9tilføjet af

WOW

Nu forstår jeg da bedre at min Sol Ikke ville åbne igår.:-)
Det er med dyb undren at jeg lige har læst at folk vil have soulmate ekskluderet og smidt ud af sol pga. hans meningers mod.Mange sprutter af arrigskab,få ser ham som et muntert indslag og endnu færre ser at det han skriver ikke altid er EGEN mening,men en måde at få folk til at tænke over tingene på.
Klart....det er da nemmere at forholde sig til en person der starter sit indlæg med; "Jeg synes",det er det da!!!!!
Jeg har ikke været her på SOL ret længe og er ikke vant til at skrive og udtrykke min mening til andre på den måde ,som man gør her.
Jeg har opdaget at nogle altid er negative,ligemeget hvilket emne,de svarer på.Andre kommer med et indlæg og når så adskillige har trøstet,givet et godt råd og på anden måde prøvet at hjælpe,ja så lægger de liige et nyt indlæg ud,lidt værre end det forrige...Nogle er altid positive,hvilket er dejligt og andre forstår bare ikke noget som helst og sviner alle til.
Det jeg så ser i dag er en gruppe(ikke alle).... som i samlet flok behandler en meddebattør på nøjagtig samme måde,som de selv føler sig behandlet.SMART..Rigtig godt gåetog med dyb undren ,endda enkelte ,der ikke engang i egne indlæg,giver udtryk for modenhed nok til at kunne udtale sig.Jeg er ikke pro/kontra soulmate,men han rusker da op i tingene og det er vel meningen med dette forum.At man udveksler meninger om dit og dat og det kan vel for søren foregå uden at blive hadske og "ride med på bølgen."
Knuz til alle med ønske om en god aften.
tilføjet af

Nej til eksklusion

Til "vibemus",
Du skriver: "Det er med undren, at jeg lige har læst, at folk vil have Soulmate ekskluderet og smidt ud pga. hans meningers mod".
Efter min mening er Soulmate da ikke modig. Det kræver absolut intet mod at deltage i en debat som denne. Enhver tåbe kan tilkendegive hvad som helt uden at løbe nogen risiko (medmindre man direkte overtræder straffelovgivningen naturligvis). Soulmate kan tilkendegive sine egoistiske, racistiske, homofobiske, provinsielle, sexistiske synspunkter uden videre. Det kan man da ikke kalde modigt. Nej, man er modig, hvis man tør skrive sine synspunkter i et læserbrev i avisen. Eller hvis man tør gå aktivt ind i politik og kæmpe for det, man tror på. Men når man deltager helt anonymt i en tilfældig debat på Internettet, er man ikke modig. Man er vel snarere ensom.
Det skal fastslås, at jeg ikke tilhører den gruppe, der mener, at Soulmate skal ekskluderes. Debatten bør naturligvis være åben for (næsten) alle. Men jeg mener nu ikke, at Soulmate er noget muntert indslag, medmindre man finder det morsomt, når manden sårer og tilsviner andre mennesker. Der er ingen tvivl om, at manden opnår en vis personlig tilfredsstillelse herved; men selv finder jeg det yderst primitivt og slet ikke befordrende for en ordentlig debat.
tilføjet af

Modighed

Jeg ville da gerne skrive læserbreve i aviser, men det kræver navn og adresse og det er en invitation til "sanktioner" fra meningsmodstandere.
Vi har jo ikke alle mulighed for boddyguards.
Det er jo heller sikkert at de få rigtig modige har ret i alt, selvom de selv mener det.
Man har vel lov til at stille spørgsmål; intet er vel for helligt til at debattere, uden at fordømme på forhånd.
Lad enhver her selv afgøre hvad der er rigtigt og fair.
Jeg ser Sols debatsider som et suplement til den offentlige debat og en mulighed for at lufte sine fustrationer mod dem med den "korrekte" mening om alt.
Jeg synes også at mange indlæg er helt hen i vejret, men så har man jo lov til at debattere.
Hvis nogen har et rigtigt dårligt argument, ja så klager de over stavningen og trækker de sig stille og roligt fra den debat.
Der var også mange der ville have lukket munden på Glistrup i 70erne, men han afdækkede dog en hel del ilde hørte sandheder. Nogle af hans såkaldt racistiske påstande var jo ikke helt hen i vejretl, viser historien.
tilføjet af

STOP denne diskution

Der er absolut ingen grund til at lave et nyt emne ud af nødagtig det samme som er under diskution allerede...
Hvis i absolut skal blive ved med at diskutere det selvom vi har fået et klart svar fra sol.dk om at stoppe, så skriv i det mindste det rigtige sted så der er lidt styr på det hele...
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10;conference=118;posting=42458
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

københavneri og sjællandnisme

Du kan sørme det der med fine ord, desværre så evner du ikke at komme med et budskab, kun negativiteter.
Du fatter ikke at alle meninger har en pol og hvis den ene mening forsvinder så går den anden til grunde.
Jeg vil se frem til at du fremlægger noget possitivt som vi alle kan være enige i.
tilføjet af

må nok ændre mit syn på kvinder

Hrmmmm du kommer hele tiden bag på mig.
Det er ikke så meget fordi du mener jeg har ret til være her, det er nok fordi en enkelt for første gang kan følge min motiver meget langt, alle kvinder er måske ikke så dumme som jeg troede :-).
Nå spøg til side tak for din såkaldte støtte, der er ulykkeligvis langt imellem.
tilføjet af

Vågn op!

Du er vist den eneste, som opfatter mit indlæg som negativt. Mit budskabet står vist også ganske klart for de fleste. Jeg skriver netop, at enhver naturligvis skal have ret til at fremkomme med sine synspunkter. Det er da et positivt indlæg, som de fleste burde være enige med mig i. Ok, jeg skriver også, at du ikke er modig. Den slags bryder du dig naturligvis ikke om at høre. Du sidder jo trygt på din kontorstol og føler dig enormt modig. Efter min menig kræver deltagelse i debatten da ikke mere mod end at købe en kvart liter piskefløde i Føtex (her er der trods alt en fare forbudet med gå- eller køreturen til og fra supermarkedet; endvidere kan der være visse sundhedsmæssige konsekvenser forbundet med indtagelse af et så fedtholdigt mejeriprodukt).
Vågn op, kære Soulmate. Der er en verden uden for sognet.
tilføjet af

Du er helt væk

Du har så travlt med at skrive ingenting at du ikke læser hvad andre skriver.
Hvad er det for noget med "mod" du hele tiden kværner i det kræver sku da ikke mod at sige sin mening.
Det gør det derimod på side op og ned at fylde andre med løgnehistorier, det kræver mod at "tillade" andre som du siger at have en mening selv om den er dybt åndsvag.
tilføjet af

Nå!!!

Det er vist dig, der er "helt væk"... Som en anden person skrev et helt andet sted på debatten, så har du vist igen haft gang i stofferne. Prøv at læse hele debatrækken her igen, og du vil se, hvor ordet "mod" dukker op. Hvor svært kan det være?
Jeg vil nu bevæge mig ud under den rigtige sol. Måske skulle du overveje at gøre det samme. Frisk luft og sol på kroppen giver energi og positive tanker.
tilføjet af

Uha!!!

Uha!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.