38tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
Der står (hold fast) 100g margarine (smør) 2,5 dl mælk - pr pose (portion)
Forestil jer at gange dette op, hvis du ønsker at lave til mange mennesker.
Saucen FLYDER af FEDT (fy for den lede), men følges anvisningerne på deres produkt, så er der dømt fedt, men saucen er flydende og ikke lækker tyk...?
Jeg fik fortalt, at der KUN skal bruges en tynd skive fedt og IKKE 100g, som der står på posen; saucen bliver fyldt af fedt og meget tynd.
Nogen derude der har erfaring eller samme oplevelser. Billigt var det absolut heller ikke, og lige til at kassere bagefter. ØV! [:X]
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Hey - tak for dit, men det vil jeg overveje næste gang, men mit spørgsmål var egentligt nysgerrighed omkring:
Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
På grund af produktets egen vejledning, virker dybt underligt.
🙂
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Hey - tak for dit, men det vil jeg overveje næste gang, men mit spørgsmål var egentligt nysgerrighed omkring:
Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
På grund af produktets egen vejledning, virker dybt underligt.
🙂


Tjah!
Jeg indrømmer at jeg ikke bruger "Knorr,s" men "Blå Bånd,s" og der lyder opskriften/tilberedningen sådan her:
1. Pisk indholdet fra 1 pose ud i 1½ dl. koldt vand.
2. Lad sovsen koge op under omrøring og lad den simre i ½ minut
3. Tag gryden af varmen og tilsæt 50 g. smør/magarine, pisk indtil fedtstoffet er smeltet.
4. Server.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Når jeg laver den plejer den at blive ret god. Jeg kommer halvt så meget fedtstof i, og så lidt ekstra mælk. Det plejer at blive lækkert.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

N.B.
Men du kan godt få "Knorr,s" hvor der kun bruges 50 g. (eller mindre) og 2,5 dl mælk pr. pose = 3 portioner = 160 kcal pr. portion.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
Der står (hold fast) 100g margarine (smør) 2,5 dl mælk - pr pose (portion)
Forestil jer at gange dette op, hvis du ønsker at lave til mange mennesker.
Saucen FLYDER af FEDT (fy for den lede), men følges anvisningerne på deres produkt, så er der dømt fedt, men saucen er flydende og ikke lækker tyk...?
Jeg fik fortalt, at der KUN skal bruges en tynd skive fedt og IKKE 100g, som der står på posen; saucen bliver fyldt af fedt og meget tynd.
Nogen derude der har erfaring eller samme oplevelser. Billigt var det absolut heller ikke, og lige til at kassere bagefter. ØV! [:X]


Knorr bearnaise sauce har været på det danske marked i 40 år, og ubestridt den mest solgte, og spiste sauce i Danmark.
At saucen flyder af fedt, skyldes nok at du bruger en forkert margarine, og sødmælk, selv om der står på pakken at det skal være 1.5% mælk.
Jeg har aldrig oplevet det du skriver om, men så er det da godt, at man kan lave sin egen sauce, hvilket den bestemt ikke bliver mindre fed af.
Nu skriver du en tynd skive fedt, altså bruger du ikke de rigtige ingredienser, eller hvad?
Men prøv at skrive til Unilever, de giver gerne tips og vejledning.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Fjols, hvis du er utilfreds, så drop Knorr,
og køb en kogebog.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Laver den enten med en lille sjat fedtstof eller kun med mælk, for at den ikke bliver for fedtet. Synes generelt at béarnaise sauce bliver nemt fedtede.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Er naturligvis helt enig med Jaguaren 😃

Tjah!
http://gastromand.dk/opskrift-hjemmelavet-bearnaise-sauce/

Når det er sagt, har Knorr ikke meget med bearnaise at gøre og de skriver margarine siger jo det hele, men 100g smør er jo ingenting til en portion bearnaise:)
Prøv en hjemmelavet og du vender aldrig tilbage til e-numrene!
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Nu spiser jeg ikke selv sovs men når jeg laver den, laver jeg den i mikroen
en skål med ca 10 gram smør og så bare mælk, 2 min. på fuld kraft, stop og rør den igennem og så et minut mere.
Den bliver ligesom i en gryde, men der er næsten ingen fedt i.
tilføjet af

