23tilføjet af

Cat Stevens/Yusuf Islam

At Cat Stevens er gået over til Islam ryster mig ikke. At han derimod er opført på USA terroristliste, gør. Hvad havde de tænkt sig at han skulle gøre. Synge folk til døde. Jeg spørger bare. Håber der er nogen derude med en god forklaring.
tilføjet af

Den lo jeg meget af...

Man kan jo ikke ligefrem sige at Cat ser ud som i 70'erne. Amerikanerne er nok lidt hysteriske, når de sætter folk på en sådan liste. Over there kan man jo hurtigt blive stemplet ved bare at deltage i en demonstration, og jeg kunne forestille mig at noget sådan er tilfældet.
Sådan har det vidst altid været. Hvem husker ikke Chaplin der måtte forlade USA fordi han blev stemplet som kommunist.
tilføjet af

Ja ved

....du hvad. Det er dog begyndt at gå lidt over gevind. Jeg synes efterhånden at de er gået i selvsving. Håber stadig på at få en fornuftig forklaring. 80)
tilføjet af

Om Cat Stevens har....

... gjort sig specielt bemærket ved nok kun CIA, og det holder de nok for sig selv.
Jeg havde for nogle år siden et par rigtig gode chatvenner fra USA, og tro mig.. De er MEGET hysteriske, og det skyldes nok panikken i flyet.
tilføjet af

Det har

....sikkert ret i. Jeg har en gammel god veninde i Arizona der ikke tør at tage flyet mere. Jeg kan forstå den gemene mands panik engang imellem. Der er sket meget derovre. Meen overdrivelse fremmer som bekendt forståelsen. 80)
tilføjet af

Jamen så kan

......jeg jo trygt beholde mine Cat Stevens plader uden frygt for skjult indoktrinering. Jeg kan rolig blive ved med at være en Hardheaded woman.
tilføjet af

det er hans venner/forbindelser

umiddelbart kan man tro at cat stevens er harmløs, men det er alle hans venner vist bare ikke. har læst at han har fórbindelser til terroister, og har støttet dem med en masse penge. men om det passer ved jeg ikke+
tilføjet af

Lige præcis!

Det er da med garanti af frygt for at han skal synge folk til døde - amerikanske undersøgelser har nemlig vist, at blot op til 7 minutter Cat Stevens dagligt er nok til at man udvikler en hjernesvulst - eller værre endnu at man omvænnes til islam. Tænk blot på alle de skjulte budskaber, der kan lægges i en sang - og hvis du så spiller den bagfra og på højkant, så bliver der med garanti ikke sunget andet end Allah...
De amerikanere er helt for sig selv, hvad skulle vi gøre hvis vi ikke havde dem at grine af!
tilføjet af

Ha ha ha

.......jeg vidste at der måtte være en forklaring på mit ungdomsoprør. LOL 80)
tilføjet af

Hvorfor skulle en extrem muslim være bedre fordi han er sanger?

Hvorfor skulle en extrem muslim være bedre fordi han er sanger? Idioten gik ind for dødsdommen mod Salman Rushdie. Hva´fanden er så morsomt bortset fra din uvidenhed?
tilføjet af

Måske

......... din bidende sarkasme.
tilføjet af

'Peter'

.
Jeg kan heller ikke se noget morsomt i det!
Og ifølge Islam er musik ulovlig! Så hvem ved hvad og hvorfor De konverterer til en religion de ikke følger?
De aner sikkert ikke hvad de gør!
De mener vel bare at det nok gør dem mere intressante, eller de har ligesom vores egen Imam, Abdul Pedetsen, skadet hjernen og set lyset i en Hash eller kokain-brandert?
.
tilføjet af

Eeeeehmm...

Hvis musik er forbudt ifølge Islam, så findes der vidst ikke ret mange muslimer når det kommer til stykket.
Hvor i alverden har du dog den viden fra ?
tilføjet af

Der var du igen!

