2tilføjet af

Integration er det.....?

Integration. Betyder det at alt det der kendetegner Danmark skal ændres, bare fordi der kommer fremmede ind i landet.
Hvor meget skal vi danskere skrotte for at tilfredsstille indvandrene?
Det er i høj grad op til hver enkelt om han/hun vil integrere sig i samfundet, men det næmmeste er jo bare at skyde al skyld fra sig og så hævde at det hele er samfundets skyld.
Jeg kender flere indvandrere, fælles for dem alle, er at de tidligt opdagede at vejen frem i Danmark, var at lære sproget og så i øvrigt at overholde gældene lovgivning.
PRØV DET, DET VIRKER!
tilføjet af

Mis-informationsministeren...

Tak for dit bidrag til en mere nuanceret debat end dén, mis-informationsministeren lægger op til!
Heldigvis formår de fleste indvandrere at overholde lov og orden, ligesom de fleste danskere i udlandet også gør. Men der findes jo brodne kar allevegne, og det er desværre dem, man oftest hører om. Folk vil desværre hellere forarges end glædes...
tilføjet af

indvandrer

hvad har du som dansker skrottet for indvandrer???
Jeg er bare så træt af folk, som hele tiden går efter de svageste i samfundet bare fordi de selv har det dårligt af diverse årsager. De fleste danskere har gjort indvandrer til et problem, de ikke var.
Hvorfor er det så svært at acceptere at der skal være plads til alle på denne klode? Hvis vi bare kunne lade hinanden være i fred og leve det korte liv vi egentlig har fået tildelt på denne jord - som vi selv ønsker at leve det - så ville alt være godt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.