22tilføjet af

Skal /skal ikke / timepriser

Jeg er blevet spurgt om jeg vil lave en ny carpport uden regning for en bekendt til min onkel. Jeg syntes ikke jeg har så meget tid for vi skal snart ud at rejse og vi venter barn inden så længe. Min onkel vi gerne have jeg skal lave arbejdet for hans bekendt billigt. Jeg tror det er fordi at han ser op til hans bekendt som vist nok er direktør i et stort firma. Han har tit snakket om hans bekendt og har en gang været inviteret på en øl hos ham, noget han stadig snakker meget om når vi i familien er sammen med min onkel. Tja, jeg syntes det er lidt underligt at man kan se noget særligt i det.
Nå men altså, min onkel vil have mig til at bygge direktørens carport billidt så min onkels ´status´ vil stige overfor direktøren 🙁 Min onkel siger at jeg ik må tage mere en 100 i timen men jeg er vandt til at´tjene meget mere når jeg arbejder i min fritid. Jeg mener ik jeg skal underbyde hvad andre tager i times sort, så jeg vil gerne høre hvad andre herinde tager når de arbejde sort? Jeg har før tjent omkring 270 i timen når jeg har givet pris på et arbejde i fritiden og synte skun det er rimligt så hvorfor i alverden skulle jeg bruge min kostbare fritid på at arbejde for næsten kun en tredjedel for en velhavende direktør. Det gir sgu ikke mening syntes jeg? Jeg syntes manden skal have lov at betale mig en god hyre eller han kan bare for et firma til at lave arbejdet. Jeg ved at sidste år fik min onkels bekendt lavet en stor tilbygning og anlagt ny have med havedamme og japanske træer og buske af polakkere som han betalte 60 i timen. Det praler min onkel med. Men nu er polakkerne rejst hjem og så er det jeg kommer ind i billedet 😖 Jeg har fast arbejde og laver mest akkord arbejde, men min timeudbetaling er 190 i timen. akkorderne ligger som regel på omkring 250 til 280 i timen.
'
mvh
søren🙂
tilføjet af

!!!

Hvad syns du selv??? Hvis du spørger dig selv, hvad er svaret så??
tilføjet af

stop det pjat

Skulle du give di onkel status ved at du arbejder som underbetalt,
Hva fanden har han tænkt sig....."onkel"
tilføjet af

Øjjj, den er nem...

Du bon'er den fattige direktør 100 i timen, og så bon'er du ellers onkel for det resterende.
Så kan onkel jo nemt blære sig overfor sin overklasse-ven med at han kan skaffe håndværkere til ingen penge, bare han husker at han ikke skal fortælle direktør-vennen om diff'en....
Og som den store sidegevinst vil onkel garanteret aldrig nogensinde prøve at udnytte dig igen..
tilføjet af

Sidste år

Sidste år hjalp min onkel sammen med mine 2 fættere, min kone og jeg med at flytte fra vores gamle leglighed til den nye vi bor i nu som ligger på fjerde sal. Underforstået, så betyder det at jeg skylder min onkel en tjeneste. Det i i al fald såsdan han altid tænker. Beregnende. Jeg ville ik tøve med at hjælpe ham hvis det var ham der skulle have bygget en carport, og så ville jeg da heller iki tage penge. Men han ser jo op til hans ´ven´som jeg iøvrigt slet ik bryder mig om. Han er lidt stor i slaget og hilser aldrig når jeg besøger min onkel og så taler han grimt om os der laver manuelt arbejde. Hans snak går altid på hvordan han kan få folk der er ansat under ham til at springe og han elsker at snakke om folk han lige har fyret.
Altså jeg vil jo på den ene side gerne hjælpe min onkel, men sgu ik så gerne være til grin for hans bekendt.
Ellers nogen erfaringer med hvad andre tager i timen sort?
mvh
søren
tilføjet af

God idé

🙂
tilføjet af

Når jeg læser dette står det klart at:

Du mangler rygrad,😮 Kan du mon løfte hamren.😃
tilføjet af

Timepris igen igen

Har du råd til at gå på arbejde med din sorte timeløn???
😖
tilføjet af

Fast pris!

