8tilføjet af

"sandhedens time"

I aften starter der et - på dansk tv - nyt program. "Sandhedens time" hedder det, og handler om at en tilfældig dansker får mulighed for at vinde nogen penge ved at svare på en række spørgsmål om sig selv.
Helt præcist står der om programet:
"Dan Hansen er 24, arbejder ved telegraftropperne i Fredericia og er bosat i Odense med sin kæreste Ada. Dan har været igennem en løgnedetektortest, og ud fra denne er der nøje udvalgt 21 spørgsmål, som skal besvares sandfærdigt foran familie og venner i et fyldt tv-studie. Når en deltager i programmet afslører hemmeligheder på stribe, er det umuligt at spå om reaktionerne fra venner og familie.
Det får vi allerede at se i den første udsendelse af programmet, som mange steder i verden er blevet kaldt det mest kontroversielle program på tv nogensinde. Med sig i studiet har Dan sin mor, far, kæreste og bedste ven, og der er al mulig grund til at se med, når Dan Hansen jagter den store hovedgevinst på 500.000 kroner."
Jeg har mange gange i løbet af de sidste uger set reklamen for dette tv-program, og det er nogen ret nærgående og ubehagelige spørgsmål at skulle svare på - foran sin familie...
Jeg kan ikke lade være med at undre mig over hvad der får folk til at stille op i den slags programer.
Er det pengene, eller de "15 minutters berømthed" de jagter??
Personligt ville jeg aldrig stille op i sådan et program, og den eneste grund til at jeg nok ser lidt af det i aften er så jeg med sikkerhed kan sige at jeg synes det er åndsvagt.
Skal du se det??
Kunne du forestille dig at stille op i sådan et program?? Og hvorfor??
Mis
tilføjet af

aner det ik'

men jeg er da ligeglad.
Jeg har ventet på det LÆÆÆÆÆNGE!
Glæder mig, Muhahahahahhahaha!!
Men nææ.. jeg vil aldrig stille op til det..
500.000 kr er sku ik det værd.
Men lad os se hva der sker ik?
Håber at der overgår mine forventinger!
tilføjet af

Hvorfor??

Hvorfor skal du se det??
Jeg spørger udelukkende fordi jeg er nysgerrig, og gerne vil have nogen nye input, og høre nogen meninger, der kan få mig til at tænke over mine egne...
Mis
tilføjet af

HEFTIGT!!!

Der har du svaret..
Endelig fik jeg det set.!
Der blev sat gang i adrenalinen på mig gennem hele showet..!
Jeg nød det og frydede mig, og ærgede mig godt og grundigt igennem. plus det var lærerigt;
Hvordan? Jo.. man kan aldrig stole på en fyrs "hvalpeøjne"..
Det sku nyt!
håber det var svar nok , ellers kan du spørge mere til det :D
tilføjet af

Hvordan kan de bevise

hvis man lyver? Er den løgndetektor så 100% sikker i den sammenhæng?
tilføjet af

Efetrskrift

Jeg fik ikke lige set det sidste spørgsmål (lavede mad)...
Nå, men det var lige så ligegyldigt som jeg havde forventet jeg ville synes det var, og det er ikke noget jeg fortsat vil bruge mine onsdage på...
Noget jeg dog ikke helt fik fat i var, hvorfor de klappede??
Manden sad og indrømmede at han havde været til en protistueret!! og de klappede!! Men det er nok mig der er lidt naiv på dt punkt. Kan bare ikke helt forstå det der med at betale for sex.
Han sagde at han ville toturere et andet menneske - hvis hans job krævede det - og de klappede...
Nå... Jaja, fred være med det, jeg behøver ikke se det igen!!
Mis
tilføjet af

Tak for svar!!

Jeg synes det er godt at få nogen andres meninger!!
Men jeg forstår det stadig ikke helt. Deler slet ikke din opfattelse - hvilket jo ikke gør din opfattelse mere rigtig eller forkert end min - bare anderledes.
Men så ved du jo hvad du skal lave de næste mange onsdage 🙂
mis
tilføjet af

LIDT udenfor emnet... Men...

Kan man se afsnittene på nettet?
tilføjet af

Er det fordi i er for bange for jeres egne hemmeligheder, i ikke kan lide programmet?

Hmm.. jeg følger lige lidt med på den her tråd, for jeg forstår slet ikke de reaktioner, jeg har mødt så mange gange - at folk er modstandere af programmet, synes emnet er forkasteligt og spild af tid.
Alle folk lyver og alle har hemmeligheder, tænk sig at turde satse og indrømme alt for en sum penge, det synes jeg er beundringsværdigt og jeg håber hver gang de får pengene, for at underholde mig i en time.
Selvfølgelig klapper vi over at manden ville torturere og er gået til prostitueret, eller selv hende den sidste, hvis kæreste efter min mening ikke lige giver ophav til et langt og tillidsfuldt (men også kedeligt) samliv med hus og børn sammen med hende - han er BAAAD news, og hun kommer helt sikkert til at brænde nallerne på ham fordi hun er for usikker på sig selv og ikke ser ham som en ligemand.
Men sandheden er, at det nok er laaaaaaangt de fleste gode soldater, der kan svare ja til spørgsmålet om totur. Utrolig mange mænd har været til prostitureret, hvorfor skulle det ellers være en virksomhed, der stadig florerer?
Så jeg synes ikke det er forkasteligt at de indrømmer det. Har derimod en ide om, at de mennesker, der synes programmet er forkasteligt, selv sidder inde med en masse hemmeligheder af lignende kaliber, hvor de mener, at de hellere ville dø end at andre skulle kende dem? Eller er jeg helt gal på den?
Selv er ret ligeglad med de hemmeligheder de afslører, er sikker på at der værre folk derude, så hvis de vil afsløre alt det for at vinde penge, så synes jeg bestemt de fortjener det.
Tak til deltagerne for at turde gøre det, synes det er feeeedt underholdningsprogram.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.