunkt... men fik det også bedre.. men skønt at se at du stadig dyrker skakken og specielt Polo.
Du kan måske via kvindefodbold begynde at arbejde dig tilbage igen?
Sådan fra kvindefodbold over til curling til synkronsvømning til standard dans til amerikansk fodbold til pileflet til boksning og så måske prøve fodbold
tilføjet af

Det er da

dejligt at høre. Når man ser og hører Morten Olsen, kan man hurtig blive færdig med fodbold.
tilføjet af

pileflet

Det lyder ikke så tosset, havde egentlig ikke opfattet det som sport, men vil prøve at finde det på CNBC, FOX eller måske bare sopcast. Kan godt være pileflet er vejen frem til at genfinde glæden ved fodbold. Min interesse blev tabt aldels i går aftes.
tilføjet af

Tag til Afrika min ven

- der er ingen grund til at alle afrikanerne kommer herop for at spille fodbold, det kunne lige så godt være os der drager derned for at kigge på dem, det er garanteret billigere at komme ind på Hula-Bula stadion end i Parken.🙂
Til gengæld kan det så godt være at isene er for varme.😮
Men pyt, man kan jo ikke få det hele på een gang.[:*(]
tilføjet af

Verdens bedste scoretrick

at at være ligeglad med sport, især fodbold. Tillykke - Det bliver et helt nyt liv for dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.