Den "lette" model..:

Kan med held laves på udelukkende letmælk. 🙂

ME.
tilføjet af

Har du varmet sovsen godt nok op

der er to ting at sige:
1 . Bearnaise sovs er er en fed sovs. Lavet fra bunden bliver den lige så fed som pulversovs. Der findes ikke let bearnaise, ligesom der ikke findes let oliven olie. Er man på kur eller ønsker at foregive at være fedtforskrækket i andre menneskers påhør kan man med fordel vælge en anden sovs med mindre fedt i som man så kan fremhæve overfor selvsamme mennesker er valgt fordi den er ihh så let og man hader fedt uhh så meget...de fleste kender sikkert melodien.
2 . Det smeltede smør blander sig først med sovsen når den er tilstrækkelig varm og sovsen bliver først tyk når den er tilstrækkelig varm. Vil man lave bearnaisesovs...og det er jo en lækker sovs...så varm den op til den tykner og bliver homogen.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="promillen" post=2741766]Hey - tak for dit, men det vil jeg overveje næste gang, men mit spørgsmål var egentligt nysgerrighed omkring:
Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
På grund af produktets egen vejledning, virker dybt underligt.
🙂[/quote]

Tjah!
Jeg indrømmer at jeg ikke bruger "Knorr,s" men "Blå Bånd,s" og der lyder opskriften/tilberedningen sådan her:
1. Pisk indholdet fra 1 pose ud i 1½ dl. koldt vand.
2. Lad sovsen koge op under omrøring og lad den simre i ½ minut
3. Tag gryden af varmen og tilsæt 50 g. smør/magarine, pisk indtil fedtstoffet er smeltet.
4. Server.


Men der står altså 100 g på pakken (købt i Netto) til 25,95 kr
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Når jeg laver den plejer den at blive ret god. Jeg kommer halvt så meget fedtstof i, og så lidt ekstra mælk. Det plejer at blive lækkert.

Det ville give mening, det er nemlig også det, middagsgæsterne sagde, men jeg fulgte opskriften på pakken, derfor ret sur over forkerte anvisninger... [:X]
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="promillen" post=2741759]Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
Der står (hold fast) 100g margarine (smør) 2,5 dl mælk - pr pose (portion)
Forestil jer at gange dette op, hvis du ønsker at lave til mange mennesker.
Saucen FLYDER af FEDT (fy for den lede), men følges anvisningerne på deres produkt, så er der dømt fedt, men saucen er flydende og ikke lækker tyk...?
Jeg fik fortalt, at der KUN skal bruges en tynd skive fedt og IKKE 100g, som der står på posen; saucen bliver fyldt af fedt og meget tynd.
Nogen derude der har erfaring eller samme oplevelser. Billigt var det absolut heller ikke, og lige til at kassere bagefter. ØV! [:X][/quote]

Knorr bearnaise sauce har været på det danske marked i 40 år, og ubestridt den mest solgte, og spiste sauce i Danmark.
At saucen flyder af fedt, skyldes nok at du bruger en forkert margarine, og sødmælk, selv om der står på pakken at det skal være 1.5% mælk.
Jeg har aldrig oplevet det du skriver om, men så er det da godt, at man kan lave sin egen sauce, hvilket den bestemt ikke bliver mindre fed af.
Nu skriver du en tynd skive fedt, altså bruger du ikke de rigtige ingredienser, eller hvad?
Men prøv at skrive til Unilever, de giver gerne tips og vejledning.

Nej du tager fejl, jeg brugte 100 g smør, den tynde skive var en gæst, der foreslog. Jeg har ikke forsøgt at skrive til Unilever, men gik ind på Knorrs egen hjemmeside, men der er ingen E-mail adresse, jeg kunne kun sende et brev.
Jeg var ikke ude efter et tips fra selve firmaet, men ønskede at klage over forkerte anvisninger på pakken. Jeg har jo gjort nøjagtigt som der stod, og saucen blev sjaske tynd og fyldt af fedt
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Laver den enten med en lille sjat fedtstof eller kun med mælk, for at den ikke bliver for fedtet. Synes generelt at béarnaise sauce bliver nemt fedtede.

