8tilføjet af

Hmm

Hvis man nu siger at man har haft sex før man har fået sin ægløsning, og man så nogle dage senere får sin ægløsning, kan man så være blevet gravid?
Altså:
Sex --> ægløsning --> ingen sex -->❓(nu)
tilføjet af

ja da

Sædcellerne kan overleve i ca. 3 døgn.
tilføjet af

Mener at svaret et klart JA

JA! det tror jeg, forbi har læst et sted at sædsæller kan være levedygtige "oppe i en" ca. op til 3 (kan ikke huske hvor lang tid helt præcis) dage efter et samleje (en udløsning),.. og hvis man så får sin ægløsning i de dage efter, ja så kan man været blevet gravid.
tilføjet af

Noway.

ikke fordi jeg er specielt inde i det men hvis ægløsning er menstration så kan man umuligt været blevet gravid!
tilføjet af

Det kan godt ske

Ægløsning er ikke lig menstruation, ægløsning forekommer ca midt imellem 2 menstuationer!!! Og faktisk er der meget forskel på hvor længe sædceller kan overleve, det kan for nogens vedkommende være længere end 3 dage. Så man kan sagtens være blevet gravid ved at have haft sex og så få ægløsning nogle dage efter. Også selv om fyren ikke er kommet oppe i dig!!
tilføjet af

Charlotte har 100% ret!

;o)
tilføjet af

ABSOLUT JA

ABSOLUT JA!!
mandens sæd kan holde sig i live inde i kvinden op til 1 uge efter man har haft sex!!!
tilføjet af

hmmm...

Jeg tror bare i skal slå koldt vand i blodet. Afbrudt samleje er langt sikrere end sit rygte. Det er verdens mest udbredte præventionsmetode, og korrekt brugt er den 90% sikker (ligeså sikker som f.ex. pessar). I USA og Norge er den absolut pblandt de præventionsmetoder der anbefales. Men i Sverige og Danmark er der kørt en nærmest usaglig linie over metoden, nok fordi mange fyre lover mere end de kan holde...
Min kæreste og jeg har brugt metoden i perioder på flere år uden at "blive gravide", selvom vi har bollet mens hun har ægløsning (det er altid der hun har mest lyst).
tilføjet af

hallo!!

kæreste bbb
ja undskyld mig, men det er nok noget af det TÅBELIGSTE jeg endnu har hørt...
Der er ikke noget der hedder sikre perioder, men sikre MINUTTER... det er alt..
HVIS mandens sædkvalitet ellers er i orden,OG kvinden ellers har en normal og velfungerende cyklus...
Det er faktisk ikke altid der skal "en ordenlig ladning" til for at gøre en kvinde gravid,faktisk kan det ske UDEN manden får sæd afgang, da der under samleje bliver frigivet leve dygtige sædceller, også FØR manden får den egentlige sædafgang!!
Måske har du og din kæreste blot "været heldige" eller måske er der noget galt, hos en af jer så i i virkeligheden har svært ved at blive gravide-sammen!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.