Det lyder som din onkel og hans ven vil udnytte dig.
Om du vil arbejde for en flad hundrede lap skal du selvom. Jeg ville nok holde mig til det jeg som regel tager ved sådan et arbejde. Er det muligt at give en fast pris på opgaven, så er det langt det bedste, for så ved kunden på forhånd hvad det vil koste ham, og der er ingen sure miner eller misforståelser når betalingen skal ske. Altså, aftal en fast pris inden du går igang, og aftal at få pengene udbetalt i rater efterhånden som opgaven skrider frem!
Det lyder som at du har ret godt styr på priserne siden du tjener det du skriver. Her ligger jeg ret tæt op ad dig.
Personligt ville jeg holde mig langt fra din onkels ven. Det lyder ikke som at der vil komme noget godt ud af det.
Hld og lykke med det 😉
tilføjet af

Du har ret.

Vi er helt enige.
Dernæst :
Hvorfor skal Søren lægge billigt arbejde til, for at onklen kan fedte sig ind hos direktøren ?
tilføjet af

SORT ARBEJDE ... NEJ TAK!!

Du burde sige nej til alt sort arbejde!!
I vil gerrne have, at jeres børn går på en ordentlig skole og at i får en god behandling på hospitalerne osv. osv
Men vil i betale for det? Nej.
I vil heller snyde samfundet og samtidig brokke jer over de dårlige forhold på de offentlige institusioner.
IDIOTER!!!
tilføjet af

penge i omløb

hellere sort arbejde end árbejdet ikke bliver gjort. vi der laver sort gør samfundet en kæmpe tjeneste. vi sørger for at huse blive renoveret, skolerne bliver rengjort (gud da... troede du virkelig at rengøringsfirmaer kun benytter ´hvide´ arbejdere?). vi sørger for at penge kommer i omløb, der bliver købt materialer, værktøj med tilbehør, de sorte peneg vi thjener bliver brugt til at at købe ny fladskærm, rejser, måske bidrag til ny campingvogn eller bil - altsammen belagt med moms og afgifter.
så nææææh du, det er mennesker som mig der gider bestille noget i min fritid som holder røven oppe på stupider som dig 😉
tilføjet af

tyv!

Føler du virkelig, at du gør samfundet en tjæneste ved, at udføre sort arbejde? ... så idiotisk kan et menneske da ikke være?
Alle de ting du nævner vil blive gjort og købt, selv hvis folk ikke havde muligheden for sort arbejde. Forskellen er de penge som du stopper i lommen i stedet for, at støtte dine børns uddannelse, grundforskning, medicin mod kræft osv.
Hvor er dine sorte rengørings-damer på hospitalerne, som ikke har råd til at få gjort ordentlig rent pga. personer som dig?
Så nææææh du, det er personer som mig at du skal takke, når du ser dine børn få en uddannelse... når din kone bliver helbredt for brystkræft. Mens du overvejer hvilke udenlanske produkter, at du vil kaste dine sorte penge efter.
Du kan bruge din dyrbare fritid på, at renovere din lokale sportsforenings lokaler eller din børns skole ... gratis! hvis du vil holde røven oppe på vi andre stupider, som ikke stjæler fra samfundet.
tilføjet af

Du ville have ret i en

eventyrverden.
Lad os nu vedtage, at alle holdt op med, at arbejde sort.
Vvs-manden og mekanikeren, rengøringskonen og alle de andre.
Alle holdt op med, at parkere ulovligt, og betalte i parkometeret, kort sagt alle var lovlydige og betalte moms og skat.
Tror du så selv på, at skolerne ville få et pift, de ældre ville få det bedre, ventelisterne blev slettet og lærerne gad gøre en indsats i vores højt roste folkeskole ?
Nææææ du. Det ekstraprovenu statskassen ville få, røg over disken igen til ulandsprojekter, "flygtninge" forkromede projekter til folk, der aldrig kommer i arbejde osv. Lige meget, hvor mange penge, der hældes i statskassen er det aldrig nok.
tilføjet af

ak du

jeg bidrager skam så rigeligt til alt det di skriver igennem mit hvide job om dagen - 37 t. om ugen 😉
nædu.. efter mørkets frembrud når du forlængst er gået kold og lægger og piver over hvor hård din arbejdsag har været, (eller måske piver du over hvor urimelig din sagsbehandler har behandlet dig fordi han vil tage kontanthjælpen fra dig, eller sende dig i jobtræning 😉), der tjener jeg kassen og beholder hver en øre af de sorte penge. Og det er de penge der er med til at forsøde tilværelsen for piverøve som dig, fordi jeg i den grad er med til at sætte omløb i samfundet igennem et antal ferierejser om året, lidt ekstra luksus ting til hjemmet osv.
jeg gørs skam bare bare som vores kære hjort frederiksen anbefaler- jeg bruger penge herunder finanskrisen og jeg fortjener hver en øre. når jeg må hellere se at komme ud af døren så jeg kan bidrage lidt mere til at du kan hygge dig idag 😃
tilføjet af

Skattesnyder....