Glad for at høre DIT svar, da du åbenbart kunne have de sammen erfaringer som min forleden. Tak for dette.
tilføjet af

Den "lette" model..:

Kan med held laves på udelukkende letmælk. 🙂

ME.

Tak for dit svar. Men efter min mening er det mængden af fedtet der er helt i skoven
tilføjet af

Har du varmet sovsen godt nok op

der er to ting at sige:
1 . Bearnaise sovs er er en fed sovs. Lavet fra bunden bliver den lige så fed som pulversovs. Der findes ikke let bearnaise, ligesom der ikke findes let oliven olie. Er man på kur eller ønsker at foregive at være fedtforskrækket i andre menneskers påhør kan man med fordel vælge en anden sovs med mindre fedt i som man så kan fremhæve overfor selvsamme mennesker er valgt fordi den er ihh så let og man hader fedt uhh så meget...de fleste kender sikkert melodien.
2 . Det smeltede smør blander sig først med sovsen når den er tilstrækkelig varm og sovsen bliver først tyk når den er tilstrækkelig varm. Vil man lave bearnaisesovs...og det er jo en lækker sovs...så varm den op til den tykner og bliver homogen.


Tak for dit tips - jeg ved at dette er en tyk sovs, men saucen blev tynd - dog fyldt af fedt
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="katrine-klausen" post=2741801]Laver den enten med en lille sjat fedtstof eller kun med mælk, for at den ikke bliver for fedtet. Synes generelt at béarnaise sauce bliver nemt fedtede.[/quote]
Glad for at høre DIT svar, da du åbenbart kunne have de sammen erfaringer som min forleden. Tak for dette.

Brugte du rigtigt smør eller et af de flydende produkter❓
Bearnaise er en meget fed og tung sovs. Det er ikke meningen at den skal serveres brandvarm og en ægte bearnaise er bygget på gammeldags smør.
Jeg har ofte lavet Knors sovs, både med de 100 gr smør de anbefaler samt med 50 gr. Jeg har aldrig oplevet at den har været for tynd.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="Jaguren" post=2741777][quote="promillen" post=2741766]Hey - tak for dit, men det vil jeg overveje næste gang, men mit spørgsmål var egentligt nysgerrighed omkring:
Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
På grund af produktets egen vejledning, virker dybt underligt.
🙂[/quote]

Tjah!
Jeg indrømmer at jeg ikke bruger "Knorr,s" men "Blå Bånd,s" og der lyder opskriften/tilberedningen sådan her:
1. Pisk indholdet fra 1 pose ud i 1½ dl. koldt vand.
2. Lad sovsen koge op under omrøring og lad den simre i ½ minut
3. Tag gryden af varmen og tilsæt 50 g. smør/magarine, pisk indtil fedtstoffet er smeltet.
4. Server.[/quote]

Men der står altså 100 g på pakken (købt i Netto) til 25,95 kr


Tjah!
Og jeg sidder her med en pakke Knorr-Béarnaise (også købt i Netto) med 4 breve a. 18 gram og på den står der under tilberedning/brug 50 gram margarine og (på pakken) som "tip" ønskes en mere fedtfattig/lettere sauce kan den tilberedes med mindre fedtstof.
Pakken kostede kr. 10-15,00 og er købt indenfor det sidste ½ år. Pakken er grøn, de gamle var røde (såvidt jeg husker) 🙂
tilføjet af

Kun mælk... og lidt for fylde

Hej,
Jeg benytter 3 dl Minimælk (øjemål) til sovsen.
Hurtigt op og koge, tag af 1 minut på en kold plade, derefter lade koge ved svag varme til tykkelsen er tilpads.
Virker den for tynd, slår jeg et æg ud og kommer i. Husk at den så skal op og koge igen og der skal omrøres meget.
Med venlig hilsen
Ieet
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Hmm!
Efter min personlige mening så SKAL bearnaisesovs være forholdsvis tyk og kraftig/syrlig i smagen, det er en nydelse til fx. en 350 gram.s T-bone med pomfrits & en god rødvin.

