6tilføjet af

Curling pigeren er ikke et hold

Jeg mener at Madeleine Dupont skal lære at sætte et blad for munden.
1. man skal ikke sige fra starte at vi er bedre en de andre, når man ikke har noget at have det i.
2. hold ånd har Madeleine Dupont ikke meget af, selv jeg ved at det er meningene i curling at man skal blive enig om hvor en sten skal sættes og så spille den.
tilføjet af

Normalt en "gentlepige" sport

Ja Chauffør, jeg er meget enig i det du siger. Vi har lidt debatteret det i den tråd jeg oprettede "Rent Dupont og Dupont".
Nu kan det godt være at det skyldes at VI kan høre hvad de danske piger siger, via deres mikrofoner. Det er dog ikke mit indtryk at de andre skændes helt så ukontrolleret som Dupont striglerne gør.
Den mest modne synes at være Angelina Jensen. Og hun er da også skipper. Det jeg er lidt i tvivl om er, om hun ikke evner at sætte sig igennem. Eller om hun ikke får lov, dels af coachen og dels af de meget dominerende Dupont Twins?
Med denne åbning mod tyskerne, MÅ det bare ikke gå galt. Om ikke medaljer, så er der trods alt æren at spille om. Uanset hvordan man har "nosset" rundt, så er det sidste indtryk man har af dem, det som bliver siddende.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Det er en uphill kamp

Men jeg mener det er godt og jeg håber de lærer lidt om som du skriver ""Gentlepige"" mentalitet 🙂
Jeg læste lige sport nyheder i de Vancouver Province, ((avis)) og faldt over den her sætning.
It got to the point in the extra end that a small contingent of Danish fans were booing the Canadian players as they were throwing their rocks in retaliation for the noise on Dupont's 10th-end delivery.
Jeg håber på at Danmark vinder en kamp eller to, men Tyskland vil være hård at slå, de har den der fighters mentalitet.
Noget vi godt kunne bruge noget af 🙂
Her er linket fra the Provincehttp://www.theprovince.com/sports/2010wintergames/curling/Canadian+women+curlers+extend+unbeaten+streak/2588990/story.html
Klaus
tilføjet af

The missing twins

Og det er ikke fordi de ikke er der rent fysisk. De to Dupont piger misser bare de afgørende sten. I min bog, vil jeg fortsat holde fast i, at de har ødelagt denne turnering for Danmark.
Først misser Denise imod tyskerne, og så klodser Madeleine i DEN grad i det i 9. ende så tyskerne får 3 sten.
Støøøøøøøøøøøøn, hvor er det nedslående at se på. Man må jo være masochist at sidde og se på den ene kamp efter den anden som bliver smidt væk. Tyskerne har i denne kamp i høj grad været til at tale med. Men julen er forbi, og gaverne hænger ikke på træerne.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Jamen HOV!!

Undskyld, undskyld, undskyld, undskyld, Undskyld, undskyld, undskyld, undskyld, Undskyld, undskyld, undskyld, undskyld, Undskyld, undskyld, undskyld, undskyld!!
Selveste Madeleine Dupont sikrede os Danmarks anden sejr i curling ved OL. De vinder 6:5 over et tysk hold som ellers havde brug for at vinde for at nå semifinalen. De havde med andre ord mere at spille for.
Jamen altså :-)
Mvh Lagermann
tilføjet af

Live-update :)

Skønt for de af os, der ikke kan se TV-Zulu 😃
Tak for det !
tilføjet af

You lucky bastard you!

🙂 Ja, jeg var jo tvangsindlagt til at se den kamp. Har jo kun Zulu. Og nej, det er da bestemt ikke alle der holder af at se spændingsmættet og stærkt underholdende TV. Så er der jo andre muligheder. DR2 Udland f.eks.
Lagermann
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.