16tilføjet af

Findes der slankepiller der VIRKER????

Hej.... Findes der overhovedet nogle piller, der virker i den efterhånden ENORME jungle af slankepiller?
Det er røv irriterende at man endelig taber sig lidt, hvorefter man tager det dobbelte på så snart man stopper, og en masse af pillerne har overhovedet ingen virkning!
tilføjet af

Næ.............

Er ikke sikker.
tilføjet af

svært spørgsmål

Det er desværre de færeste der virker. Jeg har haft lidt held med magnesium kapsler, da det åbenbart skulle minske trangen til søde sager. også lidt med biodrain, men tror mest, at det skyldes, at man skal indtage enorme mængder af vand. Det eneste der hjalp mig var at spise, til jeg ikke følte sult mere, istedet for at spise til jeg var mæt. Spiste også lidt mere grønt, på trods af min aftale med kaninerne. Tabte 13 kg på 5 måneder. Håber det hjælper og god fornøjelse
tilføjet af

Vægtkonsulenterne

Kære dig,
jeg tror ikke på at der er nogen slankepiller der kan hjælpe dig med et vægttab. Det er spild af penge at tro det.
En der står mig meget nær besluttede sig for 8 måneder siden at tabe sig. Hun havde prøvet mange piller og sunde kure, intet synes at virke og hun faldt tilbage. Men for 8 måneder siden valgte hun at melde sig ind i vægtkonsulenterne, de kunne til det ugentlige møde give hende rådgivning og støtte med på vejen. Hun har nu tabt sig 24 kg og er blevet en smuk og slank kvinde. Hun fortæller mig at det er en nem kur som ikke er svær at overholde, for der er stadig plads til god mad i kuren. :-)
Held og lykke
tilføjet af

Lyder spændende..

Det lyder meget spændende, men jeg er alene med mine 3 børn det meste af dagen, og har stort set ingen muligheder for at komme hjemmefra! Og det med at veje maden og tælle kalorier er der simpelthen ikke tid til i min hverdag!
tilføjet af

Ja det gør der.

Jeg snakkede med min veninde som havde taget disse slankepiller der hedder Therma power. Dem begyndte jeg også på, da jeg kunne se hun havde tabt dig rigtig meget. Jeg kunne godt styre det, og jeg tabte mig også en del. Jeg oplevede ingen bivirkninger eller lignenede?
Therma power købte jeg over nettet, og de er nu blevet ulovlige. jeg mistede ikke mad lysten af dem eller opførte mig anderledes end normalt.
men ja - der er nogen der virker.
tilføjet af

therma power

Jeg spiste disse piller, fulgte indlægs seddelen i dem, men jeg tabte mig overhovedet ikke, jeg var ligeså sulten som altid:)og jeg blev ikke hyper af dem som nogen gør, jeg kunneikke mærke forskel om jeg tog dem eller ej. Så spar for gud skyld de penge. De er også utrolige farlige. Lige et indlæg til hvor farligt det er at spise slankepiller generralt, en af mine forældres venner spiste slanke piller i hns yngre år, men han skulle have en ny nyre pga det. Tænk overdet piger og drenge!!
tilføjet af

Hvor kan man købe

hvor kan man købe det hvis det skal virke ordenligt'?
og hvad form nogle virker'?
tilføjet af

Ja da

Jan r suvræn te at få fat i sådan piler men di r ulolig[:*(]
tilføjet af

hjæææælp!!!

jeg har bestilt nogle piller fra slimmer.dk
det skulle være slanke piller 100% naturlige
ingen skadestoffer. men jeg har bestilt dem fra
slimmer.dk, der er gået virkelig langtid men
jeg har ikke fået dem???
er der andre derude der har erfaring med om det overhoved
er en sikker side man bestiller sine varer fra? og virker pillerne??
please svar mig derude😖
tilføjet af

Vedr. vægtkonsulenterne.