N.B.
Nu ved jeg så ikke om der her i virkeligheden er tale om et "felttog" mod "fed mad" eller bare mod bearnaisesovs. ❓
Der er jo mange andre fede sovse i dagens Danmark.
Eller er det et felttog rettet mod "Knorr" ❓
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Hmm!
Efter min personlige mening så SKAL bearnaisesovs være forholdsvis tyk og kraftig/syrlig i smagen, det er en nydelse til fx. en 350 gram.s T-bone med pomfrits & en god rødvin.

N.B.
Nu ved jeg så ikke om der her i virkeligheden er tale om et "felttog" mod "fed mad" eller bare mod bearnaisesovs. ❓
Der er jo mange andre fede sovse i dagens Danmark.
Eller er det et felttog rettet mod "Knorr" ❓


Jeg ved ikke hvad, men for ca. 36 år siden var Knorr bearnaise sauce i pakker med 3 breve, og omsætnimngen var ikke overbevisende.
Så fandt man ud af at putte 4 breve i pakken, til 3 breves pris.
Så skete der noget.
Men hvis man sådan lige har set sig sur på Knorr, så bør man nok lige tjekke firmaet, og hvad det står for.
Søg på Unilever, det er ikke småting der sælges.
Men ellers prøv Jensen`s bearnaise sauce, så får du fed sauce.
Visse slankeopskrifter anbefaler Knorr, men med reduceret fedt forbrug.
Men vil man være "trekantet", så kan man jo altid finde noget.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="Miniprofil888" post=2741782][quote="promillen" post=2741759]Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
Der står (hold fast) 100g margarine (smør) 2,5 dl mælk - pr pose (portion)
Forestil jer at gange dette op, hvis du ønsker at lave til mange mennesker.
Saucen FLYDER af FEDT (fy for den lede), men følges anvisningerne på deres produkt, så er der dømt fedt, men saucen er flydende og ikke lækker tyk...?
Jeg fik fortalt, at der KUN skal bruges en tynd skive fedt og IKKE 100g, som der står på posen; saucen bliver fyldt af fedt og meget tynd.
Nogen derude der har erfaring eller samme oplevelser. Billigt var det absolut heller ikke, og lige til at kassere bagefter. ØV! [:X][/quote]

Knorr bearnaise sauce har været på det danske marked i 40 år, og ubestridt den mest solgte, og spiste sauce i Danmark.
At saucen flyder af fedt, skyldes nok at du bruger en forkert margarine, og sødmælk, selv om der står på pakken at det skal være 1.5% mælk.
Jeg har aldrig oplevet det du skriver om, men så er det da godt, at man kan lave sin egen sauce, hvilket den bestemt ikke bliver mindre fed af.
Nu skriver du en tynd skive fedt, altså bruger du ikke de rigtige ingredienser, eller hvad?
Men prøv at skrive til Unilever, de giver gerne tips og vejledning.[/quote]
Nej du tager fejl, jeg brugte 100 g smør, den tynde skive var en gæst, der foreslog. Jeg har ikke forsøgt at skrive til Unilever, men gik ind på Knorrs egen hjemmeside, men der er ingen E-mail adresse, jeg kunne kun sende et brev.
Jeg var ikke ude efter et tips fra selve firmaet, men ønskede at klage over forkerte anvisninger på pakken. Jeg har jo gjort nøjagtigt som der stod, og saucen blev sjaske tynd og fyldt af fedt


Hvis du ikke kan finde hjemmesiden for Knorr, forstår jeg godt du generelt har problemer.
Der står også du kan maile til Knorr!
Hvor svært kan du lave det?
http://knorr.dk/#/produkter/sauce-breve/701/
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Hmm!
Efter min personlige mening så SKAL bearnaisesovs være forholdsvis tyk og kraftig/syrlig i smagen, det er en nydelse til fx. en 350 gram.s T-bone med pomfrits & en god rødvin.

