2tilføjet af

at rejse sig igen :)

Hejsa :)
Jeg er en knægt på 17 der spiller basketball, jeg er i år rykket op til vores voksne spillere og træner så nu på et noget højere neveau hvor kravende til mig er højere :)
Mit problem ligger i at jeg tænker meget på ikke at lave fejl så min træner og holdkammerater ikke skal blive sure eller tænke at jeg er dårlig. Hvis jeg så kommer til at lave en fejl og får en spids kommentar fra mine medspillere har min selvtillid det med at dykke helt til bunden, og derfra laver man bare flere fejl og spiller mere forsigtigt..
Er der nogen der har et råd til hvordan man mentalt kan overkomme mit problem❓🙂 jeg spiller godt basket når jeg føler mig fri men ikke når jeg hele tiden skal tænke over ikke at lave fejl[:*(]
Basketballspilleren.
tilføjet af

Meditation

Kunne være en rigtig god mulighed... Om ikke andet så for at se der er mere i verden end konkurrencer, og vi fejler alle...
tilføjet af

hej

hej basketballspilleren.
med hensyn til fejl så prøv at forstille dig du er Dennis Rodman eller Ron Artest. nok to af de bedste forsvars spillere i NBA. og grunden til de var så gode var at de ikke tænkte på andet end at få bolden og de laver fejl eller ej de vil bare havde bolden.
men det der med fejl skal du nu ikke tænke så meget over fordi der er mange basket spillere der har lavet fejl der er jo mange der ligger mellem 2 og 4 fejl vær kamp så at lave fejl er normalt.
med hensyn til det med modspillerne jamen du skal da bare svare dem igen🙂ved godt det er svært men det er noget af det eneste der hjælper🙂eller du kunne jo så også ydmyge den pågældene modspiller på banen eks ved at lave en cross-over eller sænke en 3 pointer eller dunke hvis du kan det. det jeg mener er at du skal gøre det du er god til på banen og på den måde ydmyge modspilleren. hvis altså ikke du vil svare igen.
en anden ting der måske kan hjelpe dig med motivation er at du kan jo altid tænke der er ALTID nogen der har det værrere end dig på basketbanen og de skal nok rejse sig igen på et tidspunkt (bare se på Miami Heat de skal nok rejse sig selv om det ikke går skide godt lige pt) og lige som de vil rejse sig igen så vil du også gøre det.
bare gør som Michael Jordan "belive you can fly" det hjælper også tit på selvtiliden at sige til sig selv. at man er den bedste spiller der nogensinde har spillet basket :)
håber den her lille tale har hjulpet en smule på dit problem :)
vh Kim. basketball nørd :D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.