6tilføjet af

Kylling med hvidløg

Hvis man nu har en kylling naturel men gerne vil ha' den smager lidt af hvidløg - hvad gør man så?
Har prøvet at putte hvidløg i en fad med olie og oven på kyllingen, og så ind i ovnen
men syntes ikke smagen af hvidløg er der. Hvis den skal marineres, så kom gerne med en opskrift.
Takker meget på forhånd.
tilføjet af

Det er da nemt.

Du putter 50 fed hvidløg ind i dyret, og ovnsteger som du plejer.
Det kommer ikke til at smage så kraftigt, og de baget hvidløg smager fortræffeligt.
tilføjet af

Jeg ville nok bruge knapt så mange

- og så ville jeg enten smadre dem i en hvidløgspresse, eller rive dem på det groveste jern og lægge massen ind under skindet på kyllingen. Så er jeg ret sikker på den kommer til at smage af hvidløg.
tilføjet af

Det er meget let.

Du løsner skindet og lægger hvidløgsfed i skiver ind under huden på kyllingen, du kan evt også blande det med lidt philidelfia naturel ost. en ting er sikker uanset hvilke af metoderne du vælger så garanterer jeg dig at din kylling kommer til at smage af hvidløg.
Venlig hilsen Metromusen
tilføjet af

Uhm....

Det lyder som en rigtig god idé...Takker for ideerne...
Go' weekend.
tilføjet af

Opskrift

Knus 8 - 10 fed hvidløg, og gnid det så ind i kyllingen.(Både ude og inde) Salt peper, lidt oile/ smør og steg den så.
Tip. En hel frisk kylling.
Lav en smørblandning, 50-80 gram smør, 5-10 fed hvidløg(efter smag naturligvis)Salt peper, evt. frisk persille, og spar ikke på den.
Fyld dette ind i kyllingen
Fjern skindet fra kyllingen og pak den ind i bacon.
læg den i et fad, du senere kan tildække, med sølvpapir, put lidt vand + et par smørklatter i vandet( 3dl vand)
Meget velegnet til gril, man kan også gå an i ovn. ca 40 - 45 min i varmluftovn 180-185 grader.
Overøs kyllingen med den egens saft så tit du vil. efter 30 min dækker du den med sølvpapir, og steger den færdig.
Gem "saften/sovsen" fra kyllingen, det smager vidunderligt.
Lad den trække ca 10 min før du servere.
Duften er ubeskrivlig lækker.
Tilbehør:
Flødekartofler, eller pommesfrits
God fornøjelse
tilføjet af

Kylling med hvidløg

1 hel kylling 20 fed hvidløg, 3 store spiseskefulde smør, salt, peber, paprika, og 2 pakker bacon.
Smørblandingen: hak 10 fed fed hvidløg groft, og rør det sammen med smøret salt og peber og paprika.
Kyllingen: Fjern skindet fra hele kyllingen, der efter fylder du din smørblanding i Kylle, og lukker den med spyd.
Pak så derefter hele kyllingen tæt ind i bacon. Giv de 10 sidste hvidløg et let tryk, så de flækker lidt, og stop så hvidløgen ind under baconen på kyllingen.
Husk at fjerne skalden fra hvidløgne selvfølgelig...
Selvopfundet opskrift, Men det er virkelig et hit...
Tilbehør: Bagekartofel, men hvidløgssmør/ eller bare smør, og persille...
180¤ i 1 time.
Hvis der er Mulighed, så lv den i en kuglegril. ca 1 time, afhænnig af hvor hvarm grillen er. Duften er vidunderlig.
God fornøjelse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.