N.B.
Nu ved jeg så ikke om der her i virkeligheden er tale om et "felttog" mod "fed mad" eller bare mod bearnaisesovs. ❓
Der er jo mange andre fede sovse i dagens Danmark.
Eller er det et felttog rettet mod "Knorr" ❓

Hvis det er et spørgsmål til mig - ja det er et felttog imod Knorr - hvad tror du selv?
Jeg er utilfreds for pokker
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="promillen" post=2742011][quote="Miniprofil888" post=2741782][quote="promillen" post=2741759]Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
Der står (hold fast) 100g margarine (smør) 2,5 dl mælk - pr pose (portion)
Forestil jer at gange dette op, hvis du ønsker at lave til mange mennesker.
Saucen FLYDER af FEDT (fy for den lede), men følges anvisningerne på deres produkt, så er der dømt fedt, men saucen er flydende og ikke lækker tyk...?
Jeg fik fortalt, at der KUN skal bruges en tynd skive fedt og IKKE 100g, som der står på posen; saucen bliver fyldt af fedt og meget tynd.
Nogen derude der har erfaring eller samme oplevelser. Billigt var det absolut heller ikke, og lige til at kassere bagefter. ØV! [:X][/quote]

Knorr bearnaise sauce har været på det danske marked i 40 år, og ubestridt den mest solgte, og spiste sauce i Danmark.
At saucen flyder af fedt, skyldes nok at du bruger en forkert margarine, og sødmælk, selv om der står på pakken at det skal være 1.5% mælk.
Jeg har aldrig oplevet det du skriver om, men så er det da godt, at man kan lave sin egen sauce, hvilket den bestemt ikke bliver mindre fed af.
Nu skriver du en tynd skive fedt, altså bruger du ikke de rigtige ingredienser, eller hvad?
Men prøv at skrive til Unilever, de giver gerne tips og vejledning.[/quote]
Nej du tager fejl, jeg brugte 100 g smør, den tynde skive var en gæst, der foreslog. Jeg har ikke forsøgt at skrive til Unilever, men gik ind på Knorrs egen hjemmeside, men der er ingen E-mail adresse, jeg kunne kun sende et brev.
Jeg var ikke ude efter et tips fra selve firmaet, men ønskede at klage over forkerte anvisninger på pakken. Jeg har jo gjort nøjagtigt som der stod, og saucen blev sjaske tynd og fyldt af fedt[/quote]

Hvis du ikke kan finde hjemmesiden for Knorr, forstår jeg godt du generelt har problemer.
Der står også du kan maile til Knorr!
Hvor svært kan du lave det?
http://knorr.dk/#/produkter/sauce-breve/701/

Hov hov KLOGE _ ÅGE - men tak for det, nu har jeg sendt dem en klage. Jeg kunne faktisk ikke finde adressen selv, men jeg kan normalt godt følge en opskrift - OG det SKAL være en tyk sauce med denne velkendte smag - ikke en tynd ulækkert fedtet flydende stads- totalt uædeligt og samtidigt farligt at spise
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="Jaguren" post=2742101]Hmm!
Efter min personlige mening så SKAL bearnaisesovs være forholdsvis tyk og kraftig/syrlig i smagen, det er en nydelse til fx. en 350 gram.s T-bone med pomfrits & en god rødvin.

N.B.
Nu ved jeg så ikke om der her i virkeligheden er tale om et "felttog" mod "fed mad" eller bare mod bearnaisesovs. ❓
Der er jo mange andre fede sovse i dagens Danmark.
Eller er det et felttog rettet mod "Knorr" ❓[/quote]
Hvis det er et spørgsmål til mig - ja det er et felttog imod Knorr - hvad tror du selv?
Jeg er utilfreds for pokker


Tjah!
Til at begynde med troede jeg at det var et felttog mod "bearnaisesovs", men lidt efter lidt ser jeg at det er mod "Knorr", men det vil klæde dig at holde dig til fakts ang. deres produkter.
N.B.
Måske har du med overlæg "misbrugt" et af Knorr,s produkter.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="promillen" post=2742012][quote="katrine-klausen" post=2741801]Laver den enten med en lille sjat fedtstof eller kun med mælk, for at den ikke bliver for fedtet. Synes generelt at béarnaise sauce bliver nemt fedtede.[/quote]
Glad for at høre DIT svar, da du åbenbart kunne have de sammen erfaringer som min forleden. Tak for dette.[/quote]
Brugte du rigtigt smør eller et af de flydende produkter❓
Bearnaise er en meget fed og tung sovs. Det er ikke meningen at den skal serveres brandvarm og en ægte bearnaise er bygget på gammeldags smør.
Jeg har ofte lavet Knors sovs, både med de 100 gr smør de anbefaler samt med 50 gr. Jeg har aldrig oplevet at den har været for tynd.