Du forurener debatten med dit hadske PIS!
tilføjet af

De der tråde altså

Det ligner at jeg har hægtet mit forrige indslag forkert på, det er synsbedrag. Jeg mener jo ikke du kommer med noget hadsk pis Rockogrul...er ihvertfald ikke støt på det so far.
tilføjet af

Siden det var

......mig der startede denne debat må jeg visst hellere skrive noget nu, inden i flyver i halsen på hinanden. Indlægget var ment som et forslag til en viss overdrivelse fra USA´s side. Prøv at få ind i knolden i alle hadske mennesker. At være muslim er IKKE ensbetydende med at man er terrorist. At visse yderliggående grupper fortolker koranen på sin egen forskruvede måde skal og må ikke påvirke vores syn på resten af de muslimer der lever/og gerne vil leve i fred og fordragelighed.med resten af sine medmennesker. Desværre gør mennesker som dig det meget svært for dem.
tilføjet af

'Rockogrul',

.

Det er skam rigtig nok!

Ifølge Sharia-loven må man ikke høre musik i Islam! Du kan læse lidt om det her!
........................
citat:
Lidt om musik
Imamen bliver spurgt om musik er haram. Her er nogle af hans svar:

Music is expressly prohibited in many Ahaadith. Among the dominant purposes of our beloved Prophet (..) was to destroy musical instruments

Rasulullah (Profeten) said, ‘Allah ordered me to destroy musical instruments.’
* Rasulullah (Profeten) said, ‘People from my Ummat will drink wine and give it other names and singing girls and musical instruments will be played before them. Allah will cause the earth to swallow them, and disfigure their faces into apes and pigs.’
* Rasulullah (Sallallaahu Álayhi Wasallam) mentioned, ‘When singing girls and musical instruments becomes common, wait for red winds, earthquakes, the earth swallowing people, disfiguring and many more punishments.’

citat:
En anden (ofte citeret) imam bliver spurgt om det er tilladt at lytte til islamisk musik med instrumenter. Her er et lille udpluk af hans svar:

"...As for men, it is not permissible for them to play any kind of musical instrument, whether at weddings or on any other occasion.
What Allaah has prescribed for men is training in the use of instruments of war, such as target practice or learning to ride horses and competing in that, using spears, shields, tanks, airplanes and other things such as cannons, machine guns, bombs and anything else that may help jihaad for the sake of Allaah.”.... "
tilføjet af

Ikke alle muslimer.....

... lever efter / ønsker sharia-loven, og så er mit store spørgsmål, er sharia i det hele taget en del af koranen ?.
Er der nogen der har et kvalificeret bud ?.
tilføjet af

'Rockogrul',

.

Shariaen er hele lovsamlingen den betyder alt!
"Sharia" omfatter både den daglige praksis i form af bøn, faste, almisse og pilgrimsrejse, almen etik i form af omsorg for mennesker, dyr og natur – såvel som disse handlingers åndelige dimension. "Sharia" er med andre ord opskriften på den levevis, som er anvist i Koranen, og som fører til et harmonisk liv – og sluttelig en harmonisk verden.

.
tilføjet af

'Rockogrul',

.
Undskyld jeg glemte at svare på musikken!
Nej det er langt fra alle der ikke hører musik! Men Cat Stevens stoppede med at spille og synge. I dag er han leder af en koranskole i London! Utroligt!
.
tilføjet af

Men du svarer ikke....

på mit spørgsmål, eller også spørger jeg forkert. Er Sharia en del af koranen, eller er det noget der er kommet til, altså nærmest en anden fortolkning ?.
tilføjet af

Er de der ikke hører / spiller...

.... musik så IKKE muslimer ?. I så fald er "problemet" jo ikke nær så stort.
tilføjet af

'Rockogrul'

.
Jo jo jo! Men det er svært at undgå musik i et vestligt land! Og størsteparten har sikkert heller ikke noget imod musik!
Alle muslimer er ikke fundementalister. Og retter sig efter skrifterne i koranen.
Men der findes en del her i Danmark der lider under at de ikke kan blive fri for at høre musik.
.
tilføjet af

Skal vi så én gang for alle.....

... slå fast, at muslimer gerne må høre musik, og at Sharia'en er udsprunget fra Koranen, men at muslimer ikke i almindelighed lever efter den .
Det er min opfattelse at det kun er Taleban og lignende der ønsker Shariaen, og at den almindelige muslim helst er foruden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.