3tilføjet af

Caroline er ved at tabe

i semifinalen i New Haven til Dementieva. 1-6, 6-3 og 0-2 står der pt. Caroline laver mange fejl og ser slidt ud.
Som jeg skrev i den anden tråd; hun er slidt op før US Open.
tilføjet af

Jeg har da aldrig, aldrig set noget lignende

helt nede, så hænger Caroline Wozniacki på med det yderste af neglene og kommer ind i sættet igen. Og får ovenikøbet 3 (TRE) matchbolde, men smider dem væk! Er også helt nede med 0-3 i tiebrak'en men kommer helt utroligt tilbage igen-igen og vinder tie-braken 7-5.
Dvs kampen 1-6, 6-3, 7-6(7-5).
Jeg har aldrig set nogen tennisspiller have sådan en vinderpsyke. Den eneste, jeg lige kan komme i tanker om med tilsvarende vinderpsyke må være Peter Schmeichel.
Og hvem siger, at Caroline kun kan spille fra baglinien? Da hun var allerlængst væk fra at være inde i kampen, så angriber hun foran nettet - FLOT!
MEn puha, det blev godtnok noget af en marathonkamp, må vel have varet over 3 timer?
tilføjet af

Og det var ikke fordi

at Dementieva spillede svagt. Teknisk har Dementieva alle Carolines styrker - og så lidt flere strenge at spille på. I nat viste russeren, at det BESTEMT ikke er en tilfældighed, at hun blev olympisk mester, Dementieva spillede både STÆRKT, aggresivt og klogt.
Men da de kommer helt derud, hvor de ryster over hele kroppen og kun har psyken tilbage - så er det tydeligt, at Wozniacki er gjort af et helt andet stof end russeren. På det mentale er der INGEN tennispiger, der kan slå Caroline Wozniacki, det må man sige, hun viste idag! (i nat 😉).
tilføjet af

Medierne sover godtnok

Kun på sporten.dk - hvor man skal lede virkelig længe - er Carolines kamp nævnt som en beskeden notits.
Det er da det rene galmatias, når det nu var en af de mest medrivende kampe i år.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.