Hej, jeg brugte rigtigt smør + sødmælk. Jeg lavede alle 4 portioner, så fedtet var overvældende nede i gryden - HAHA. Ville jeg slanke mig, havde jeg ikke valgt denne sauce. Den er også ganske kendt for smagen - meen jeg tror at Knorr er overdrevet og slet ikke det bedste i Danmark. (nok det dyreste måske...)
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Tak til alle for denne dag i køkkenet - nu er jeg blevet en del klogere med mange gode tips og et par flade - 😖
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="Jaguren" post=2742101]Hmm!
Efter min personlige mening så SKAL bearnaisesovs være forholdsvis tyk og kraftig/syrlig i smagen, det er en nydelse til fx. en 350 gram.s T-bone med pomfrits & en god rødvin.

N.B.
Nu ved jeg så ikke om der her i virkeligheden er tale om et "felttog" mod "fed mad" eller bare mod bearnaisesovs. ❓
Der er jo mange andre fede sovse i dagens Danmark.
Eller er det et felttog rettet mod "Knorr" ❓[/quote]
Hvis det er et spørgsmål til mig - ja det er et felttog imod Knorr - hvad tror du selv?
Jeg er utilfreds for pokker

Godt nok, men derfor behøver du jo ikke spille dum?
Men din utilfredshed, rækker den også til Becel, Maizena, Omo, Oma, Frisko, BioTex, Zendium, Parfumer og deodoranter, Lipton, Maille, Helmanns osv?
Prøv nu lige at tage dig sammen, med dit korstog, og lad være med, oftere, at fortælle at du ikke kan piske lidt pulver sauce sammen, eller lave en risret, lasagne eller suppe.
Nej, jeg har intet med Knorr at gøre, men synes bare det er nemt, når man har travlt.
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

[quote="promillen" post=2742142][quote="Jaguren" post=2742101]Hmm!
Efter min personlige mening så SKAL bearnaisesovs være forholdsvis tyk og kraftig/syrlig i smagen, det er en nydelse til fx. en 350 gram.s T-bone med pomfrits & en god rødvin.

N.B.
Nu ved jeg så ikke om der her i virkeligheden er tale om et "felttog" mod "fed mad" eller bare mod bearnaisesovs. ❓
Der er jo mange andre fede sovse i dagens Danmark.
Eller er det et felttog rettet mod "Knorr" ❓[/quote]
Hvis det er et spørgsmål til mig - ja det er et felttog imod Knorr - hvad tror du selv?
Jeg er utilfreds for pokker[/quote]
Godt nok, men derfor behøver du jo ikke spille dum?
Men din utilfredshed, rækker den også til Becel, Maizena, Omo, Oma, Frisko, BioTex, Zendium, Parfumer og deodoranter, Lipton, Maille, Helmanns osv?
Prøv nu lige at tage dig sammen, med dit korstog, og lad være med, oftere, at fortælle at du ikke kan piske lidt pulver sauce sammen, eller lave en risret, lasagne eller suppe.
Nej, jeg har intet med Knorr at gøre, men synes bare det er nemt, når man har travlt.

What!!? Læs mit indlæg - læs og forstå. Jeg har skåret det ret meget ud. Alt handlede om anvisningen på pakken. Selvfølgelig handler det om Knorrs produkt her. Lær at stave og læse, før du forsøger at misforstå hvad jeg skriver.
Ikke min fejl du er ordblind!!!
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Uha-da-da!
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Hvordan laver du Béarnaise sauce, såfremt du bruger Knorr's egen?
Der står (hold fast) 100g margarine (smør) 2,5 dl mælk - pr pose (portion)
Forestil jer at gange dette op, hvis du ønsker at lave til mange mennesker.
Saucen FLYDER af FEDT (fy for den lede), men følges anvisningerne på deres produkt, så er der dømt fedt, men saucen er flydende og ikke lækker tyk...?
Jeg fik fortalt, at der KUN skal bruges en tynd skive fedt og IKKE 100g, som der står på posen; saucen bliver fyldt af fedt og meget tynd.
Nogen derude der har erfaring eller samme oplevelser. Billigt var det absolut heller ikke, og lige til at kassere bagefter. ØV! [:X]


Husk at een pose er beregnet til 3 portioner! Så skal man lave sovs til fx 8-9 personer så skal der bruges 1 pk. a. 3 poser og derfor mellem 150-300 gram smør/margarine!
tilføjet af

Fat svag

[quote="Karmeitza" post=2742150][quote="promillen" post=2742142][quote="Jaguren" post=2742101]Hmm!
Efter min personlige mening så SKAL bearnaisesovs være forholdsvis tyk og kraftig/syrlig i smagen, det er en nydelse til fx. en 350 gram.s T-bone med pomfrits & en god rødvin.

