7tilføjet af

Randers' halve stadion?

Hejsa - her tidligt i morges kom jeg lige omkring Randers stadion - kom så lige til at tænke på: Hvordan kan det være at den sidste længe ikke er blevet bygget færdig endnu?
Slap kommunekassen op, da man havde bygget 3 længer?😃(ej nok ikke)
Er jo et næsten-smukt stadion lige nu, som det stod der i morgengryen, men det kunne jo sagtens blive et helsmukt stadion, hvis man lige lukkede stadion med den sidste længe.
Nogen fra Randers, der ved mere omkring byggeplanerne for Randers Stadion?
tilføjet af

Peter Halvorsen er til frokost

Når han kommer tilbage skriver han en check:)
Syntes det er ret blæret at han er så anonym i medierne set i modsætning til Don Ø. Tænk at Halvorsen har en personlig formue på størrelse men Parken S&E.
tilføjet af

åh nej

jeg tænkte "ENDELIG" et indlæg, der ikke handler om FuCK/Don Øf. Men så skulle de alligevel sniges ind ad bagvejen? Det er da snart så inderligt ligegyldigt hvad FCK laver, jeg ser ingen grund til at indlæg om den klub fylder 90% eller mere af alle indlæg i dette forum.
Måske er det fordi virkelige fodboldfans istedet bruger seriøse debatsites?
PS: Randers får først sin sidste længe, når kommunen slipper den og overlader Stadion 100% til private kapitalfonde = aldrig. Istedet kommer stadion til at stå som en jysk skændsel i evigheder. Træls men sandt.
tilføjet af

Halvorsen og Essex?

Jeg tror nu nærmere han har travlt med motorsport for tiden (Tænker på Casper Elgaard og den der store internationale liga som Essex satser på i næste sæson). Men ja, det hedder jo ikke Essex Park for ingenting...så, hvorfor stoppede de arbejdet? Er det ud fra devisen "Godt begyndt er halvt fuldendt" :-p
tilføjet af

Halvorsen er udtrådt af bestyrelsen

Blæret at være anonym? Ha ha - det har måske noget at gøre med, hvordan han kom til de første af sine millioner!
Som en skrev i avisen "han betaler tilbage til byen" - ja tak, han lagde skattegrundlaget ned med sit anpartscirkus, begyndende i Sanexco. Han bliver eskorteret til og fra stadion, for vise sig i byen tør han godt nok ikke. Så hans "anonymitet" behøver du såmænd ikke være på imponeret af. Han er en bette bange dreng, med en masse øretæver tilgode.
tilføjet af

A'ba'hva'?

Hvad har Halvorsen lige lavet af Halv-alvorligsen ting i sine unge dage?
tilføjet af

Det skulle

du bare vide,jeg har gået i skole med ham,spillet fodbold med ham og gik sammen med ham da vi var yngre,så hvad han har lavet af narrestreger kunne man nok skrive en hel roman om,uha uha da
tilføjet af

Hmm - gad nok vide

- hvem af dem du så er <griner>
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.