9tilføjet af

Ingenting er der noget ved

Jeg synes at alt ser sort ud. Jeg smiler ikke mere, jeg føler mig trist til mode. Jeg er træt af alt i mit liv. Mit job driver mig til vanvid. Jeg gør snart en ende på det hele. Trist.
tilføjet af

uddybning...måske

Kunne du ikke være lidt mere præsic.....Jeg synes det er kedeligt du render rundt og føler dig trist...men er det noget du har gjort længe eller er det lige kommet snigene? Eller havde du bare brug for at komme af med det?
Knuser og mange hyggelige julehilsner
Duece
tilføjet af

Verden

Pak dit lort engang for alle, rejs ud i verden som backpacker, se nye sider verden, se nye sider af dig selv og find ud af hvem du egentlig er. Du har brug for forandring, oplevelser og se/møde andre mennesker. Det kan være problemerne er der når du vender hjem, men måske ser du anderledes på det til den tid og står stærkere. Hvis du altså vender hjem, hvem siger ikke du finder lykken et eller andet sted derude................ "at rejse er at leve" citat H C Andersen
tilføjet af

Rejs dig op - og se dig omkring.

Vend lige alle de ord - se dem med omvendt fortegn en gang. Kig så ti år frem i tiden, og spørg dig selv, hvordan du gerne så verden være til dén tid.
En lykkelig verden? En verden hvor det er fedt at være til? En verden der passer til dig, som du er?
Det kunne jeg forestille mig ville være et oplagt svar. Men med dig som død, kan det jo være lige meget, ikke? For dig i hvert fald.
For verden ER sådan om ti år. Den er det også allerede idag. Men du ser det ikke - for du ligger ned. Det hele et et spørgsmål om, hvorfra man anskuer tingene. Nede på bunden af et sort hul, kommer der ikke meget lys - men set oppefra er et sort hul bare en lille ydmyg prik.
Sagen er: man skal nogle gange bare give slip.
Lad det sure være surt, lade alt det man ikke kan, være alt det man ikke kan. At verden ikke kan være det du gerne vil have den til at være - det ER trist. Men prøv at rejse dig op og se på hvad verden så ellers kan være. Den kan være så utroligt mange ting. Lige så mange som der er mennesker måske.
Hvad kan ellers gøre dig lykkelig? Hvad kan ellers få dig til at smile? Hvad kan ellers give dig en dag, hvor du bare tænker "hvor dejligt"..?
Når du har svaret på dét, så giv slip på alt det du har måttet sande, at du ikke kan få. Og bevæg dig så hen mod det du kan få. Se værdierne i alt det andet der også findes, men som du bare ikke kender. Og jag så noget af dét i stedet for.
Det kan lade sig gøre.
Man kan måske ikke alt det man vil - men man kan ville alt det man kan.
Det er min erfaring med depression.
Ville bare lige dele den, og håber at den kan bruges til noget.
Og rejs dig så op.
;o)
tilføjet af

Ingenting......

Hej!
Håber det går bedre med dig, verden ville være et fattigere sted uden netop dig. Husk vi bidrager allesammen med et eller andet til det sted vi kalder jorden. Hold ud! for uanset hvor sort det ser ud er der lys for enden af tunnelen.
Jeg ved ikke hvad der ligger til grund for din tristhed,er det brudt parforhold-ensomhed-??
Uanset hvad det er så prøv at lav om på det,jeg ved det er svært men det kan lade sig gøre.
Jeg lavede selv mit liv om en gang,før i tiden savnede jeg noget jeg vidste bare ikke hvad!
Jeg tjente mange penge,rejste meget(har set det meste af verden)få men gode venner! Pludselig en dag gad jeg ikke mere,jeg fandt ud af at jeg egenlig savnede en at være noget for og det fandt jeg så. I dag har jeg ingen penge,kommer aldrig ud at rejse mere,trist arbejde men alligevel er jeg gladere end før,hvorfor?
Jo! jeg har en at være noget for nu ( eller nogle )
Kik ud i vores dejlige verden og se alle de dejlige mennesker der er til,gå ud og mød dem og prøv at finde glæden igen også selv om den måske i staren er lille. den skal nok vokse!
Håber det bedste for dig!
tilføjet af

Svar til "Ingenting er der noget ved"

Hej til Mig Selv.Jeg bliver så ked af det, når jeg læser et indlæg som dit. Jeg kender selv til følelsen. Jeg gik til min læge og fik en god snak om tingene. Konklusionen blev, at jeg lider af en depression og kom i medicinsk behandling. Gå til din læge og ta´imod den hjælp der er. For der er hjælp at få, ikke nødvendigvis medicinsk.
tilføjet af

Hvad har du gang i?

Også for dig gælder en simpel sandhed: du må finde ud af hvad du har gang i, inden du kan lave om på det. Få noget information om tristhed, depression eller hvad det nu er du vurderer din situation til at være. Og så må du til at blive professer i dig selv. Du kan altid få hjælp hos specialister og professionelle, men det er med ret stor sandsynlighed kun dig selv der har et svar. Få all den hjælp du kunne tænke dig, men det er dig der træffer valget om din situation og tilstand.
Der er en del ting du kan gøre for at hjælpe dig selv, men det er lidt svært at give dig nogle konkrete råd, med de få informationer du giver. Men du er velkommen til at kontakte mig gennem min hjemmeside: www.sarainfo.webbyen.dk.
Jeg håber at høre fra dig.
Sara
tilføjet af

Ingenting er der noget ved

Hvor er det trist læsning.
Mon ikke du skulle gå til lægen, du har vist en depression og den slags er vanskelig selv at klare.
Men "bare" det at tage sig sammen til at søge læge er uoverstigeligt, men prøv alligevel.
Deter 1.step på en bedre og lysere vej.
med kærlig hilsen
tilføjet af

Lykken ligger ikke langt herfra!

Hej! Jeg har selv haft det sådan for kun 2 måneder siden og så ellers næsten et år tilbage, det var rigtig hårdt ikke mindst fordi jeg ikke anede hvad der var ivejen, da man har en depression er ikke håbløst, det gælder bare om at finde ud af hvorfor denne opstod. Er det arbejdet, man ikke er tilfreds med? Så bør man måske søge andre græsgange, give sig tid til de ting man altid har haft lyst til at gøre!! For mig var det mine P-piller jeg tog, som jeg simplethen ikke kunne tåle, der er mange p-piller der kan gøre risikoen for at få depression større! Tager du p-piller? Jeg valgte ikek at gå til lægen og få nogle piller, fordi jeg ved at mange af de pille kan man blive afhængig af, jeg tog i stedet for naturmedicinen som hedder modigen (mod igen) de kan købes på de fleste apoteker, og ja samme dag som jeg statede skete forandringen! Men hvis dette ikke hjælper, synes jeg du skal søge læge.En helt anden ting er at nu skal du også tænke på at vi er gået ind i en mørk og kold tid som kan være deprimerende i sig selv, forkæl dig selv, evt. gå til en healer, biopat eller ligende dette kan gør at der pludselig er nogle der lytter til dig og dine problemer det er rigtig rart.. håber du kunne bruge nogle af disse råd! mange hilsner Since
tilføjet af

Det hjalp

Jeg er kommet i behandling med depressions medicin os sovepiller. Det har hjulpet mig.
Så jeg er på vej tilbage til livet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.