7tilføjet af

Kan kendte udnytte de er kendte?

Er det ok at de kendte udnytter deres status til at lave alle mulige andre ting. F.eks. når man ser på sådan en som Jennifer Lopez der bliver kendt som sanger. Nu går hun sørme igang med at designe tøj, parfumer og meget andet. Er det at gå for meget på kompromis med sig selv eller er det ok?
Personligt synes jeg at de går for meget på kompromis med deres integritet.
tilføjet af

For Meget!!!

Jeg synes det er utroligt, at bare fordi man er kendt, skal man åbenbart også have sine egne kollektioner, og Parfumer!! Og de eneste man ser der udnytter disse chancer for ekstra berømmelse er dem som i forvejen er mest fremme pga. deres udseende!! Man kunne aldrig tænke sig en som Mick Jagger der begyndte at desige både tøj og duft!!! Men så længe der er nogen som er dumme nok til at købe deres lort, kan jeg godt forstå de udnytter muligheden for en ekstra skilling (som om de har brug for det)!!!!
tilføjet af

Ja da!

Det er da helt okay, at udnytte at man er kendt, og gå ind i andre brancher. Hvorfor skulle de kendte ikke have lov til det. Vi andre har da også muligheden for at gøre, hvad vi vil.
Hvis der er nogle, der har "ondt i røven". Kan de jo bare lade være med at købe deres produkter.
Det kan i hvert fald ikke bringe mit "pis i kog", Undskyld udtrykket (til sarte sjæle)
God dag!
tilføjet af

attention whores.....

de er grådige...de ved folk vil have mere og det er hvad de udnytter...
grådighed er en del af verden
tilføjet af

tjaaaaah...

hmm.. i princippet er det vel ok.. men det lidt nederen eftersom du skal tænke på at der måske sidder mindre kendte designere af tøj etc. derude som sikkert er lige så talentfulde men de kommer måske ikke frem med deres ting. Så er det lidt bittert at se at bare fordi en person er kendt kommer han hun nemmere frem ligemeget hvor stort eller lille talent de har indenfor deres område.
tilføjet af

NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det for meget at man også skal til at høre om deres selv designed ting hvem der ikk er enig med mig er nogen nar hoveder

P.S. Jennifor Lopez er en luder................................................................................................................................ slut
tilføjet af

Jaco

Kære Jaco....
jeg er enig med dig om at de ikke skal udnytte og misbruge kunst for at være multi-millioner og berømte på vores bekostninger og ødelægge noget som forebeholder civile´s rettigheder.....
(jeg syntes det grimt og sige luder.....for det får man ikk noget ud af)..
Hilsen Mille
tilføjet af

That's life

Sådan er livet til tider.. oftest så uretfærdigt ;o) ,men det er dog sådan det er.
Har man muligheden for at realisere en gammel eller ny drøm, så gør man da det. "De Kendte" har så den fordel, at de ikke behøver helt den samme form for PR i forbindelse med opstart i en ny branche, da de allerede "er et navn".
Hårdt og beskidt, det er det,livet kan være.. men vi kan jo godt lide det alligevel ;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.