Det er besynderligt som "de sorte" har alle mulige forklaringer og undskyldninger for at retfærdiggøre deres indsats på det sorte marked.
Ligesom det tilsyneladende er muligt for "de sorte" at kunne "se" hvem der skriver indlæg i denne debat, har man en anden mening end deres er man, citat; en piveskid, kontanthjælpsmodtager, i jobtræning mv.
Læg mærke til tidspunktet hvor "sort karl" har skrevet sit indlæg KL 06.49 (skulle han ikke have været på arbejde?) Men måske er han syg for at tjene sit "sorte arbejde" - så er det jo godt at han kan få sygedagpenge.....
Du bidrager ikke til det offentlige og dermed Danmarks befolkning hverken økonomisk eller med din dårlige moral.
Måske SKAT skulle kontaktes for at finde dig og dine ligesindede.
[:*(]
tilføjet af

aaaahhh hvor skønt

endnu en dag med et bundt herlige sedler for et færdigafsluttet måneskinsarbejde.hvor jeg dog elsker når et arbejde er færdigt og kunden tæller tusind lapper hen i min hånd. tja.. de hvide sedler bliver jo først sat ind på kontoen på torsdag og af dem er der jo ikke meget at slå til søren med efter jeg hasr betalt for at du kan fortsætte med at lægge og fede den dagen lang.
hils lige skat fra sort karl. sidst jeg talte med en fra skat var da jeg var hjemme hos ham for at male hans nye udestue.. sort😉 hans politimand nabo kom heldigvis forbi fordi han ville have mig til at male hans datters hus udvendigt herinden vinter.. sort, så det er det projekt jeg lige er blevet færdig med idag. hmm... nu må jeg lige finde ud af hvad vi skal med pengene.. en rejse til florida måske, hmmm eller måske udskifte vores 50 tommer skærm til den nye 60 tommer der lige er kommet? hmmm.. det følger sku osse så mange problemer med når man tjener mange penge 🙂😃
tilføjet af

klatmaleren svarer igen

Du er da lige til at brække sig over......
Ikke kun retfærdiggører du din dårlige indstilling til det samfund du lever i og som du helt sikkert nyder godt af (dog uden at ville betale til det).
Du trækker dine kunder ind i denne debat, tjaa hvad skal man sige til det!?
Køb du bare det du vil - du får helt sikkert et forklarings problem når SKAT kigger dig efter...
Men er det i grunden en god ide? For så skal det Danske system jo bruge penge på dig - og de penge må vi andre lovlydige jo betale...
tilføjet af

er livet ikke dejligt

🙂🙂😉
tilføjet af

hvem banker mon på næste gang.???

😖😖😖
tilføjet af

det var

sort karls næste kommende sorte kunde, der var forbi for at høre om sort karl ville male lofterne i hendes stue og entre 😉 det vil sort karl godt for sort karl har giet en riiigtig god pris så sort karl kommer til at tjene riiigtig godt på det 🙂
tilføjet af

sidste ord

Jeg kan godt lide hvordan i siger, at i støtter samfundet via jeres sorte arbejde, fordi i køber mere ... alt det i nævner som eksempler på jeres indkøb (ferier, fladskærme osv.) er penge lige ud af det danske samfund.
Penge lige ned i lommen på producenten af fladskærmene eller der hvor i holder ferie osv.
Ergo, gør de penge nul og nix gavn i danmark.
Mit ønske er at sort arbejde resulterer i:
Sterilitet så, at jeg ikke skal betale for jeres børns uddannelse.
Død som ung så, at jeg ikke skal betale for jeres pensionsboliger.
En hurtig død så, at jeg ikke skal betale for et langt hospitals ophold.
Man kan jo håbe :)
tilføjet af

Så længe fladskærmene bliver solgt

i Danmark, så gør pengene herfor også gavn i det danske samfund! Så længe rejsen er købt igennem et dansk rejsebureau, så gør pengene herfor også gavn i det danske samfund! Holdes der ferie i Danmark, så gør pengene herfor..... bla bla bla.... ja du kender smøren 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.