3tilføjet af

Hvad kan R.S.C. Anderlecht idag?

Jeg er så heldig at jeg skal på stadion iaften og se kampen mod Anderlecht. Jeg har tidligere fulgt Anderlecht på TV-skærmen dengang det var et storhold med profiler som Enzo Scifo, Vercauteren, Morten Olsen, Arie Hahn m.fl.
Jeg har læst mig til, at Anderlecht igen er i fremgang efter den sorte periode i 90erne, men spørgsmålet er, om de er lige så stærke som dengang?
Tror I AAB får en røvfuld iaften, eller bliver det en let walk-over?
tilføjet af

Bliver svært for Aab

Påvej til gruppespillet slog Anderlecht bla. Rapid Wien ud og i første runde af gruppespillet slog de overbevisende Hapoel Tel-Aviv. Så ingen "let walk-over" til Aab, men idag er der jo også så mange hundrede hold rundt omkring i Europa som har penge og tænker professionelt, så alene det at komme i gruppespillet i UEFA-cuppen er garant for svær modstand.
Men Held & Lykke til Aab med kampen iaften - de kunne jo godt bruge lidt oprejsning efter i søndags, hehe :-)
tilføjet af

nothing

hvis aab taper så røber de hvor dårli suppeligaen i virkeligheden er. Den danske liga er ikke bedere end den i Belgien...haha
tilføjet af

Udover at jeg

befinder mig i Parken, og håber på at FCK vinder, så vil jeg da også krydse fingre for at AaB gør det godt mod Anderlecht i aften.
Det hjælper jo alt sammen med til at et bliver lettere for danske hold at blive seedet højere til de europæiske turneringer.
Desuden har jeg ikke noget særligt imod AaB, som er en kvalificeret modstander i Superligaen til FCK. Jo bedre modstandere, jo bedre udvikling af holdene i SAS-ligaen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.