11tilføjet af

Make up

Hvor meget make up bruger I til hverdag???
Selv bruger jeg som regel en sort eyeliner om hele øjet,tegner mine øjenbryn let op, mascara, concealer, foundation og lidt rouge nu hvor det er vinter, for er nemlig ret bleg.
er ikke klar over om jeg bruger for meget, men det håber jeg da ikke....
tilføjet af

smil

Lidt foundation, mascare, eyeliner og lidt øjenskygge.
Skal jeg så i byen, en lille diskret læbestift.
tilføjet af

lidt er godt

Jeg bruger somregel bare mascara og hvis jeg gider, eyeliner.
Hvis jeg skal ud, så bruger jeg måske pudder, lidt øjenskygge og mascara/eyeliner.
Men det kommer også an på hvad jeg skal..
Men Smil.. det gør en del
tilføjet af

lad der vaere forskel pa hverdag og fest

Selv bruger jeg kun mascara, og en smule pudder! Tilgaengaeld saa drikker jeg en masse vand, saa min hud er paen og ren.. Men skal jeg til fest, i byen, osv saa har jeg hele masken paa som jeg kan forstaa du bruger til hverdag?
tilføjet af

Når du....

....skriver at du både bruger foundation concealer og rouge kan jeg ikke lade være med at tænke på om ikke din hud ser kunstig ud. Altså om ikke man kan se det lag af "farve" du putter på, for det er altså ikke pænt.
tilføjet af

Prøv at....

...glemme det du plejer. Nu er godt nok fyr, men jeg synes at man tit gør det man plejer med mange ting.
Prøv forskellige nuancer, du kan meget nemt ændre udtryk, ved at ændre din sminke rundt om øjnene. Kom make-up på efter du har taget tøj på og se farverne på dit tøj og lad din make-up afspejle din påklædning.
Og ja, pas på med at komme for meget på.... Især af det der dufter.
tilføjet af

Ups...

Der skulle ha stået - Nu er jeg godt nok en fyr....
tilføjet af

Lyder som en hel alm. hverdags...

Hej - synes ikke det lyder som om du bruger for meget make-up til daglig - synes det lyder som en hel almindelig hverdagsmakeup. Bruger selv det meste også...foundation, pudder, lidt rouge.. mascara og eyeliner..og måske lidt naturfarvet gloss. Blot tegner jeg ikke mine øjenbryn op, men det er fordi mine bryn har farve nok i sig selv.. det vigtigste er nok bare at ha' for øje, at man har et nogenlunde naturligt look.
tilføjet af

Make up

Jeg kan næsten ikke dy mig for at spørge hvad du så bruger når du skal til fest..? Jeg mener at der bør være en klar forskel mellem fest og hverdag. Selv bruger jeg foundation fordi min hud ofte kan trænge til at få et lag med ens farve, derefter kommer jeg "solskinspudder" på fordi jeg godt kan lide at være ldit mere mørk end jeg er i forvejen. Nogle gange tager jeg også mascara på hvis jeg skal til et møde eller en fremlæggelse, eller andet hvor jeg har brug for at kunne fremstå tydeligere. Har meget lange mørke vipper i forvejen så jeg bruger kun lidt, ellers ser det helt overdrevet ud.
Jeg synes at man bruger for meget makeup når man ligepludselig iser bleg ud uden. Det prøvede jeg engang, og jeg måtte tvinge mig selv til at gå uden i et stykke tid for at det igen kunne blive noget ekstraordinært at tage make up på.
Ung Pige
tilføjet af

okay

Det er jeg da glad for at høre, at jeg ikke overdriver alt for meget... ;-)
tilføjet af

Helt sikkert

Hverdag må da gerne leves som en fest🙂!
Fortår ikke jer, som synes at der SKAL (??!) være forskel på hverdag og fest, altså....
Det er da et temperamentsspørgsmål. Og for desuden ville det nok være smartere ikke at overdrive for meget med aften/fest make-up'en for så kan det jo nok ske at fyren el andre fåret chock, når de ser dig i normal stand...
Næ, du, jeg er 25 og til HVERDAG gør jeg følgende:
1. Bruger mascara
2. Eyeliner
3. Klar lipp gloss
4. Til de dage man synes spejlbilledet nærmest dikterer én det🙂: Foundation og kun et let stænk pudder, så jeg ikke skinner nemlig- er den hudtype, nemlig.
Til FEST:
1. PRÆCIS DET SAMME + øjenskygge.
tilføjet af

Ok.

Jeg synes det virker som en fest make up, altså den du fortæller om. I hverdagene bruger jeg f.eks kun mascare og lidt foundation. Også til fester går jeg næsten amok🙂
Man føler sig altså også mere lækker til fester hvis man ikke er vand til at kigge på det samme ansigt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.