Jeg har selv prøvet vægtkonsulenterne, og det virker altså. No shit. Det eneste de "glemmer" at fortælle dig, er at man skal indtage 600gr. grøntsager om dagen. 300gr til frokost og 300gr til aftensmaden. Jeg skal lige love for at man bliver træt af gulerødder og tomater! Der er nemlig kun nogle grøntsager der "tæller".
Jeg kunne til sidst ikke overskue det og måtte simpelthen droppe det inden jeg selv blev til en kanin. Jeg nåede at tabe 10kg.
Til gengæld vil jeg anbefale dig at prøve weightwathcers. Det er sgu da til at finde ud af, selv med 3 børn. Du må faktisk spise alt, det er bare et spørgsmål om hvad du prioriterer. Mad eller slik. Jeg er selv et mad-øre!
De er så søde til deres møder og deres opskrifter er lækre og nemme. Desuden er de somregel ret hurtigt lavet.
Jeg går der stadig og har indtil videre tabt mig 20kg.
Gå ind på deres hjemmeside og læs hvad der er for nogle.
www.weightwatchers.dk
tilføjet af

Jeg prøvede Xenical og er godt tilfreds

Jeg har forsøgt mig med slankepillen Xenical og den synes jeg virkede ret godt. Jeg fandt ud at det ikke nytter at spise fed mad, når man tager pillen fordi det kan man mærke med det samme. Så langsomt lagde jeg automatisk mine spisevaner om og jeg har nu tabt mig så meget, at jeg ikke tager Xenical længere. Føler ligesom ikke at jeg har behov for det længere fordi jeg spiser sundere. En side jeg ved man kan få det igennem er www.euroclinix.dk. Der fik jeg igennem et par gange, fordi de leverer lige døren. Men der findes sikkert også andre sider derude.
Held og lykke med vægttabet 🙂
Knus Miriam
tilføjet af

Det er kun den hårde vej frem der virker - ikke slankepiller

Jeg har selv en del erfaring med slankepiller og kan kun sige at det ikke virker på kot sigt. Du er nødt til at bide i det sure æble og prøve med sund kost og motion. En generel livsstilsomlægning er det eneste der virker. Man kan læse en del om ingredienserne i slankepiller og videnskabelige forsøg på : http://slankepiller.eu/slankepiller-der-virker/ og umiddelbart er der ikke noget der tyder på at der findes nogen virkelig effektive slankepiller, med mindre man er villig til at betale en dyr pris i form af kraftige bivirkninger og tilbagefald til fedme efterfølgende.
tilføjet af

Hej Miriam.

hey🙂kan jeg godt gå ned på apoteket og købe i slankepiller du har spist?
og hvad ligger prisen på? knus :))
tilføjet af

God erfaring med slankepiller

Hej slimmer.dk
Nu er det lang tid siden du skrev indlægget, men hvis der er andre som har samme problem, tænkte jeg på at dele lidt ud af min erfaring.
Jeg besluttede mig for over et år siden at tabe mig og begyndte at spise mindre og dyrke motion. Jeg tabte mig da i den første periode men gik lige som i stå efter 3 måneder. En god kollega anbefalede mig så at prøve med slankepillen xenical og den har jeg så taget i lidt over et halvt år nu. Jeg kan virkelig se en forskel og min trang til junk og andet er næsten forsvundet. Mine toiletvaner er ændret og jeg skal derud når jeg har spist, men det er ikke noget der er generende og jeg vil fortsætte med pillerne indtil jeg når mit ønskemål.
Da min læge er meget gammeldags og klarer de fleste sygdomme ved at anbefale en panodil, ville jeg ikke gå derigennem. Jeg brugte noget tid på nettet og fandt hjemmesiden www.meds4all.dk hvor jeg ringede til dem inden jeg ville bestille. Damen jeg snakkede med virkede sød og var meget hjælpsom så jeg besluttede for at bestille hos dem. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg har bestilt et par gange og fået mine slankepiller allerede dagen efter på nær en gang. Der skrev jeg til kundeservicen og de var hurtige med at svare om at leveringen var en dag forsinket. Hver gang jeg modtager mine piller, skriver jeg altid en email til dem for at sige tak for servicen. Det kommer bag på mig hver gang hvor let det er :)
Jeg har været heldig ikke at opleve nogle problemer og har hørt skrækhistorier om folk som bestiller men ikke modtager det rette eller slet ikke modtager noget. Det er ihvertfald ikke tilfældet hos www.meds4all.dk.
Held og lykke derude!
Mvh Britt
tilføjet af

Tak for rådet

Jeg har prøvet xenical igennem http://www.meds4all.dk og synes bestemt de virker og at det er en god service.
Kh Louise
tilføjet af

Findes der slankepiller der VIRKER????

Det er røv irriterende at man endelig taber sig lidt, hvorefter man tager det dobbelte på så snart man stopper, og en masse af pillerne har overhovedet ingen virkning!

Sig mig engang, hvad havde du forestillet dig? At du fortsætter med at tabe dig efter at du stopper med pillerne?
Du skriver at du taber dig når du tager pillerne, og at du tager på igen når du ikke tager pillerne. Jamen, så virker de jo. Hvad er problemet?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.