9tilføjet af

hvordan kommer man ud af "venner"-zonen?

Hej.
Jeg er en fyr, som har et spørgsmål, jeg håber I kan svare på.
Hvordan går man fra at være venner til at være blive kærester? - det lyder nok lidt underligt, men lad os nu sige, at man spørger en pige efter man har haft noget kørende et stykke tid, og man får svaret "du er en rigtig sød fyr, men jeg ser dig mere som en ven..." - den kender de fleste af os fyre nok, og så er mit spørgsmål, hvad man kan gøre for at undgå dette svar, for det virker som et slag i hovedet! Hvad kan man gøre for at vække en piges interesse? (hvad siger I piger, hvad vækker jeres interesse?) og hvad kan man gøre/sige, som man kommer ud af den zone, hvor hun kun vil være venner og måske begynder at få stærkere følelser for en?
Ved godt det var lidt seje spørgsmål og at det er forskelligt fra pige til pige, men hvis I bare vil give jeres egen personlige holdning/mening/kommentar vil det være super - ser frem til nogle seriøse svar.
Mvh.
tilføjet af

Mit svar

...ville være at du faktisk ikke kan gøre noget som helst.
Piger lader sig ikke imponere af mandevenner. Det er derfor
vi kalder dem venner. Hvis følelserne er der skal hun nok vise
dig det. Lad hende tage det første skridt. Hvis hun ikke gør det
så ved du i det mindste at du stadigvæk har en god ven.
Mit råd: Lad være med at ødelægge venskabet, og lad naturen
råde. Hilsen "Kajsa"
tilføjet af

Har du en

...regel der siger at du er nødt til at bruge obskønt sprog
i dine indlæg??
tilføjet af

Ikke helt enig

Jeg er ikke helt enig, med de andre besvarelser!
Jeg har nu været sammen med min kæreste i 4 år, og er stadig smaskforelsket!! Og vi var først venner, a la, "ham ka' jeg da ikke falde for." men surprise - det gjorde jeg!!!
Alt efter hvor tætte venner I er, er her et par forslag!
Hvis I er meget tætte, ser hinanden tit, deler mange ting osv... Så prøv at lade være at tage telefonen HVER gang hun ringer, eller lade være at svare med det samme hun SMS'er... Selvfølgelig skal du ikke være kold, men en lille smule afvisende... På den måde finder hun ud af, hun ikke er den eneste i din verden, og hun mister ejerfornemmelsen over dig, som piger tit har med deres drengevenner... ("jeg vil ikke ha' ham selv, men andre skal heller...")
Når hun pludselig (forhåbenligt) finder ud af, hun ikke kan tage dig som selvfølge, dukker der måske nogle følelser op...
Komplimenter er også altid en god ting... Men med måde! Ikke FOR meget søde, smukke osv. i sms-beskeder... Bedre, med lidt mere originale ting... Sidder i en dag og ser film eller noget, så kik på hende og sig, "du ser dejlig ud, når du smiler/sidder/griner sådan der..." Få hende til at føle sig speciel - det ÆÆÆlsker kvinder!!
Læg mærke til, om hun har fået ny frisure (det klæder dig virkeligt, du ser meget mere ... ud), nyt tøj osv - selvfølgelig ikke i en sådan grad at hun tror du er bøsse *S* (Håber ikk' jeg støder nogen nu :D)
Er I til fest sammen, så hils på hende, snak kort med hende, og hold så blikket fra hende i et par timer. (Piger holder altid øje med, "kikker han på mig..JA hen gør, ok, så ser så godt ud...Han er for nem/kedelig)
det var lige et par råd! Noget du IKKE skal gøre, er at forsøge at gøre hende jaloux! (Fortælle om den nye pige du mødte i byen, den date du skal på, på torsdag, den lækre der lige er startet på dit job osv.)
Held og lykke med det!
Janni
tilføjet af

Signaler...

