2tilføjet af

Hvad sker der for TV2 Sport?

De skulle have sendt den belgiske semi-klassiker Kuurne-Bruxelles-Kuurne fra kl 14:30 idag, men her kl 15:13, altså foreløbig med hele 43 minutters forsinkelse sender de stadig fra en ligegyldig dansk badmintondivisionskamp. I følge programmet skulle de have sendt badmintondivisionskampe fra 11:55-14:30, men den nuværende mixeddouble er langt fra færdig 🙁
Det er ikke første gang TV2 Sport skuffer med upræcist program. Det kan kun skuffe. Kunne de så ikke bare have skrevet, at der var badminton på sendefladen hele eftermiddagen i stedet for at skuffe os cykelelskere, som var ude i sne, frost og sjap på ryttercyklen fra årle søndag morgen for at glæde sig til at se cykelløb inde i varmen efterfølgende?
Så virker sådan en omgang indendørssport som noget af et turn-off 😕
tilføjet af

Hvad sker der for motionscyklisten ?

Jeg synes faktisk der er ret god mening i at færdiggøre en igangværende spændende sportsbegivenhed, og så endda med dansk deltagelse.
Specielt når alternativet er et fuldstændig ligegyldigt - aldeles ligegyldigt - cykelløb, der maksimalt skulle dækkes med webstream.
At se denne samling dopede underbegavede forsøgsdyr trampe i pedalerne mellem to uendeligt kedelige belgisk-flamske byer er vel noget af det kedeligste man kan forestille sig!
tilføjet af

Hvad sker der for Highnote?

Den er godtnok høj, hva?
Ja selvfølgelig er der DANSK deltagelse i en DANSK badmintondivisionskamp!
Og hvorfor blander du doping ind i det? Som om badminton skulle være bedre?
Nejnej, bare mæsk videre i dine dopingspøgelser, alle har jo udset lige CYKELSPORTEN til at være prügelknabe, det kaldes blot damage-control! Tænk hvis bare én anden sport havde lige så høj grad af tests, regler for where-abouts, kontroller og jeg-ska-gi-dig, SÅ skulle du bare se røre!
Nå, ikke et ondt ord om doping, jeg fik heldigvis set slutningen på cykelklassikeren, men dog med over 1 times forsinkelse. Netop de belgiske cykelklassikere er enormt seværdige, fordi der bliver gået til vaflerne langt udefra over "hellingen", stok og brosten, selve opløbet er kun en lille del af ingrediensen i det, det kan jo på ingen måde sammenlignes med en 260km pankekageflad sprinteretape, hvor man kan nøjes med at se de sidste 20 sekunder!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.