4tilføjet af

Indbrud GRRRRRR

Vi havde indbrud igår, iiiih hvor er sådan noget træls, de rippede huset 🙁
Meeeen en god ting er der da, vi købte et overvågnings kamera for noget tid siden, det fik vi til at virke tirsdag aften og da min mand sidder i toget onsdag på vej til arbejde vil han lige sidde og lege lidt med det der, der sidder han så og kigger på vores papegøje for sjov og pludselig står der to mænd i stuen og begynder at stjæle vores ting, det første de gør er at vende kameraet om så det peger ud mod haven, men sådan et kamera kan man styre over nettet så min mand drejer det om igen så han kan se dem, derefter begynde han at optage hvad de laver.
Det får politiet så at vide da de kommer og beder om at få en kopi, så da min mand kommer hjem fra arbejde skynder vi os at lave en kopi og køre til politiet med det.
Videoerne der er taget er rigtig skarpe og mand kan se deres ansigter og høre navnene på dem når de snakker sammen, syns sgu det er lidt sejt!!
Ved at se videoerne har jeg så også fundet ud af mange ting de har stjålet som jeg faktisk ikke vidste de har taget, så det er jo også dejligt nok.
De endte så med at smadre kameraet inden de forlod huset, men hvad de ikke ved er at de er blevet filmet under alt de har lavet og politiet nu har kopien 🙂
Så nu håber vi bare på det bedste, og i tilfælde af i får tilbudt noget meget billigt, såsom tv, dvd optager, computer osv....så er det måske vores 😕
tilføjet af

Sejt....

Håber sq at de får de glatnakker!
Det burde fanme være lovligt selv at lægge den slags optagelser ud på nettet, de er jo trods alt optaget på ens egne enemærker.
Jeg kender godt den der fornemmelse af at fremmede har været inde og rode i ens private sager.
For mange år siden boede jeg inde i hovedstaden, faktisk lige der hvor de nu render rundt og leger sort ghetto og skyder efter hinanden.
Jeg havde, siger og skriver, 12 indbrud i min kassevogn...
Første gang røg der en rimelig lækker radio, solbriller, nøgler til mit værksted (uden adresse) og fruens tyggegummi...
Anden gang....de nye nøgler til værkstedet, tomme flasker og fruens tyggegummi....
Tredje gang... fruens tyggegummi (nøgler nu i min lomme...)
Fjerde gang og frem til jeg flyttede.....fruens tyggegummi og solbriller o.lign. småtterier.
Den ene gang prøvede de at kortslutte tændingen, men det var åbenbart MEGET indvilket på en dieselvogn....så det ku' de heller ikke finde ud af😃
Jeg tussede lidt med en tanke om at montere en lækker radio igen, dog denne gang kombineret med en skarpsleben rævesaks, samt et højspændingsanlæg...
Men så havde jeg vel stadig siddet i spjældet.....
tilføjet af

Håber at politiet kender dem

Det er forbudt at lægge optagelserne på nettet selv om det er fristende. Man må ikke hænge nogen ud i følge loven.
Hvis man gør, er der også en risiko for at nogen kommer efter dig; de ved jo hvor du bor.
Skaden er sket og det kan ikke gøres om. Du får dækket de fysiske tab fra forsikringen, men oplevelsen af at nogen har rodet i dit hjem er der uanset hvad.
Det bedste ville være at forhindre at nogen kunne bryde ind.
De fleste alarmer reagerer først når tyven er inde.
Der burde udvikles alarmer som reagerer når tyven begynder at rode ved vinduer eller døre, inden de er kommet ind.
tilføjet af

ja desværre ulovligt men...

Selvom jeg ligger inde med de optagelser kunne jeg aldrig finde på at lægge dem ud nogen steder, er mest glad for det så politiet har noget at gå efter og også fordi jeg så har kunnet sætte ansigt på dem der har været her, så jeg kan se hudfarve, ansigt...generalt bare at vide hvem der har rodet i dit hjem er bedre end slet ikke at vide noget.
Men ja det værste er at vide at de har været her..også alt der var på computeren som er væk for altid [:*(]
tilføjet af

FEDT!

Alle tiders, skide godt Egon! Har aldrig kunnet forstå, hvorfor man skal ødelægge sig vej ind hos andre for at tage deres ting. I min verden er sådan noget en uhyrlighed! Jeg håber, at "jeres" tyve får hvad de har godt af, og at andre tyve vil blive ramt af Nemesis, dvs at de vil komme til at opleve tyveri hos dem selv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.