9tilføjet af

Clockwork Orange

Orv.
Efter min mening er `a clockwork Orange` af Stanley Kubrick en af de fedeste film der er lavet.
Desværre er der ikke så mange der har set den, -og af dem ikke så mange der kan lide den.
Men hvad synes i??
tilføjet af

den er god!

Jeg vil give dig ret, det er en fremragende film, intet mindre...
tilføjet af

Clockwork Orange

Den er meget underlig. Men også meget god fordi man ikke kan forudsige hvad der vil ske fremover i filmen. Jeg mener filmen er en ungdoms-klassiker fra england.
Filmen skiller sig også ud fordi det var den første film der brugte kontrapunktisk lyd. Da de bankede den gamle bums var der klassisk musik i baggrunden. De scener jeg husker bedst er hvor han bliver tvunget til at se film hvor de så holder hans øjenlåg åbne. eller der hvor han går sammen med sine "venner" og hvor han lige pludslig tager sin stok og slår så hård han kan sin ven mellem benene og skubber ham derefter ud i vandet. Eller der hvor han bryder ind i en dames hus og hvor han så beskytter sig selv med en stor keramik penis. hehe det er en sjov film 8)
tilføjet af

et mesterværk

Fantastisk film...
tilføjet af

SYGT!!

Men et kunstværk, det er den. Jeg er helt vild med den måde underlægningsmusikken bliver brugt, det er så sindssygt at det bliver komisk.
tilføjet af

Den er klasse..

Det er jo en ren klassiker.. har set den mange gange.. og har lige købt den på dvd til evigt minde!
tilføjet af

Utroligt forudseende

Det mest fantastiske ved bogen er at den så mange år i forvejen forudså en udvikling af en "uhyggelig" forrået ungdomskultur og samfundets reaktioner på sådanne syge "terror" hjerner.
Da jeg læste den lige efter den var udkommet tænkte jeg. Det der er vanvittigt. Sådan bliver det aldrig. Men hvad har vi nu?
The old baker
tilføjet af

fedt

Det glæder mig at finde andre der også holder af den film.
Jeg kan huske engang da jeg ville præsentere den for en veninde... -Hun gik i irritation over at `der konstant var musik i baggrunden`. Mærkeligt, da det er en af de ting synes jeg, der giver en rigtig god effekt og er med til at gøre filmen så god og til noget helt specielt.
Og så en lille bonus til jer:
ALEX - There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, Dim being really dim, and we sat in a Korova Milkbar making up our rassoodocks what to do with the evening.
tilføjet af

Korrekt......

Det er bare den fedeste den fedeste den FEDESTE film der nogen sinde er lavet.....jeg har set den i hundredevis af gange..
Jeg så den lige da den var kommet frem og jeg elskede den bare.....og det er dejligt at finde nogen her, der har det ligesådan.
Hilsen Mortek (der betyder lille skat på Guds eget sprog)
tilføjet af

hvor?!

øjj manner hvor ahr du købt den?
Jeg har nemmerlig kiggede efter den film og sprugt i rigtig mange butikker!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.