7tilføjet af

Måske far

Tirsdag aften så jeg et program på BBC prime om kvinders valg af far til deres barn.
Ca 10 % af alle børn i England har ikke den far som alle undtagen moderen tror.
Mødrene vælger en far til sit barn, som har nogle helt specielle gener/egenskaber, som hun vil videreføre, uden dog at ville leve sammen med disse egenskaber.
Hun har helt bevidst samleje med denne mand i ægløsningsperioden, og dyrker så ellers hendes samlevende mand i de "sikre perioder".
Et par havde 4 drenge og en pige. Faderen var i den tro at det var hans alle sammen, men kun pigen var hans. Det blev afsløret efter undersøgelser for en arvelig sygdom.
Det er efter lignende undersøgelser at statestikken er lavet.
Mon der er Engelske tilstande i andre lande?
Mand 54 år og måske far til to voksne børn!
tilføjet af

mine børns far

Min mand er far til begge vore børn.
Nu så jeg ikke det pågældende program, men jeg finder det moralsk frastødende både over for mand og børn, hvis kvinden "går udenoms" for at fremelske specielle træk hos børnene ude at gøre opmærksom på det
tilføjet af

har er far til

den ene.... og jeg kender flere der lever sådan
tilføjet af

???

...han er far til den ene - og hvad betyder så det? Har du flere børn og hvem er så far til dem - det er ikke noget særlig oplysende eller interessant indlæg du har fået skrevet dér, det bidrager jo hverken til debatten eller fortæller en historie.....!
tilføjet af

*GGG*

Indlægget er skrevet af "mor til 3", så umiddelbart vil jeg da antage at hun har flere*GH*
tilføjet af

En alvorlig sag!

For det første vil jeg sige at hvis man ikke ønsker sig børn med den mand man har giftet sig med, er han nok den forkerte partner og hvor må det være sårende hvis/når "ham der går i troen" opdager dette komediespil.
Jeg har selv tre børn og min eksmand er med garanti far til dem, da jeg på det tidspunkt hvor vi var gift, kun havde været med ham og ingen anden.
Jeg synes at det er et alvorligt problem for alle parter, tænk engang når barnet blivet voksen og går i den tro at hans/hendes far ikke er faderen og ydermere véd man jo heller ikke om halvbroder og halvsøster på den måde, kommer til at gifte sig med hinanden.
Så det er ret alvorligt....
tilføjet af

deri

har du så evigt ret.
Man kan ikke sige dig imod på det punkt!
tilføjet af

Alvorlig fakta

Sit ideal er måske ikke rart at være gift med, så derfor lever man sammen med en anden type.
Statestikken og de medvirkende talte deres tydelige sprog.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.