3tilføjet af

Spsier vi for lidt fisk??

Er vi generelt for sløve til at sætte fisk på menuen??
Hvad er det der gør, at vi har sådan et folhold til fisk? Skal vores børn ikke opdrages til at spise og nyde disse naturlige fødevarer - istedet for kunstig fast food??
tilføjet af

Hvad er der

"kunstigt" ved fastfood ?
At spise fisk ! Sidst forskere kiggede østersøen igennem fandt man ud af at bunden mest ligner en pløjemark (trawlere)
:)LeonM
tilføjet af

Forhold til fisk

Nu ved jeg ikke hvilket forhold du har til fisk, men vi spiser en del fisk hjemme hos os.
Der går da i hvert fald én spand marinerede sild om måneden. Så er der tunsalaten og de små røgede ørreder og fiskefrikadellerne (hjemmelavede) som ofte indtages til frokost.
Vi spiser fisk som varm mad til aften 1-2 gange om uge. Stegte sild med jævne mellemrum for at have til stegte sild i eddike.
Anser da i øvrigt fisk - f.eks laksekoteletter for at høre med til én af hurtigretterne uden der er noget kunstigt i det.
Vi har mulighed for at hente fisk på havnen til fornuftige priser, men når jeg ser priserne hos fiske- og vildthandleren forstår jeg altså godt at der nogle steder ikke bliver spist meget af det.
Da jeg var barn fik vi klipfisk, når det skulle være billigt. Får vi endelig en gang imellem den ide at lave klipfisk "med hele svineriet" koster det det en bondegård med 8 skorstene. Så det er godt nok ved at være sjældent.
Det bliver vel efterhånden, som med ålene - én gang om året.
tilføjet af

Ærgerligt!!!!

Ja, vi danskere spiser alt for lidt fisk. Derfor må mange små fiske forretninger lukke. Folk aner ikke hvor fantastisk fisk kan smage, bare fordi de ikke lige gider at sætte sig ind i hvordan man tilbereder det ordentligt og ikke gider at spendere lidt ekstra, på noget frisk. Det er ærgerligt, især for os som elsker frisk fisk, det er nu kun blevet sværre at få fat i det. Og fast food er noget fanden har skabt!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.