N.B.
Nu ved jeg så ikke om der her i virkeligheden er tale om et "felttog" mod "fed mad" eller bare mod bearnaisesovs. ❓
Der er jo mange andre fede sovse i dagens Danmark.
Eller er det et felttog rettet mod "Knorr" ❓[/quote]
Hvis det er et spørgsmål til mig - ja det er et felttog imod Knorr - hvad tror du selv?
Jeg er utilfreds for pokker[/quote]
Godt nok, men derfor behøver du jo ikke spille dum?
Men din utilfredshed, rækker den også til Becel, Maizena, Omo, Oma, Frisko, BioTex, Zendium, Parfumer og deodoranter, Lipton, Maille, Helmanns osv?
Prøv nu lige at tage dig sammen, med dit korstog, og lad være med, oftere, at fortælle at du ikke kan piske lidt pulver sauce sammen, eller lave en risret, lasagne eller suppe.
Nej, jeg har intet med Knorr at gøre, men synes bare det er nemt, når man har travlt.[/quote]
What!!? Læs mit indlæg - læs og forstå. Jeg har skåret det ret meget ud. Alt handlede om anvisningen på pakken. Selvfølgelig handler det om Knorrs produkt her. Lær at stave og læse, før du forsøger at misforstå hvad jeg skriver.
Ikke min fejl du er ordblind!!!

Ordblind.......... ❓
Og det skulle komme fra DIG, som ikke kan læse på en pap pakke, og piske nogle få gram pulver rundt i en gryde, og ikke kan google Knorr............. 🙁
At du, og din uvidenhed, nu er udstillet her på debatten, gør dig jo ikke ligefrem til det smarteste piskeris i skuffen.
At du skriver at Knorr sauce er farlig at spise, håber jeg du vil skrive i dit klagebrev til firmaet.
Men din sande identitet, fik jeg da sat på plads [->]
Hold du dig bare til fast food, det skal du jo ikke selv røre en finger for [ide]
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Brug 2 1/2 dl sødmælk og drop smørret - det giver en ganske udmærket Bearnaise - fin i konsistens og smag og uden alt det fede smør!
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Brug 2 1/2 dl sødmælk og drop smørret - det giver en ganske udmærket Bearnaise - fin i konsistens og smag og uden alt det fede smør!


Hvorfor dog Bearnaise bør være en rimelig tyk nydelse!
Jeg tillader mig lige at gentage denne opskrift:

http://gastromand.dk/opskrift-hjemmelavet-bearnaise-sauce/
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Gør ikke noget at den er fed, blot den ikke skiller så man kan se fedtet.........og det er ikke altid at en skvæt koldt vand kan samle den.
Desuden spiser man jo ikke ret meget, i forhold til hvis det var en sovs af frikadeller som man måske ydermere har piftet op med piskefløde.

[quote="CFrost" post=2742178]Brug 2 1/2 dl sødmælk og drop smørret - det giver en ganske udmærket Bearnaise - fin i konsistens og smag og uden alt det fede smør![/quote]

Hvorfor dog Bearnaise bør være en rimelig tyk nydelse!
Jeg tillader mig lige at gentage denne opskrift:

http://gastromand.dk/opskrift-hjemmelavet-bearnaise-sauce/
tilføjet af

Knorr sauce béarnaise

Så har du brugt 400 gr. smør og 1 ltr sødmælk. Jeg har aldrig prøvet at lave så stor en portion, men det burde heller ikke gøre nogen forskel.
Som jeg skrev har jeg aldrig prøvet at sovsen blev tynd. Har du overvejet at prøve igen med en enkelt pose ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.