3tilføjet af

kyllingesteaks....

Har I nemme, lækre forslag til at tilberede kyllingesteaks i ovnen?(så de ikke bliver tørre) Kan man evt. pakke dem ind i folie med hvidløgssmør eller andet?
tilføjet af

tilbehør....

samtidig havde jeg tænkt at skære kartofler, gulerødder, løg, squash, peberfrugt i tilpas-store stykker og lægge i et fad, pensle med olivenolie, knust hvidlød og krydre med salt og peber..
tilføjet af

Kyllingesteaks

Kyllingesteaks med rødbedesalat
Krydr kyllingen fileterne med salt og peber og brun dem en gang på panden. De tages af panden og afkøl lidt. Derefter smøres de ind i dijonsennep og bagefter vikles baconen om fileterne og de lægges i et ovnfast fad i ovnen i 30 min. ved 200 grader.
Kartoflerne vaskes og halveres og pensles med lidt olie, de krydres med paprika og salt og sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Det vil sige, at de sættes ind, som det allerførste medens man tilbereder kyllingen fileterne, der sættes ind, når der er gået 15 min. De friske rødbeder rives groft, æblerne skæres i små firkanter, og peberroden rives fint. Alle tingene vendes i A38 cheasy 0,1 % og smages til med salt og peber. Retten serveres.
INGREDIENSER:
Salt og peber
8 stk. Bagekartofler
1½ dl Cheasy A38 (0,1 %)
½ stk. Peberrod
2 stk. Æbler
3 stk. Rødbeder
4 tsk. Dijonsennep
8 skiver Bacon, tynde skiver
4 stk. Kyllingefilet
Velbekomme
tilføjet af

kyllingesteaks

Grillede kyllingesteaks og asparges
Ingredienser:
2 bakker gennemskåret kyllingesteaks naturel 100 g blå skimmelost f.eks. danablue 1 stk. lime 4 stk. majskolber, bladene fjernes 700 g grønne asparges, de nederste 3 cm skæres af 10 stilke bredbladet persille, hakkes groft 4 fed hvidløg, knuses 1 tsk. finthakket rød chili 2 spsk. olivenolie 12 stk. tandstikker Salt og peber
Antal personer:
4
Opskrift:
Majskolberne forkoges i letsaltet vand 5-6 min. og afkøles.Skimmelosten og revet limeskal fordeles i kyllingen, der lukkes med tandstikker og grilles til de er gennemstegte ca. 6 min på hver side.Majs og asparges grilles ca. 5 min. vendes hyppigt.Majsene holdes lune på grillen. Asparges, bredbladet persille, hvidløg, chili, olivenolie, 1 spsk. limesaft, salt og peber vendes sammen, og serveres straks med de varme kyllingesteaks, majskolber og brød.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.