Du har allerede foden indenfor, så hvis forholdet har en reel chance for at udvikle sig til mere end et venskab, så kan man mærke det.
Jeg var også ven med min kæreste de første par måneder. Det var dog andre omstændigheder, der gjorde, at vi ikke turde tage skridtet videre i starten. Men selvom vi bare var venner, så var der denne her berømte gnist imellem os. Vi holdt da også i hånd og nussede lidt, ting man normalt ikke gør, hvis man reelt bare ER venner.
Det, jeg prøver at sige er, at hvis jeres venskab ikke er andet lige nu, så vil du måske komme til at ødelægge det, hvis du prøver på at vække andre følelser i hende. I er allerede forholdsvis tæt, så hvis hun vil mere, så skal hun nok give udtryk for det (måske ikke med ord). Du har sikkert allerede send hende signaler om det samme, selvom du måske har prøvet at undgå det. Sådan noget kan man som regel mærke, især hvis man er venner i forvejen.
Du ved selv, at en direkte konfrontation er en dårlig idé. Lad forholdet udvikle sig, hvis det altså SKAL udvikle sig. Og det vil det gøre helt automatisk, hvis du er opmærksom på de signaler, hun sender.
Nærmere kan jeg vidst ikke komme det.
tilføjet af

Mit bud

Du kommer ikke ud af den 'zone' - som du selv kalder det.
Pigen afviser dig bare på en pæn måde, ved at sige at hun ser dig mere som en ven.
Hvis du presser mere på sætter du 'venskabet' på spil også, for så må pigen jo være ærlig og sige: "Helt ærlig jeg tænder sgu ikke på dig" eller "Du er en flink/sjov fyr, men du er altså ikke lige min type"...
tilføjet af

Flip helt ud

når hun begynder at komme sammen med din bedste ven. Det er uundgåligt.
Så kan du ligeså godt få det bedste ud af det og svine hend etil og forsøge at moppe din kammerat.
Ord som kælling og skrid da af helvede til.
Det er noget der duer.
Du får hende aldrig alligevel og hvem helvede gider have hende som ven når det ikke er det man ønsker alligevel.
Så kan man ligeså godt få sit indre selvhad frem i stedet for at opsætte en facade som alligevel er noget bullshit, og som river en mere i sykker indvendigt en den fuldstændig sindsyge skabagtige facon.
tilføjet af

Signaler man forstår

Jeg er en pige og har nogenlunde de samme problemer med en dreng (ja, det er ikke kun jer drenge der er bange for at høre dén sætning!).
Indtil videre er vi kun venner/kammerater, men jeg håber da.. Send din udkårne nogle signaler hun forstår, for der er jo ikke noget ved det, hvis ingen af jer opfanger hinandens signaler. God idé med at give komplimenter, men pas på det ikke bare er fordi i er venner. (Man kan jo blive i tvivl om du mener noget med det). Hvis i ikke har set hinanden i nogen tid så fortæl, at du virkelig har savnet hende (hvis du har det).
Måske også en god idé at vente lidt med at svare, når i skriver sammen, men pas på med ikke at virke alt for uinteresseret i hende, men giv plads.
Til sidst vil jeg sige, at jeg aldrig tror man kan være helt sikker på svaret, før man spørger. Men måske skal man ikke spørge helt direkte så man bliver nødt til at svare lige med det samme.. et par minutter vil måske være en god idé, for ellers kan man få svaret noget man ikke virkelig mener
Håber jeg hjalp
tilføjet af

her er mit svar...

Mit svar er måske lidt svært at forstå men det er jo også "pige-sprog". Hvis nu vi siger at din ven hed Susan. Så tag ud i byen med hende, men hvis hun spørger "hvorfor?" så sig at det bare er en "venne" tur (:D). Tag på diskotek, restaurant eller lignene. Derefter siger du at du har elsket hende i rigtig lang tid...så kan du kun forvente at hun siger "ja". Hvis hun så siger "nej"...så må du prøve igen og igen... :P
hilsen MIG!!!, DEn_seje
tilføjet af

Har det nogensinde fungeret at sige det

Har det nogensinde virket bare at komme ud og fortællle en pige at man er forelsket i hende? Synes aldrig jeg rigtig har hørt om tilfælde hvor det har fungeret efter hensigten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.